ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ!!!

Καλέ κορίτσια, αυτό που είδα έχει τόσο ενδιαφέρον, όσο οι θεατρικές παραστάσεις που ανέβαζε η Χριστιανική Νεολαία Ελλάδας τις ημέρες των εθνικών επετείων.

Καταρχάς τους έβλεπα και νόμιζα ότι είναι περασμένοι όλοι με οινόπνευμα 70 βαθμών για να μην κολλήσουν συνάχι. Όταν λέμε όλοι, όλοι. Το πλατό, το σκηνικό, οι καρέκλες, τα σακάκια τους, οι κάμερες, τα χρώματα …ΟΛΑ !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ

Μέσα σε αυτό το υπερ-βαρετό στήσιμο, Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, έκανε την διαφορά !

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!! ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΕΚΑ.

Να μιλήσω για την επιδερμίδα της;;; Να μιλήσω για την διακριτική σκιά στα μάτια; Να μιλήσω για το μαλλί, που επιτέλους τα «μυτάκια» έστριψαν αριστερά; Ή να μιλήσω για την διακριτική κόκκινη καρδιά – μενταγιόν που ακουμπούσε με πολύ θηλυκό τρόπο στο στήθος;;;

Συγχαρητήρια στο στάιλιγκ και στο μακιγιάζ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, επέλεξε ένα αξεσουάρ ίδιου χρώματος με εκείνο της ΑΛΕΚΑΣ. Κόκκινη καρδιά η Αλέκα, κόκκινη γραβάτα ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Με τα σακάκια πάντως έχει ένα μόνιμο θέμα. Η φοράει βάτα ενισχυμένη από μέσα, ή είναι στραβοραμένα ή στραβοκάθονται.

Ο ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ: Το σακάκι που στην οικογενειακή μας τηλεόραση, έβγαινε σε χρώμα ελαφρό κουφετί, νομίζω ότι έπρεπε να το έχει επιλέξει σε τρία νούμερα μεγαλύτερο. Πόσο τον στένευε αλήθεια!!!

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Καταρχάς, τον είδα, «έκανε ματάκια» στην Σία Κοσσιώνη. Ιδιαίτερα στην δεύτερη ερώτηση της Σίας για το περιβάλλον, μόνο που δεν σηκώθηκε από την θέση να χορέψει μια ζεμπεκιά για πάρτη της. «Πόσο καίρια ερώτηση μου κάνετε δεν φαντάζεστε»…
Να εξομολογηθώ κάτι; Έψαχνα να βρω τι με ενοχλεί στον Αλέξη… Τον παρατηρούσα και ανακάλυπτα κάτι… κάτι περίεργο. Λοιπόν, αφεντικό, κοίτα σε ποιον μου φέρνει.
Καταρχάς με τα σουσούμια του λόγου του μου θυμίζει τον Γιώργο Κύρτσο, αλλά… το μαλλί – όρθιο – καρφάκι, παραπέμπει στο ότι «είμαι έτοιμος και για Γιουροβίζιον»… Εκεί μπερδεύομαι. Ή « Κύρτσος» θα βγεις… ή « Σάκης»…

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Ο Πρωθυπουργός προτίμησε ένα σακάκι με λίγο περισσότερο γκλίτερ από εκείνο του Γιώργου το οποίο έβγαινε λίγο πιο ματ. ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ; Ούτε την Χούκλη έβλεπε, ούτε τον δημοσιογράφο που ρωτούσε, ούτε εμένα που κουνούσα το χέρι μπροστά στην οθόνη… Λίγο προς το βλέμμα της Τζοκόντα έφερνε… για να αφήσω ότι άλλα ρωτούσε ο Ευαγγελάτος… για τους μισθούς, «Καλό Πάσχα» απαντούσε ο πρωθυπουργός.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πάλι, με ένα λόγο που έχει ενσωματώσει βαλεριάνα.
Ξέρει ότι αφού είναι δίπλα του ο Καραμανλής, δεν έχει να φοβάται απολύτως τίποτα.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν έπρεπε να επιλέξω κάποιον για να παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή, θα επέλεγα την Αλέκα Παπαρήγα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη (δίδυμο δηλαδή) για να παρουσιάζουν θέματα λάιφ στάιλ.

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ… (για τις δηλώσεις του Κώστα Πρέκα και για τις μεγάλες αγωνίες της ζωής μας).

Ο Κώστας Πρέκας, δήλωσε στην Αννα Λιβαθυνού, ότι η «σεξουαλική του φαντασίωση» ήταν η Ολγα Τρέμη, αλλά από τη στιγμή που εκείνη έκανε την αισθητική παρέμβαση, εκείνος ΔΕΝ ξαναβλέπει ειδήσεις στο μεγάλο κανάλι.

Ο Κώστας Πρέκας με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, ζήτησε να «πάρει πίσω τις χαμένες ρυτίδες της Όλγας». Εγώ εξεπλάγην: Δεν περίμενα ποτέ, να αποτελεί η Όλγα, ερωτική φαντασίωση για τον Κώστα Πρέκα. Ναι . Πίστευα μέχρι χθες ότι οι ερωτικές φαντασιώσεις ενός άντρα σαν τον μεγάλο ηθοποιό θα ήταν πιο ροκ. Αλλά τελικά οι σανέλ αλυσίδες της Όλγας, σε συνδυασμό με το «στακάτο της» στυλ… είχαν ως αποτέλεσμα την εξομολόγηση του ηθοποιού, εξομολόγηση που σαφώς φέρνει «τα πάνω κάτω».

ΠΟΙΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

1. Οι τηλεθεατές φανς της Όλγας Τρέμη.
2 . Οι πλαστικοί χειρουργοί.
3.(Έχω την εντύπωση…) ότι θα ενοχληθούν: Η Σερ, η Ντονατέλα Βερσάτσε, η Ντέμυ Μουρ και η Νικόλ Κίντμαν
4.Οι «καθημερινές» εγχειρισμένες κυρίες, οι οποίες «βελτιώνουν» την εικόνα τους αδιαλείπτως.

Στην συνέχεια …αυτών των δηλώσεων ο Κώστας Πρέκας, στοχοποίησε την Ευγενία Μανωλίδου…και φέρνει τα «πάνω – κάτω» στην πανελλαδική επιθυμία που θέλει την μαέστρο μπροστά στην κάμερα (σε αυτή την κατηγορία ανήκω και εγώ).

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ;;;

Αφεντικό είμαι εντελώς ξάγρυπνη…

Για το «μπικουτί» το να ξέρουμε με ακρίβεια τι συμβαίνει ακριβώς στην σχέση Μανωλίδου – Σταρ, είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας.

Λοιπόν, χρησιμοποίησα κάθε αθέμιτο μέσο και μέχρι στιγμής ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ – ΣΤΑΡ ως εξής:

Καταρχάς, έπρεπε να μάθω ποιος έκανε την πρώτη κίνηση. Η Ευγενία κάλεσε στο
τηλέφωνο τον Σταμάτη Μαλέλη, ή ο Μαλέλης κάλεσε την Ευγενία;

Η κυρία Μανωλίδου, είναι εξαιρετικά γενναία. Το έχει αποδείξει και στο παρελθόν πολλές φορές. Όταν άκουσε από την Ντέπυ Γκολεμά ότι ΔΕΝ θα είναι η παρουσιάστρια του καφέ, όταν έμαθε ότι ο Αντένα είχε δυσαρεστηθεί από τις υπερβολικές απαιτήσεις της, έπρεπε να απευθυνθεί κάπου για να υπερασπισθεί την επαγγελματική της αξιοπρέπεια. Απευθύνθηκε λοιπόν στο πλέον αρμόδιο κανάλι όπου εργάζεται και η Ελεονώρα, η οποία κάνει στο Σταρ μεγάλο σουξέ, μετά την τραυματική εμπειρία συνεργασίας που είχε με τον Αντένα την τελευταία χρονιά που παρουσίαζε τον «τρισκατάρατο καφέ».

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΜΑΛΕΛΗ – ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

Η ΝΤΕΠΥ ΓΚΟΛΕΜΑ: Τόσο η Ευγενία όσο και ο Σταμάτης εκτιμώ ότι πιστεύουν ακραδάντως ότι είναι από τα «αγαπημένα παιδιά» της Ντέπυς.

ΤΟ ΖΩΔΙΟ: Ο Σταμάτης είναι καρκίνος, και η Ευγενία Ιχθύς. Είναι και οι δύο ρομαντικοί, ευαίσθητοι και καλλιτέχνες.

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ:

Εγώ που ξέρω τον Σταμάτη 20 χρόνια, ξέρω ότι αναζητούσε πάντα πρόσωπα τηλεοπτικά που να διαθέτουν την χροιά φωνής της Ευγενίας. Είναι σχεδόν εξαρτημένος από τέτοιου είδους , «φωνητικό γρέζι»… Είχα μάλιστα την πληροφορία ότι τη «στιγμή της αλήθειας» δεν την έβλεπε την «άκουγε» σε c.d.

Η ΙΔΕΑ:

Το πρόβλημα στο ΣΤΑΡ, είναι η ζώνη μετά την Μελέτη και πριν την Λαμπίρη.
Η λύση να «μεγαλώσει» η εκπομπή της Χριστίνας δεν ευνοεί το Σούπερ Σταρ, κυρίως την συγκεκριμένη χρονιά. Αυτό φάνηκε από την αρχή.
Η Ευγενία λοιπόν θα μπορούσε να ξεκινήσει αμέσως μετά την Ελεονώρα και να συνεχίσει μέχρι την μία, εντάσσοντας στο πρόγραμμά της και την μαγειρική, η οποία …μοιάζει τώρα «ξεκούδουνη».

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

Το θέμα επικεντρώνεται στο κόστος. Ένα πρόγραμμα «τύπου καφέ» θέλει λεφτά
Αν όμως, ενταχθεί το κόστος της εκπομπής μαγειρικής μέσα στην υπο διαμόρφωση εκπομπή που επιθυμούν να παρουσιάζει η Ευγενία τα πράγματα είναι διαφορετικά (όσον αφορά στο κόστος δηλαδή).

ΓΙΑ ΑΕΡΑ, πάντως δεν το βλέπω νωρίτερα από Γενάρη.

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ – ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ

Μου άρεσε πάρα πολύ…

Με δεδομένο ότι οι άντρες κάνανε όλα αυτά τα σούπερ κατορθώματα …ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, έφτασε η ώρα να διεκδικήσουν το δικαίωμα να υπάρχουν ανάμεσα σε ξανθιές!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης