ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ( Για την ΔΕΘ, για τον Γιώργο, για τον καφέ, για τον Ηλία, για την ζωή )

ΚΑΛΕ;;; Ακούσατε και είδατε Καραμανλή; Ο Γιωργάκης δεν χρειάζεται να κάνει απολύτως τίποτα προεκλογικώς. Ο Κώστας του δίνει τέτοια αβάντα, που κατά την γνώμη μου, ας αφήσει ο Γιώργος τον Κώστα να μιλάει μόνος, γιατί αν μιλήσει ο Γιώργος διακινδυνεύει να χαλάσει ό,τι με τόσο κόπο και συντονισμένη προσπάθεια χτίζει ο Κώστας Καραμανλής.

ΚΑΤΑΛΑΒΑ,
βλέποντας Καραμανλή, τι θα πάθω αν ψηφίσω Νέα Δημοκρατία. Η πρωτοτυπία του λόγου είναι απερίγραπτη. Κατάλαβα ότι αν βγει η Νέα Δημοκρατία, θα ψωμολυσσάξουμε, θα πληρώσουμε μεγαλύτερους φόρους, θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ποσοστό της ανεργίας, θα διαδοθεί ο ιός της γρίπης σε όλες τις ομάδες πληθυσμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλαδή, κατάλαβα ότι με την Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που βγει, θα είμαστε ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ! Φτωχοί, χρεωμένοι, αμπόλιαστοι, αγάμητοι (που διάθεση με τέτοια κατάντια) και αποδεκατισμένοι.

ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ… Αφεντικό, μεταξύ μας να σου πω κάτι, να μου το θυμηθείς ότι Ο ΑΝΤΕΝΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουν κοινή επικοινωνιακή πολιτική. Ο Κώστας δουλεύει για τον Γιώργο και ο Αντένα για τον Άλφα. Τι; Αν είμαι καλά; Να σε ρωτήσω κάτι; Τι θα μπορούσα να σκεφθώ όταν μαθαίνω ότι θα αλλάξει όνομα και «ο πρωινός καφές»;;; Είκοσι χρόνια τώρα όταν λες «πρωινό καφέ» εννοείς ΑΝΤΕΝΑ! Ένας τίτλος, μια ιστορία, ένα όνομα, ένας μύθος. Πώς δηλαδή όταν λέμε RIO MARE, εννοούμε τόνο κονσέρβα; Σκέψου δηλαδή αν κάποιος ήθελε να «αγοράσει» την υπεραξία του προϊόντος τι θα έπρεπε να πληρώσει, και τώρα μαθαίνω ότι τον «μύθο» τον «χαρίζουνε» αλλού. Αυτό δεν έχει να κάνει με την Ελένη, έχει να κάνει με όσους χαράζουν την επικοινωνιακή τακτική.

Στο «στόχαστρο» της Ευγενίας Μανωλίδου, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου βρίσκεται ο Γιάννης Λάτσιος. Την «μαύρη Τετάρτη» που η Ντέπυ Γκολεμά, βγήκε στην συχνότητα του Real και ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ θα παρουσιάζει η Ευγενία τον «Καφέ», εκείνη ήταν στο αυτοκίνητό της, καθώς της «είχανε δώσει ρεπό» για δοκιμαστικό εκείνη την μέρα, λόγω τεχνικών προβλημάτων, όπως της είπανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ντέπυ ανακοίνωνε την «διαγραφή της» και εκείνη τηλεφωνούσε σε Γιάννη Λάτσιο και Στέλιο Αντωνιάδη, που, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από το περιβάλλον της μαέστρου, διέψευδαν ότι το ρεπορτάζ Γκολεμά είχε βάση, μέχρι που ο Άδωνης, επικοινώνησε με δημοσιογράφο του Real, ο οποίος του επιβεβαίωσε ότι η «διαρροή» της πληροφορίας έγινε από τον ίδιο τον Αντένα.

Πάντως ο Γιάννης Λάτσιος, ό,τι και να κάνει ή να μην κάνει τον μπελά θα έβρει. Θυμάμαι την Ελεονώρα Μελέτη και τις δηλώσεις της, θυμάμαι την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Νίκο Μουτσινά, και τώρα την Ευγενία.

Επίσης παρά το γεγονός ότι στην συνέντευξή που έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στο Βήμα αρνήθηκε ότι του πρότειναν να παρουσιάζει την ζώνη 10 – 1, εγώ, αφεντικό, ξέρω ότι και του προτάθηκε και ότι αρνήθηκε, όσο για το κατά πόσο θα μπορούσε να πιέσει για να μην φύγει η Μάγδα από την εκπομπή, είμαι βεβαία ότι ό,τι και να έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης η απόφαση είχε ληφθεί.

Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Καταρχάς το γεγονός ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης φλερτάρει τον Ψινάκη το θεωρώ πολύ φάνκι. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι της «εμπορικής τηλεόρασης» το έχουμε καταλάβει. Με δεδομένο ότι ένας στους τρεις άντρες ψηφίζει ΝΑΙ, στο ελαφρύ μακιγιάζ, στην πούδρα σανέλ και επιλέγει πασμίνα και όχι σακάκι σταυρωτό για τις βραδινές εξόδους, το έλαβε πολύ σοβαρά υπόψη.
Όλοι αυτοί οι πολύχρωμοι και μαυρισμένοι από σολάριουμ άντρες δεν είναι ψηφοφόροι; Είναι. Ο Ηλίας Ψινάκης ξέρει να μιλάει στην καρδιά τους. Ο ίδιος μου έχει πει ότι το Ντόπερμαν που έχει αν και αγόρι το φωνάζει Εριέτα! Είναι βέβαιο ότι αν δεχθεί τελικά να κατέβει ο Ηλίας, το κανάλι της Βουλής θα αρχίζει να παίζει στα ίσια το ΣΤΑΡ. Να δω την Λιάνα, σε κόντρα με Ηλία και σφήνες από αντιδράσεις Ψαρούδα – Μπενάκη και είμαι έτοιμη να απιστήσω στον Λιακόπουλο.

ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Στο Άλτερ. Ο Δημήτρης Κωσταντάρας, μια που ήρθε στο μεσημεριανό εξπρές και μια που μας τον πήρε ο Καρατζαφέρης. Κατεβαίνει και εκείνος με το ΛΑΟΣ στην Α΄ Αθήνας. Πριν την εκπομπή κάναμε και αγιασμό για την «καλή χρονιά», μετά την εκπομπή, η μέρα που φαινότανε ασπρόμαυρη. Με τόσο χρώμα στο σκηνικό… βγήκα έξω και τα ένοιωθα ασπρόμαυρα.

ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ …ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΑΣ …ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα γυρίσουμε με νεότερα.

«Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»…Το είπε ο Σταμάτης Μαλέλης στον Στρατή Λημνιό. Δεν κατάλαβα για ποια ζωή μιλούσε, για την δική του, των άλλων, για την Λάσκαρη, για ποια;

ΕΡΩΤΗΣΗ – ΑΠΟΡΙΑ: Ο ΜΑΛΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΓΚΟΛΕΜΑ είναι φίλοι; Μάλλον όχι ε;

Η ΕΛΕΑΝΑ ΤΡΙΦΙΔΟΥ, μαθαίνω ότι ζει για το ΚΤΕΛ και ιδιαιτέρως για την γραμμή, Καλαμάτα – Αθήνα.

ΑΠΟΡΙΑ προς ΕΛΕΑΝΑ: Μπορώ να γνωρίσω από κοντά τον ηχολήπτη της εκπομπής σας στο Real κύριο Ελευθερόγλου; Εκτιμώ ότι η «κακοποίηση» που υφίσταται από τον συμπαρουσιαστή σας είναι προκλητική. Αυτός ο άνθρωπος φωνή δεν έχει;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης