ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

«Ένα έμφραγμα χρειάζεται η τηλεόραση για να βγει καινούργια», έγραψε ο Σταμάτης Μαλέλης στον προσωπικό του λογαριασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς για μας όμως, Σταμάτη μου, η τηλεόραση είναι θηλυκό που σημαίνει ότι έχει λιγότερες πιθανότητες από τους άντρες να πάθει έμφραγμα που σημαίνει ότι ακόμη έχουμε δρόμο για να παρακολουθούμε το «πτώμα να τουμπανιάζει».

Την στιγμή που ακόμη και η Ρια Αντωνίου δηλώνει, ότι δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στο dancing γιατί δεν θα χαράμιζε στην ΕΛΛΑΔΑ, το ταλέντο της στον χορό μετά την εμπειρία της Ιταλίας, καταλαβαίνετε ότι έτσι όπως έχει γίνει η χώρα, ακόμη και για τσίσα μας, πρέπει να πηγαίνουμε «αλλού».

Η Ζέτα Μακρυπούλια (ηθοποιός – ωραία – αρραβωνιαστικιά του Μιχάλη Χατζηγιάννη – παρουσιάστρια) έκανε δύο «βαριές» δηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη αφορούσε ότι δεν έχει απατήσει ποτέ σοβαρή της σχέση.

Επειδή μ’ ενδιαφέρει πααααααρα πολύ να μάθω πως ορίζεται για την Ζέτα μια σχέση ως σοβαρή, παρακαλώ περιμένω, πληροφορίες από την ίδια στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο, μπας και μπορέσω να μοντάρω τις αμοντάριστες σκέψεις μου, πάνω στο ακανθώδες θέμα, «σοβαρή σχέση – πίστη και απιστία».

«ΣΟΒΑΡΗ» Πότε θεωρείται μια σχέση;

Όταν εκείνος έρχεται με γλαδιόλες και σοκολατάκια να γνωρίσει τους γονείς;

Όταν εκείνος έρχεται με μια μεζούρα να μετρήσει το «προικώο»;

Όταν τον συστήνει η μέλλουσα πεθερά στις φίλες της, ως ο «γαμπρός μου ο γιατρός» (και ας είναι πρωτοετής νοσηλευτικής;)

Όταν της τάξει δώρο rolex;

Όταν σε πάει για πρώτη φορά στην Κουρσεβέλ για ΣΚΙ, χωρίς να ξέρεις;

Όταν σου γράψει δέκα σελίδες Α4 με στοίχους;

Όταν σου ζητήσει να γίνεις μητέρα των παιδιών του;

Όταν η μαμά του σου χαρίσει την παιδική του κουβερτούλα;

Όταν σου πει ότι το κοκκινιστό που μαγείρεψες είναι πιο ωραίο από της μανούλας ;

Όταν σου δηλώσει ότι έχει τρεις προθεσμιακές και σε βάζει μεριδιούχο;

Όταν σου εξομολογηθεί ότι το μόνο που έχει ως κινητή περιουσία είναι η γυάλα με το χρυσόψαρο, αλλά η αγάπη του είναι πιο ακίνητη και από τις Άλπεις;

Όταν σε συστήσει στους κολλητούς του;

Όταν σου δώσει το αυτοκίνητό του να το οδηγήσεις (αν παίζει κάτι τέτοιο θέλω συντομότατα απάντηση)
Όταν σε αφήσει να βάλεις την οδοντόβουρτσα δίπλα στην δική του;

Όταν αποφασίσει να κοιμηθεί με τρία σκυλιά και ένα γάτο στο ίδιο κρεβάτι μαζί σου, όταν το τελευταίο ζωάκι με το οποίο κοιμήθηκε ήταν το λούτρινο αρκουδάκι που του είχε πάρει στα πρώτα του γενέθλια ο πατερούλης του;

Όταν σου πει «μπράβο γυναικάρα μου» που έπλυνες στο χέρι τα σώβρακά μου για να μην «καούν» τα λάστιχα στο πλυντήριο;

Όταν σου ζητήσει να τον κουρέψεις;

ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ που άφησε αναπάντητες η ΖΕΤΑ, δηλώνοντας ότι δεν κάνει απιστία από σοβαρή σχέση.

Παρακαλώ για αποφυγή παρεξηγήσεων, έτσι ώστε να ξέρω αν είμαστε σε σοβαρές σχέσεις… η του «ποδαριού » εξειδικεύστε τις απαντήσεις.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ (και πάλι από την Ζέτα έρχεται)

«Πρώτη πήγε η Ελισάβετ (Κωνσταντινίδη) για ψυχανάλυση και μετά ακολούθησαν άλλοι τρεις»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΥ

Πως την σκαπούλαραν οι υπόλοιποι του κύκλου σας;

Στον δικό μας κύκλο, ο ένας «κολλητός» πήγε πριν 3 χρόνια στα επείγοντα του Αιγινήτειου και από εκεί και μετά… τον έχουμε πάρει από πίσω, τρία πούλμαν νοματαίοι και όπου πάει, πάμε….

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ 15,2 % των Ελλήνων να μην μπορούν να επιβιώσουν και να βρίσκονται σε συνθήκες πείνας. Αυτό σε νούμερα σημαίνει ότι μόνο το 3 εκατομμύρια, 400.000 άνθρωποι ΔΕΝ μπορούν να φάνε!!!

Το κακό με μένα και την παρέα μου, είναι ότι πάντα ανήκαμε στις μειοψηφίες. Στην μόνη παρέα που έχει μεγάλα ποσοστά «τηλεθέασης» είναι του Ολυμπιακού, αλλά ευτυχώς με τα μέτρα του μνημονίου, νοιώθω, αλληλέγγυα για πρώτη φορά στην ζωή μου και με τον κόσμο της ΑΕΚ και με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, και με τον κόσμο του Εργοτέλη.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ;

Αυτές οι αστρολογικές προβλέψεις στην τηλεόραση όταν ο καλύτερος χρωστάει σε όποιον φτερνίζεται, τι ρόλο έχουν, καιροί που είναι, εποχές που ήρθανε;

ΚΑΝΤΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

Ειλικρινά, γαλήνεψα με το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ το βράδυ της Κυριακής.

Αισθάνθηκα τόσο καλύτερα κάτω από τα σκεπάσματα, όταν έβλεπα πως οι Ναζί εισέβαλαν στο Στάλιγκραντ και μαθαίνοντας ότι μόνο σε εκείνη την μάχη των τεθωρακισμένων σκοτώθηκαν 50.000 στρατιώτες Γερμανοί!!!!

Ο Χίτλερ, λέει, έβαζε κολλύριο κοκαΐνης στα μάτια για να μην μοιάζουν «κόκκινα» από την αϋπνία, πιο «πρωταγωνίστρια αισθανότανε ο Χίτλερ από την Ζωζώ Σαπουντζάκη δηλαδή…

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Η ΖΩΖΩ ξανά κοντά μας σε αθηναϊκή πίστα, μαζί με άλλους ταλαντούχους ανθρώπους. Φυσικά υποκλίνομαι στην ΖΩΖΩ. Όταν η Ελλάδα διαθέτει, κλίμα, βάρκα, ελιά και μια Ζωζώ, μιλάμε για IMPERIUM κουκλιά μου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης