ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ:

Αν και εξαιρετικά κουρασμένη, η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, ξεπερνούσε την κόπωση.
Η εκπομπή για τους εντιμότατους φυλακισμένους στις φυλακές Κορυδαλλού καταπληκτική, γιατί διέθετε όπως πάντα, ρεπορτάζ, διεύθυνση φωτογραφίας άψογη, μουσικές επιλογές που πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια σε εκείνους τους συνεργάτες που διάλεξαν τα τραγούδια για να «ντύσουν » τα Ρεπορτάζ και φυσικά , το στοιχείο που διέθετε η εκπομπή σε υπερθετικό βαθμό ήταν το κουτσομπολιό σε δόση όμως τέτοια που να «κάνει πασαρέλα» ως δημοσιογραφική έρευνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους είδαμε όλους, που σύμφωνα με πληροφορίες στις πτέρυγες των κελιών V.I.P. στον Κορυδαλλό, χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από τους κλεφτοκοτάδες ή από εκείνους που είναι αλλοδαποί και έχουν πετσοκόψει τέσσερα δάχτυλα γιαγιάς, με σκοπό να ληστέψουν 40 Ευρώ!!!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ!

Τέλος. Αυτοσαρκάστηκε, μας ενημέρωσε (μάθαμε ότι κάθε κελί έχει τηλεόραση και ότι είναι 4 σε ένα κελί που χωράει δύο), υποστήριξε τις θέσεις του για την περιουσία του, η οποία μου φαίνεται λογικότατη. Φυσικά και να πάρει το δημόσιο την τεράστια ακίνητη περιουσία του Λάκη, να την αξιοποιήσει για όποιον σκοπό κρίνει (θα μου πείτε τώρα ποιός είναι αυτός που διαθέτει κρίση στο ελληνικό δημόσιο τομέα) και να τον αφήσουν έξω, όχι για κανένα άλλο λόγο γιατί αν είναι έξω και δραστηριοποιηθεί μπορεί να παράγει και να αποδώσει μέρος των οφειλομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λάκης Γαβαλάς πάντως, αντιμετωπίζει το θέμα, ψύχραιμα με επιχειρηματολογία, θέσεις, άποψη και κυρίως έχει βρει τρόπο να διαχειρίζεται τον εγκλεισμό, ούτε υστερικά, ούτε ναρκισιστικά, ούτε με οργή που να τον κάνει να χάνει το «δίκιο του», γιατί το τι είναι δίκαιο και τι άδικο, τελικά είναι εξαιρετικά σχετικό.

Η εκπομπή είχε και εξαιρετικά διδακτικό περιεχόμενο. Αναφέρομαι στην κριτική του δημοσιογράφου για τον Άκη και της υπεράκτιες εταιρείες. Η έρευνα λοιπόν απέδειξε ότι όταν το Τσοχατζόπουλος ένιωσε άτρωτος, έκανε το μοιραίο λάθος και… τρώει το βράδυ πια κρεμούλα στο κελί με την γυναίκα του να υποστηρίζει ότι πάσχει από ναρκισσιστικό σύνδρομο!!!!!

ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ που παίχτηκε χτες στη Βουλή,το μόνο που μπορώ να γράψω, είναι ότι υπάρχουν τελικά τύποι, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος που νομίζω δίπλα τους ο Λουδοβίκος ο 14ος και η Μαρία Αντουανέτα μαζί ήταν πιο σεμνοί και λιγότερο φαντασμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν εγώ μαθαίνω για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, καταλαβαίνω ότι το θέμα έχει πάει για τα «αζήτητα».

ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, τις μεθόδους της οποίας θα ζήλευε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία κάποτε.

ΈΝΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ που με γύρναγε στο σπίτι χτες, μου αποκάλυψε ότι έχει πάψει να πληρώνει για ένα κράτος που έχει διεφθαρμένους κρατικούς λειτουργούς επιχειρώντας να είναι εντάξει σε ένα φορολογικό σύστημα που σε λίγο θα μας φορολογήσει και για το είδος των νυχιών που διατηρούμε.
Διαφορετικά θα φορολογείται εκείνος που τα κονταίνει, τρώγοντάς τα, διαφορετικά εκείνος που χρησιμοποιεί νυχοκόπτη, διαφορετικά εκείνος που κάνει μανικιούρ και καλά δεν χρειάζεται να γράψω τι τεκμήριο διαβίωσης θα πληρώσει εκείνη που κάνει ημιμόνιμη βαφή ή κυκλοφορεί με «χτιστά».
Διάβαζα τις προάλλες στο κοινωνικό ρεπορτάζ της ζούγκλας, ότι κόψανε το ρεύμα από άνεργο γιατί δεν έχει 1.400 Ευρώ να πληρώσει…

ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ο άνθρωπος αφού δεν έχει δουλειά;;;;; (Θα μπορούσε να είναι μια ερώτηση)
Εμμέσως πλην σαφώς, το επίσημο κράτος, οδηγεί τον όποιον θέλει να μην ζει με κεριά και λάμπα πετρελαίου, να ληστέψει μια γιαγιά ή περισσότερες για να βάλει ρεύμα στο σπίτι του.

Ο κόσμος χάνεται και εκείνοι, που διοικούν να πιστεύουν ότι μίλησαν με τον Σόιμπλε υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Για τα κλεμμένα και σε ποιές τσέπες μπήκανε φυσικά μούγκα!
Αν υπάρχει ακόμη και την ύστατη στιγμή λογική, ας μαζευτούνε, 3 λογικοί άνθρωποι και ας δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες να μην οδηγηθούν σε αυτανάφλεξη. Γιατί όσο και φτηνό να είναι το φαγητό των φυλακών για το επίσημο κράτος, αν οι έγκλειστοι φτάσουν τα έξι εκατομμύρια, θα πρέπει να σκεφτούν τι υπάρχει πιο οικονομικό από φακές!!!

Πάντως, οι Ολυμπιακοί κόστισαν 8,5 δις Ευρώ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης