ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΤΟ ROLEX – H ΠΡΑΞΗ GR ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Κυριακή μεσημέρι, η τηλεόραση συντονισμένη στον ΣΚΑΙ και το κανάλι προβάλει την εκπομπή «πράξη».gr με παρουσιάστρια μια γοητευτική κοπέλα την Σύλβια Κλιμάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ
Αν και η σκηνοθετική προσέγγιση που θύμισε λίγο «φακέλους» και «πρωταγωνιστές», εντόπισα μια εξαιρετικά έντονη διάθεση για υπερκοντινά πλάνα. Εξαιρετικά χρήσιμη η σκηνοθετική προσέγγιση για ειδικότητες ορθοδοντικών, οφθαλμοχειρουργών , Ω.Ρ.Λ , που πιθανόν μετά τα συγκεκριμένα πλάνα να μην χρειαζόντουσαν ούτε πανοραμικές πάνω γνάθου, ούτε εξέταση για πιθανή εγχείριση αμυγδαλών στον καλεσμένο καθηγητή , αλλά πολύ κουραστική για τον τηλεθεατή.

Πολύ καλή η φωτιστική προσέγγιση, αλλά το πλάνο χρυσή μου με «τσάκισε», μέχρι και τις παρανυχίδες του καθηγητή είδα στα δάχτυλα του χεριού…

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ (Δεν με ενδιαφέρει αν το επεισόδιο είχε ξαναπαιχθεί το θέμα είναι διαχρονικό)
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ …..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένος ο καθηγητής και Συγγραφέας Καραποστόλης Βασίλης.
Παρατήρηση 1η . Ο καθηγητής , μιλούσε τόσο απλά,περίπου σαν τον Βέλτσο, όταν μας δίδασκε τον ρόλο των «αρηματικών προτάσεων στον πολιτικό λόγο» !!!!! Εγώ, σαχλή όπως πάντα, είχα διαλέξει το μάθημα του Βέλτσου που ήταν προαιρετικό, γιατί άρεσε ο Βέλτσος στην Μυρτώ την φίλη μου, με αποτέλεσμα να επισκεφθώ για πρώτη φορά ψυχίατρο για να αντιμετωπίσω την εξεταστική….

Ο καθηγητής Καραποστόλης λοιπόν, εξηγούσε ότι « το σώμα στις μέρες μας συρρικνώθηκε προς τα μέσα……..η λέξη ελπίδα έχει γελοιοποιηθεί και ταυτίστηκε με την επιθυμία……»

Εγώ συνεχίζω να παρακολουθώ χωρίς ακριβώς να καταλαβαίνω, αλλά, ο καθηγητής πάντα χρησιμοποιεί την μαγική λέξη που με ΕΞΙΤΑΡΕΙ!!

«Δεν πρέπει, λέει , να ελπίζουμε σε ένα ΡΟΛΕΞ…Το ελπίζω σημαίνει, εξηγεί πάντα ο καθηγητής ότι νομίζω ότι θα είμαι ικανός να αποκτήσω ρόλεξ με αποτέλεσμα αν δεν το αποκτήσω να νοιώθω απελπισμένος ..»
Σε εκείνο το σημείο ΤΡΑΒΑΩ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, πιο δυνατή και από την Νατάσα Θεοδωρίδου.
Καταλαβαίνω ότι ο καθηγητής Καραποστόλης , «λάου- λάου» υποστηρίζει ότι ο πνευματικός άνθρωπος επιθυμεί προσφέροντας στους άλλους και όχι προσφέροντας στον εαυτό του υλικά αγαθά…

Επειδή υπάρχει και μια σειρά ολόκληρη φιλοσοφικών προσεγγίσεων που υποστηρίζει ότι ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ…..
ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΟΥ ΑΓΑΘΑ!!!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ (δωρεάν)
Εγώ λοιπόν που ουδεμία επιθυμία έχω να με λανσαριστώ ως πνευματικός άνθρωπος , αλλά «μπικουτί» ξεκίνησα «μπικουτι» να παραμείνω , κάποτε είχα στόχο ν αποκτήσω ρόλεξ. Το 2003, το αγόρασα , με δικά μου λεφτά επιβραβεύοντας τον εαυτό μου, για τους στόχους που είχα πετύχει…
Το 2012, το Φιλιππίνι που έμενε στο σπίτι μας και που είχα συνδράμει πληστάκις γιατί είχε και ένα μωρό εκτός γάμου, πριν φύγει για τις Φιλιππίνες , μας τσούρνεψε τα ΠΑΝΤΑ και φυσικά το ΡΟΛΕΞ.
Όταν το κατάλαβα, το Φιλιππίνι ήταν στις Φιλιππίνες, εγώ χωρίς το Ρόλεξ να νοιώθω σαν να μου έχουν πάρει κουτάβι από την αγκαλιά και να μου λείπουν ταυτόχρονα όλα τα μπιζού της οικογένειας από εποχή προπάππου…

ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
Άκου τι θα κάνουμε αφεντικό μετά και την φιλοσοφική προσέγγιση του καθηγητή Καραποστόλη.
Εγώ νταλκά να κάνω παρέα με την διανόηση δεν έχω.

Οι μύστες όλοι συμφωνούν ότι η χαρά που δίνεις στο πλησίον σου, γυρίζει σε σένα εκατονταπλάσια
Θα μου πάρεις λοιπόν το ρόλεξ εσύ για να απολαύσεις τα αγαθά που θα σου φέρει το σύμπαν.
Πρακτικά: Τηλεφωνείς στην αντιπροσωπεία. (Είχα περάσει μια μέρα από εκεί , στην Κολοκοτρώνη και έκλαιγα στην αγκαλιά της κυρίας , η οποία ήξερε και πιο μοντέλο είχα….) Αν τώρα θέλεις να μου χαρίσεις το διπλανό με τα μπριγιάν δεν θα τα χαλάσουμε στο μοντέλο …απλά θέλω το μεγάλο μέγεθος , όχι το γυναικείο…
Γράφω όλη αυτή την ιστορία α) γιατί με συμβουλή ψυχιάτρου πρέπει να βγάζω από μέσα μου ότι έχω για να μην τοξινώνω τις σκέψεις μου β ) για να σε οδηγήσω στην διαδικασία εκείνη που θα γεμίσει την ζωή σου αγαθά γ) Ας μην με κάνει ποτέ παρέα ο καθηγητής Καραποστόλης.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ…
«Με σύνθημα το όλοι μαζί μπορούμε».Το κανάλι του Φαλήρου κάνει προσφορά δωρεάν σε παιδιά , μαθήματα ξένων γλωσσών, την ίδια στιγμή που σχεδιάζουν , λέει να φορολογήσουν τα πτυχία ακόμη και από την σχολή του Αμάραντου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης