ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ μιας κομμώτριας.

Ζητώ την αμέριστη κατανόησή σας. Είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη ή όπως λένε και οι πιο τρέντι είμαι κονφιούζντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήρα μάτι» από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και έχω… θέμα:

Το ΠΑΣΟΚ υπόσχεται ότι με το που θα βγει κυβέρνηση θα «σβήσει» τα χρέη 100.000 νοικοκυριών. Το διαβάζω και νοιώθω αυτομάτως μια… γλύκα… Σαν να έχω πιει σφηνάκι από χυμό Ανανά.

Προφανώς με δουλεύουν (αλλά δεν πειράζει…)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημασία έχει που ο υπέρτιτλος λειτουργεί λίγο σαν βαλεριάνα…

Διαβάζω όμως, στο πρωτοσέλιδο του “Ριζοσπάστη” ότι μετά τις εκλογές θα «σκάσει τορπίλη στο ασφαλιστικό»… Το διαβάζω και νοιώθω ένα «κάψιμο» στο στομάχι. Βασικά θυμάμαι, ότι πληρώνω, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΠΕΑΘ και ιδιωτική ασφάλεια, αλλά σύμφωνα με τους κομμουνιστές μάλλον θα πάω σαν το σκυλί στο αμπέλι). Κάνω ντιλίτ στην «κομμουνιστική πρόβλεψη» γιατί θέλω να κρατήσω την επίδραση της βαλεριάνας που μου δημιουργεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και… ανακαλύπτω σε άλλο πρωτοσέλιδο, μια είδηση, που αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ. Διαβάζω ότι η Αγγελική Ηλιάδη, από εδώ και πέρα θα ασχοληθεί μόνο με τον εαυτό της (;;;;)

Γίνομαι αυτομάτως κουρέλι. Είχα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι η Αγγελική Ηλιάδη θα μεσολαβούσε για να καταπραΰνει τον Πούτιν, ο οποίος είναι πάρα πολύ παρμένος με την πάρτη μας και θα αρχίσει να πίνει βότκες με τους Τούρκους. Η Αγγελική θα τραγουδούσε το «την μοναξιά φοβάμαι…» στον πρόεδρο και καταλαβαίνετε το αποτέλεσμα; Η «Ρώσικη αρκούδα» θα γινότανε «μαλτεζάκι» για την χώρα μας. Με την δήλωση όμως της Ηλιάδη, μάλλον πάμε σε περιπλοκές και με τους Ρώσους και με τους Τούρκους.

Συνεχίζοντας την ενημέρωσή μου, βλέπω σε πρωτοσέλιδο πάλι ότι η χώρα διαθέτει πλέον τα εμβόλια για την γρίπη. Όμως για να κάνεις το εμβόλιο πρέπει να υπογράψεις ότι γνωρίζεις ότι οι παρενέργειές του ΔΕΝ είναι γνωστές.

Πριτςςςςς… που θα το κάνω. Να γλυτώσω από το συνάχι και τις κομμάρες και να κυκλοφορώ του χρόνου με διπλό κεφάλι.

Εν τω μεταξύ… ψάχνουνε να βρούνε ποιος χάρισε στην Νατάσα, ένα κόσμημα 47.ΟΟΟ Ευρώ. Καταρχάς, αν της το χάρισε κάποιος για να «πουλήσει μούρη» σιγααα… τον τσίπη. Τι είναι 47.000 Ευρώ για ένα δώρο στην πρώτη κυρία, όταν η Σάσα Μπάστα αλλάζει τα Χάμερ, αναλόγως του χρώματος που φέρουν οι γόβες της!

Μα τι γύφτοι!

Ειλικρινά πάντως, η ιεράρχηση των θεμάτων σε αυτή την χώρα, αγγίζει το παράλογο. Την στιγμή που λυσσομανάνε όλες οι εκπομπές των τηλεοπτικών καναλιών ότι η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ… υπάρχουν εκατοντάδες βλαμμένοι, που κουνάνε σημαιάκια πλαστικά στους αρχηγούς των κομμάτων. Καλά πόσο βλαμμένος λαός είμαστε; Μετά από τοοοοοσα που έχουν γίνει… υπάρχουν ακόμη τύποι που κατεβαίνουν στην πλατεία κουνώντας σημαιάκι πλαστικό.

Ειλικρινά αν εκατό από δαύτους, ψάχνανε για να βρει τη μαγείρισσα η Μενεγάκη, θα περνούσανε στην ιστορία ως ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

Θα σταματούσε η τηλεόραση από τις επτά το πρωί έως και πριν τα δελτία ειδήσεων να δείχνει πλάνα της Ελένης Μενεγάκη με το μαλλί που δεν έκοψε, αλλά μερικοί επιμένουν να είναι κομμένο σαν της Ελεονώρας… Αυτό με την Μενεγάκη, πραγματικά ξέρετε πως λέγεται; ΤΕΧΝΗΤΗ ΨΥΧΩΣΗ. (Τα μαλλιά της, τα κιλά της, το «καρέ της», τα εξτένσιονς, η μαγείρισσα, τα μαγιό της, το τρειλερ της, το λίπωμα που έβγαλε, η βλεφαρίδα που έπεσε, η κουμπάρα που θα πάει στην πρώτη εκπομπή, η θέση πάρκιγκ που της πήρανε, η συνεργάτιδα που μίλησε και μετά σιώπησε και πιο μετά αποβλήθηκε από το πλάνο και το χαμένο πλάνο που πετάχτηκε, ενώ η ανάλυση για το υπονοούμενο «που διάβασαν κάποιοι» στην ανάσα της Ελένης, συνεχίζεται κατά ριπάς, την στιγμή που στο διπλανό κανάλι αναλύουν την ΕΙΔΗΣΗ ότι καλεσμένη στην πρεμιέρα της Ελένης θα είναι,…ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, Η ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ… που σημαίνει σύμφωνα με τις αναλύτριες ότι έχει η ΕΛΕΝΗ, θυμώσει με την Ναταλία που πάρκαρε στην θέση την δική της, αν και κατά λάθος, αλλά η ΕΛΕΝΗ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, τα λάθη στις μανούβρες παρκαρίσματος, και… έχοντας δύο επιλογές ή να ζητήσει από την Ναταλία Γερμανού να επανεξετασθεί στον «σαλίγκαρο» έχοντας τα μάτια κλειστά, ή να την αποπέμψει από την πρεμιέρα της εκπομπής, προτίμησε το δεύτερο, γιατί αν επέμενε στο πρώτο θα είχαμε παράπλευρες απώλειες με θύματα).

Ειλικρινά αφεντικό θα ήθελα να ήξερα πως νοιώθει αυτή η γυναίκα που αν βήξει και μαθευτεί, που θα μαθευτεί, θα ερημώσει η χώρα. Το βήξιμο της Ελένης θα κλείσει τους νοικοκυραίους στα σπίτια γιατί 33 εκπομπές κλώνοι θα μεταδίδουν όλα τα πιθανά σενάρια για το βήξιμο της. Λίγο ακόμη και θα πιστέψω ότι η ίδια η Ελένη θα φωνάξει ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΦΤΕΡΝΙΣΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Πάντως αν, κάποιος έχει χρόνο και μου εξηγήσει, τι είδους βλαμάρα είναι αυτή που οδηγεί ανθρώπους που ζούνε σε αυτή την χώρα τα τελευταία 25 χρόνια, να κατεβαίνουν στις πλατείες και να κουνάνε σημαιάκια να μου το πείτε.
Για την Ελένη νομίζω ότι το έχω βρει για εκείνους που κουνάνε σημαιάκια όχι.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΟΕΜΜΟΝΗΣ, χωρίς ουσία και λόγο είναι η ιστορία με την Ευγενία Μανωλίδου.

Το κανάλι, ο Αντένα δηλαδή, της είχε προτείνει να κάνει τον «καφέ». Γύρισε η γυναίκα από τις διακοπές της, έκανε δοκιμαστικά, τα περιοδικά έγραφαν, διέδιδαν και φωτογράφιζαν την κυρία ως την αντίπαλο της Ελένης σε απόλυτη συνεννόηση με το κανάλι, διότι σε περίπτωση, λέμε, που βουτήξω εγώ τα τηλέφωνα και ανακοινώνω στους διευθυντές των εφημερίδων, των περιοδικών και των καναλιών ότι θα αναλάβω τον «πεντάμορφο κόσμο», μμμμ… μάλλον θα με βρείτε οριζοντίως με ορό βαλεριάνας παρά με ξώπλατο φωτογραφία, εξώφυλλο, στο Down Town.

Το γράφω γιατί χτες με ρωτούσε η φουρνάρισσα, μήπως η Μανωλίδου τα «φαντάστηκε όλα» και ποτέ, κανείς δεν της είπε τίποτις.

Ο «καφές» κόπηκε γιατί το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει «στρατηγική επικοινωνίας» και για κανένα άλλο λόγο. Ούτε γιατί η Ευγενία είχε παράλογες απαιτήσεις, ούτε γιατί έπαιξε ρόλο η «καμαρίλα», ούτε γιατί υπήρξε δάκτυλος κομμουνιστών.

Για το σόου που της πρότειναν να κάνει σαφώς και το κανάλι διαθέτει τα δικαιώματα προβολής της συγκεκριμένης παραγωγής. Έχουν πέσει υπογραφές αμέσως μετά τις Κάννες. Το είπα την Παρασκευή στην εκπομπή γιατί επέμεναν κάποιοι ότι ο Αντένα ΔΕΝ έχει τα δικαιώματα και «παραμύθιαζαν την Ευγενία, όταν της κάνανε την πρόταση για το συγκεκριμένο σόου».

Τώρα για το τι θα κάνει η Ευγενία με την τηλεόραση; Εγώ θεωρώ ότι σαν παρουσιάστρια μπορεί να κάνει πολλά. Επίσης πιστεύω ότι θα την ξαναδούμε σύντομα στο γυαλί. Χρονικά το προσδιορίζω σίγουρα για μετά τις εκλογές, και πιθανόν πριν τα Χριστούγεννα.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΡΟ – ΧΑΡΙΤΑΤΟ

Συνεχίζουν να μου αρέσουν πολύ. Δεν ξέρω αν η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία συζητήθηκε να είναι στην εκπομπή για παρουσίαση «ρουμπρίκας», μου αρέσει. Η Θεοφανία είναι πιο για νύχτα… πιο βαμπ, πιο για ψηλά τακούνια και καμπαρέ… Για την Εύη Αδάμ, επίσης δεν τρελαίνομαι. Αυτή η κατάσταση που έχουν χτίσει τα παιδιά, θέλει γλύκα, καλή διάθεση, χιούμορ, καθόλου ντιβιλίκι και καθόλου, μα καθόλου, «εγώ είμαι, τα ξέρω όλα και σε όποιον αρέσω». Η Εύη τηλεοπτικά το διαθέτει αυτό το «ντιβέ», που ταιριάζει σε άλλου είδους παραγωγές. Ας γίνει το καλύτερο γιατί τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ, και μακάρι να ανταμειφθούν για τους κόπους τους.

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ …ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ Ω ! ΝΑΙ !

Εκανε το “μπικουτί” το οποίο δεν εκτιμά ιδιαιτέρως τις γάτες να… τις αποθεώνει, καθώς η Φωτεινή αντί να μας “σκοτίσει τα νεύρα” με ένα ακόμη δελτίο τύπου, “άγευστο – αχρωμο – εκνευριστικό”, μας έστειλε αυτό που βλέπετε! Τι να πεις, μπράβο για την φαντασία . Περνάνε όλα τα μηνύματα σου Φωτεινή …τα αντιληφθήκαμε… Τι κάνει “νιάου – νιάου στα κεραμίδια ;”

Οργάνωση πολιτικού γραφείου – Αναζήτηση εθελοντών από το ζωικό βασίλειο

Περιγραφή θέσεων και προϋποθέσεων που απαιτούνται:

Γραμματιακή υποστήριξη:

Η θέση καλύφθηκε από τον εικονιζόμενο.

Υπεύθυνος τηλεφωνικού κέντρου:

Αποκλείονται οι περσικές γάτες γιατί ως γνωστόν είναι κουφές.

Αποκλείονται τα παπαγαλάκια γιατί από αυτά υποφέραμε πολύ.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων:

Αποκλείονται οι μαύρες γάτες (ο αποκλεισμός δεν είναι ρατσιστικός αλλά μην πάμε κόντρα και στο θυμόσοφο λαό!!!).

Λογογράφος:

Δεν πάσχουμε από το σύνδρομο Παπανδρέου-Σημίτη. Μπορούμε να πούμε και τις δυσκολότερες λέξεις. Αποκλείονται οι κατσίκες που μασάνε ταραμά.

Υπεύθυνος τύπου: Προσόν που θα εκτιμηθεί… η γαϊδουρινή υπομονή.

Οδηγός :(Διότι το ζώον η Πιπιλή δεν οδηγεί)!

Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για άλογα στη μηχανή, απλώς να τα αγαπάμε.

Ειδικός γραφείου προς άγραν ψηφοφόρων:

Προτίμηση στα κυνηγόσκυλα.

Ειδικός αναχαιτιστής ρουσφετολόγων ψηφοφόρων:

Προτίμηση στα ντόπερμαν!

Αναμένω την κατάθεση των βιογραφικών σας!!!

posted by Φωτεινή Πιπιλή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης