ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΑΡΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΠΙΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΟΙ ΛΟΓΟΙ:

Εγκατέλειψε το πλοίο της Νέας Δημοκρατίας, την μέρα που αποφάσισε να προκηρύξει εκλογές. Όλα έδειχναν ότι θα έχανε με ασφάλεια. Για να σιγουρέψει το φευγιό του, έκανε και δηλώσεις για το πόσο πιο δύσκολα θα περάσουμε αν μας κυβερνήσει. Το μοντελάκι αυτό επικοινωνίας το βάφτισε «ειλικρίνεια», ενώ συνέχισε να θυμίζει σε κάθε ομιλία του, την επερχόμενη λαίλαπα… που καλούμαστε, εμείς, ο λαός να αντιμετωπίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις:

Όταν θέλει κάποιος ή κάποια να ξεφορτωθεί έναν γκόμενο ή μια γκόμενα… με κάθε μέσο, αρχίζει δηλώσεις (τύπου): «Για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, θα κοιμάμαι κάθε βράδυ μόνος με κλειστή την πόρτα. Θα βγαίνω όποτε θέλω και με όποιον θέλω. Θα φέρω τη μάνα μου στο σπίτι στην οποία έχω βγάλει κλειδιά. Θα βλέπεις τους δικούς σου χωρίς εμένα, γιατί η μάνα σου είναι υποκρίτρια και φακλάνα, α… και επειδή είμαι τίμιος μαζί σου… αν θες παιδί… ξέχασέ με… δεν νοιώθω έτοιμη (έτοιμος ) για πατέρας (μητέρα ). Δεν είμαι ούτε το μοντέλο, ούτε ο τύπος σου που θα σε κάνει ευτυχισμένο και χαρούμενο (!!!) Αν θες κάθεσαι, αν θες φεύγεις… εσύ επιλέγεις… είσαι ελεύθερος (ελεύθερη)
Έτσι κάπως φέρθηκε ο Κωστάκης, σε όσους από εσάς επιμένατε να παραμένετε πιστοί… Έκανε σειρά προσπαθειών για να σας διώξει… μήνες πριν Ε… μία, δύο, τρεις… κατάφερε να φορέσει ο ίδιος τα τσαρούχια στον Γιώργο…

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΛΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ

ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Να μου το θυμηθείτε ότι ο πρώτος μετά τον Τράγκα που θα ήθελε να μπατσίσει τον Καραμανλή, είναι ο Βενιζέλος. Ήταν αδύνατον να προβλέψει ο Βαγγέλης τον παράγοντα Κώστα. Τελικά ο Κωστάκης τα κατάφερε και την μέρα των γενεθλίων της παράταξης, κάνει το… σκουπ!

ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ

Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Έλλη κατάφερε να αποδείξει για ακόμη μία φορά την κλάση της, καθώς διέκοψε τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η συγκρατημένη, μετρημένη, διπλωματική στάση του Πάνου Παναγιωτόπουλου με το που «έσκασε» στον αέρα το exit poll.

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΝΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

Η Βάνα Μπάρμπα, στον ΑΛΦΑ, ανέλυσε λίγο πριν τις επτά, τους λόγους της ήττας του Καραμανλή. Οι συντονιστές της εκπομπής έδειξαν να μην καταλαβαίνουν, μέχρι την στιγμή που ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο οποίος επέλεξε για την βραδιά μια εκκεντρική ροζ (της τσίχλας) γραβάτας, παρενέβη για να εξηγήσει ότι η Βάνα ως ηθοποιός διαβάζει πάντα τη «γλώσσα του σώματος».

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ σε απευθείας σύνδεση με τον Αιμίλιο Λιάτσο, μετέδιδε το κλίμα της πλατείας. Φορώντας σουτιέν μπουστάκι τρία νούμερα μικρότερο από τα «μεμέ» της, συνομιλούσε με οπαδούς του Πασόκ.

ΤΑ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (;;;;)… δεν τα κατάλαβα. Η χθεσινή ημερομηνία για τους οπαδούς του Πασόκ, εκτιμάται ως αντίστοιχης σημασίας με εκείνη της επανάστασης του 1821 (!!!!!!!). Μπορεί να ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;

ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ, δεν έμεινα πολύ γιατί η ορθοστασία με κουράζει. Ο Νίκος πώς μπορεί αυτό το πάνω – κάτω… δεν ξέρω.

ΣΤΗΝ ΝΕΤ, ξεχώριζε το κόκκινο σακάκι της Μαρίας Χούκλη ενώ

Στο ΜΕΓΚΑ… τι ωραία που είναι η ΟΛΓΑ! Πολύ – πολύ ωραία και τα μαλλιά τόσο… όσο «φλου».

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ – ΑΠΟΨΗ – ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ!!!

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ!

«Τι θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη για να αντιστρέψει το… ΚΛΥΣΜΑ;;;»

Αυτό αναρωτήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Κυριακή το μεσημέρι, λίγο πριν «δώσει» διάλειμμα για διαφημίσεις… «Πω! πω! τι είπα;;; Κλίμα ήθελα να πω… άλλο είπα»

Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει, Σταματίνα μου. Δεν ξέρω τι μπορεί να νοιώσει μια «τηλεοπτική Βασίλισσα» όταν αντικρίζει το πρώτο μονοψήφιο της καριέρας της. Νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να νοιώσει η ΙΒΑΝΑ ΤΡΑΜΠ, αν της ανακοίνωνε ο λογιστής της, ότι θα πρέπει να μειώσει το φουα γκρα στα κανίς, προτρέποντάς την να αγοράζει ξηρά τροφή.

Νομίζω ότι το 9,7… σαν ένδειξη ημιώρου, καταρρακώνουν ακόμη και παρουσιαστές που κάνουν καριέρα έξι μήνες, πόσο μάλλον την Ελένη Μενεγάκη που έχει αντικρίσει τέτοιο νούμερο, όσο και τον εαυτό της με κοντά – μαύρα αγορίστικα μαλλιά.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ

Η ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΧΗΣ

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Αυτοί οι λόγοι δεν ξεπήδησαν ξαφνικά την φετινή τηλεοπτική σαιζόν. Απλώς η Ελένη «έτρωγε» από τους τηλεοπτικούς τόκους πολλών ετών. Ούτε την περσινή τηλεοπτική σαιζόν η θεματολογία της Ελένης είχε ενδιαφέρον. Απλώς ήταν πολύ κακός ο ανταγωνισμός. Ο Αντένα έβαζε αυτογκόλ συνεχώς, ενώ το Μέγκα στον όμορφο κόσμο, διέθετε καλή θεματολογία με έναν παρουσιαστή «καταρρακωμένο» κατά τη γνώμη μου, ψυχολογικά.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΧΗΣ

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης, οι ταλαντούχοι άνθρωποι της τηλεόρασης, οι χαρισματικοί άνθρωποι της τηλεόρασης, περιθωριοποιούνται, όταν εγκλωβισμένοι «στους θρόνους τους», δεν κάνουν βόλτες στις πιάτσες των ανθρώπων. Η απομόνωση και ο εγκλωβισμός όσων επιλέγουμε από ένα σημείο και μετά να παραμένουμε, στον μικρόκοσμό μας, είναι ο ισχυρότερος παράγοντας κακής επικοινωνίας με το κοινό.

Είναι δυνατόν, να σχεδιάζεις, τηλεοπτική εκπομπή και να μην έχεις ιδέα για τις ανάγκες των ανθρώπων σήμερα; Η Μενεγάκη έκανε σουξέ γιατί οι νοικοκυρές, οι λαϊκές νοικοκυρές πίστευαν ότι θα μπορούσε να είναι «παιδί τους». Η Μενεγάκη «πέρασε» στον κόσμο, σαν το απλό λαϊκό κορίτσι που μεγάλωσε στο Κορυδαλλό, και που με όπλα την ομορφιά της, την αφέλεια και την καλοσύνη της, αντιπροσώπευσε το όνειρο κάθε γυναίκας που μεγάλωνε και με την νοοτροπία που υποστηρίζει ότι τον «άντρα τον κρατάς φτιάχνοντας και καλό μουσακά».

Η ΑΓΝΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ

Όσοι είναι «πίσω» από τον «θρόνο» οφείλουν να ψυχανεμίζονται τις «τάσεις κοινού». Οι γυναίκες που δουλεύουν στα σούπερ μάρκετ, η ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ της γειτονιάς, ο χασάπης, η υπάλληλος στα διόδια… ξέρουν πολύ καλύτερα να λύσουν «τηλεοπτικούς γρίφους». Αγαπούσανε την Ελένη του «Κορυδαλλού» και όχι την Ελένη που το λάιφ στάιλ της ταυτίζεται με εκείνο της Ιβάνα Τραμπ.

Μεταξύ μας, έχει ξεπεραστεί και το τηλεοπτικό μοντέλο της «τούρτας – γυναίκας» που μοιάζει «πλαστικοποιημένη». Είναι η ώρα των κανονικών τηλεοπτικών ανθρώπων.

«ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ» και οι απορίες μου

Την Κυριακή το πρωί, κατάλαβα ότι την εκπομπή παρουσιάζει ο Παύλος Σταματόπουλος αποκλειστικά. Οι υπόλοιποι απλώς σχολιάζουν. Ο Παύλος έχει πολύ ιδιαίτερο στυλ και κατορθώνει να παρουσιάζει είδηση για την ιδιαιτερότητα της σεξουαλικής ζωής της ροζ ακρίδας με σοβαρότητα που δεν το έχει καταφέρει ούτε το animal planet.
Όμως… οι τίτλοι που είδα στην εκπομπή όπως: «η ανακούφιση στην τουαλέτα ικανοποιεί περισσότερο από το σεξ» είναι απελπιστικά κακόγουστοι, αντιαισθητικοί και προσβάλλουν τον τηλεθεατή που τους επιλέγει…
Έχει αλλάξει ο κόσμος παιδιά… Η παρακμή της αισθητικής… αργοπεθαίνει. Αλλάξτε. Είναι ντροπή για όλους να θεωρείται ως τηλεοπτικό εύρημα ό,τι έχει να κάνει με τις ανθρώπινες εκκρίσεις.

Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Έμαθα ότι ο Σωτήρης ο αγαπημένος σκύλος του Φώτη Σεργουλόπουλου δεν ζει πια. Επέλεξα σήμερα, επειδή η 4η Οκτωβρίου, είναι η μέρα των ζώων, να γράψω για την ζεστασιά, το κέφι, τις ανθρώπινες στιγμές που μας έχουν χαρίσει, αγαπημένα τετράποδα. Δεν ήταν ούτε μία, ούτε δύο οι φορές που… καθηλωνόμουνα στην τηλεόραση για να δω «τι θα κάνει ο Σωτήρης» στο άκουσμα του κουδουνιού στο πλατό. Πιστεύω ότι το τηλεοπτικό σπίτι των δύο παρουσιαστών «ζεστάθηκε» και αγαπήθηκε πολύ εξαιτίας και του Σωτήρη που ήταν συμπαρουσιαστής… Τον ευχαριστούμε για τις καλές, αγαπησιάρικες στιγμές που προσέφερε σε όλους μας χωρίς να το καταλάβει.

Η «Λευκή» το σκυλάκι στο πρώτο Big Brother. Ιδέα δεν έχω τι απέγινε, αλλά όσο συνυπήρξε με τους πρωταγωνιστές του «σπιτιού» την αγαπήσαμε και την περιμέναμε…

Ο Μίκυ, ο σκύλος της Ναταλίας… ναι, είναι από τις πιο ευχάριστες και σπιτίσιες φιγούρες της εκπομπής.

Το Μαλτεζάκι της Άννας Κουρή, στους «μεν και δε»… Απίστευτη μουρίτσα νομίζω ότι κάνει παρέα με τον Σωτήρη του Φώτη.

Στην σημερινή αναφορά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω την υπέροχη ΛΑΣΣΗ, τον ΡΕΞ αλλά και όλα εκείνα τα ζώα που με την συμμετοχή τους σε σειρές ή ταινίες έχουν βοηθήσει τεράστιες κινηματογραφικές παραγωγές ή τηλεοπτικές σειρές στο να πετύχουν…

ΟΜΩΣ: Επειδή στην τηλεόραση ή εκτός , τα ζώα είναι οι πιο πιστοί σύντροφοι, δώστε μια προσοχή στο αδέσποτο της γειτονιάς σας και θα νοιώσετε ότι το ελάχιστο που θα προσφέρετε θα σας το ανταποδώσει με τον πιο ανθρώπινο τρόπο.

Τα ευχαριστούμε όλα για την αδιαμφισβήτητη αγάπη και αφοσίωσή τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης