• ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ»

• Η «ΕΠΕΛΑΣΗ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• ΤΙ ΕΙΔΕ ΑΡΑΓΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ;

• ΟΤΑΝ …ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ…

Αφεντικό μου, είσαι στο face; Πες μου, γιατί έχω βρει έναν σαν κι εσένα, αλλά δεν ξέρω αν είσαι εσύ ή άλλος που κάνει εσένα! Ήθελα να σου στέλνω εκεί καρδούλες, τραγούδια και μηνυματάκια στο ίνμποξ. Εγώ είμαι. Καταρχήν, εκεί έχω κάνει πολλούς φίλους, έχω βρει παλιούς, παρακολουθώ τα νέα των εξ- συζύγων μου (είναι όλοι εκεί, ναι, πίστεψέ με, με κάνανε και φίλη τους, αμέ, και με ευχηθήκανε όλοι για το ξεκίνημα της εκπομπής μου…). Δεν ξέρω αν σου το είπα, αλλά θα είμαι κάθε απόγευμα με την Βάσια Λόη, από τις 3 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα στο μεσημεριανό x- press, και από τις 25 Σεπτέμβρη θα παρουσιάζω και μία εκπομπή μετά το δελτίο ειδήσεων. Τι είπες; Σου το έχω πει 43 φορές;;; Είσαι και ήσουν πάντα υπερβολικός. Τέλος πάντων… για να ξέρεις, στο face λαμβάνω εξαιρετικά ρεπορτάζ – καταγγελίες – επισημάνσεις – σχόλια και κυρίως α- πο- θέ- ω- ση από τους φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΟ ΙΝΜΠΟΞ ΜΟΥ …

1. Ξέρεις τι έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σπύρος Χαριτάτος το Σαββατοκύριακο που καιγότανε η Αττικ; Ο μεν Σπύρος, όπως μου έγραψαν οι φίλοι μου στο ίνμποξ μου , βοήθησε απίστευτα κατοίκους της περιοχής να σώσουν ό,τι ήταν δυνατόν, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης έτρεχε με νερά, αναψυκτικά και φαγητά στους άνδρες της πυροσβεστικής . Οι φίλοι στο face με παρακάλεσαν να το αναδείξω, γιατί, κάτοικοι και εκείνοι της περιοχής, αισθάνθηκαν ότι οι δημοσιογράφοι – τηλεαστέρες συμπαραστάθηκαν και με το παραπάνω εκείνες τις δύσκολες ώρες.

2. Είναι βέβαιο ότι εγώ δεν μπορώ να απαντήσω στο γιατί το τρέιλερ του «κάτι ψήνεται» στον ΑΛΦΑ  «έπαιζε» ανελέητα τις μέρες της φωτιάς. Επίσης, ο Πάρις Καρβουνόπουλος κάνει μια χαρά ρεπορτάζ, αλλά δεν ξέρω αν εκείνες τις μέρες της μεγάλης καταστροφής θα μπορούσε να παραληφθεί από το «σούπερ» το επίθετό του, όπως επίσης δεν ξέρω αν ο Πάνος Καμένος θα επιτρεπόταν να παρουσιαστεί χωρίς επίθετο! Είναι προβληματισμοί φίλων στο face, που τους αναδεικνύω μεν, αλλά δεν είμαι πρόχειρη για πρόταση εναλλακτική…

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Αφεντικό, έμαθες εσύ κάτι για 11 Οκτωβρίου; Με ρωτούσαν χθες βράδυ στο βενζινάδικο, αν το “έχουμε” μάθει και “τι λέμε”… Ε, τώρα τι θέλεις, με υπολήπτεται ο κόσμος, με ρωτάει, θέλει να σε ρωτήσω, να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω, να σου μεταφέρω, να μεσολαβήσω… Καλέ, σε ρωτάω για τις 11, γιατί στο βενζινάδικο “γέμιζε” η “μαυρόγατα” η χήρα ναυάρχου (είναι μία… πα! πα ! πα !) Ο τελευταίος άντρας της ήταν ναύαρχος… πριν από αυτόν, τι να σου λέω, πολλοί… Αν τους μετέφερες θα ήθελες κλαρκ! Τι εννοείς να πάψω να είμαι κουτσομπόλα; Να μην σου πω τι έμαθα από την χήρα, η οποία γυρνώντας από την λέσχη των “αποστράτων” μου είπε ότι χθες το βράδυ ο Δημήτρης Κωσταντάρας θα “έκλεινε” τελικά με τον Καρατζαφέρη για να κατέβει στις εκλογές με το ΛΑΟΣ. Η “χήρα”, τέλος πάντων, δεν λέω το μικρό της όνομα γιατί είναι μαυρόγατα (να σκεφτείς ότι αν το πω το όνομα ή το γράψω θα κλειδωθώ έξω από το σπίτι μου -τρεις φορές το έπαθα στο παρελθόν, τρεις κλειδαράδες φώναξα, 300 το σύνολο, οπότε…τέλος με το όνομα- έχει καλές πηγές, το έχω τσεκάρει… Περίμενε τώρα, γιατί έχω να σου πω πολλά…

ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΙΑ;;; Καταρχήν, έχει κάνει επέλαση (θα μου πεις είναι αρχή, αλλά και η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται), έκανε 28, 33, 32, 30… Την καθηγήτρια μήπως την είδες; Την κυρία Γιαμαρέλου, αφεντικό. Μίλησε για την γρίπη. Πριν μιλήσει για την γρίπη της έδειξαν ένα βίντεο, όπου διάφοροι συμπολίτες μας είχαν απορίες για το πώς “κολλάει” ο ιός. Τελευταία στην σειρά εμφανίστηκε μια κοπέλα…τι στυλ; μμμ… σαν και αυτά τα μοντέλα που βγαίνουν στην εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση. Ξανθιά, με μπάσα υγρή φωνή και γιαλούμπα τύπου “προφυλακτήρα” στα μάτια! Η ερώτηση που έκανε αφορούσε το αν διατρέχουν κίνδυνο όσοι πηγαίνουν στα μπαρ. Η κυρία Γιαμαρέλου, λοιπόν, αφού δεν παρέλειψε να πει στον Γιώργο Αυτιά ότι θα χρειαζόταν την βοήθειά του, γιατί είχαν προηγηθεί πολλοί με ερωτήσεις, επέλεξε, για να “μην κάνει κάποιο λάθος”, να απαντήσει στο “τελευταίο αγόρι” (!) που εμφανίστηκε στο βίντεο. “Το τελευταίο αγόρι” ήταν η ξανθιά κοπέλα με την υγρή, μπάσα φωνή! Ο Αυτιάς, λοιπόν, ψύχραιμος, δεν “διόρθωσε”. Χαμογέλασε λίγο και είπε “σας ακούμε…” Να σου πω την αλήθεια, στις μέρες μας, αφεντικό, σοφή την βρήκα την στάση του. Σου λέει, τι και αν είχε μακριά ξανθά μαλλιά, και αν η καθηγήτρια ως επιστήμων έχει κάνει διαπίστωση διαφορετική; Εγώ πάλι, που δεν έχω επιστημονική κατάρτιση αλλά είμαι εμπειρικιά, σε μια δεύτερη “ανάγνωση” της εικόνας θα συμφωνούσα με την καθηγήτρια.

ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ – ΑΕΡΟΛΙΜΗΝ

(Τρίτη μεσημέρι, ώρα πέντε και μισή το απόγευμα)

Θα το αναδείξω για να μην νομίζουν οι άνθρωποι ότι είμαστε αυτιστικοί. Χθες το μεσημέρι μαζευτήκαμε οι συνεργάτες της εκπομπής που θα παρουσιάζει η Βάσια Λόη, για να “γυρίσουμε” το τρέιλερ της εκπομπής. Η ιδέα λοιπόν ήτο να βρεθούμε σε ένα σταθμό τρένου για να μπούμε στον συρμό.

Εμφανιζόμαστε, λοιπόν, ντάλα μεσημέρι, στον σταθμό της Λιοσίων οι: Δημήτρης Κωσταντάρας, κρατώντας στο χέρι, για τις ανάγκες του ρόλου, μίνι τσαντάκι και σακάκι, η Εύη Δρούτσα, κρατώντας μωβ σακίδιο και σκελετό γυαλιών με τα γυαλιά μαζί σε απόχρωση μωβ, ο Δημήτρης Σαράντος με βερμούδα, σαγιονάρα και επτά μπαμπούσκες, η Αννα Λιβαθυνού με ψηλά τακούνια και μίνι σακ βουαγιάζ “φούσκα”, η Φαίη Πετράκη κρατώντας μια “μπαμπούσκα” λίγο μεγαλύτερη από τον εαυτό της, θέλοντας να πείσει ότι πηγαίνει με τον “μπαμπούλακα” μονοήμερη εκδρομή, εγώ με τσάντα τύπου “ψαθέ”, εφημερίδα, μαντήλι της μητέρας μεταξωτό τύπου “θέλω να γίνω Τζάκυ Κένεντυ”, και η Βάσια Λόη, που δεν κρατούσε τίποτα. Ο σκηνοθέτης, ο κύριος Χατζηαγγελής, μας είπε ότι για τις ανάγκες “του πλάνου” θα έπρεπε να κοιτάμε το τρένο, που, ενώ αυτό έφευγε, εμείς θα έπρεπε να… αισθανόμαστε (αυτό ήθελε ερμηνεία και εμπειρία ερμηνείας) ότι… ΕΦΤΑΝΕ. Έπρεπε να δείξουμε, δηλαδή, μια έκφραση “περιορισμένης χαράς > ….Ο πρώτος που “ερμήνευσε σωστά”: ήταν ο Δημήτρης …, δεύτερη που < αισθάνθηκε επιβάτης > ήταν η Δρούτσα …, αμέσως μετά < κούμπωσε την ερμηνεία η Φαίη"… Εγώ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ την σκηνή, διότι το τραίνο, αφεντικό, ήταν ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Οι άνθρωποι μας είδαν να περιμένουμε, χωρίς να έχουν καταλάβει ότι εμείς "ερμηνεύαμε ρόλο". Είδε… μια ομάδα "σεσημασμένων γνωστών" να περιμένουν στην αποβάθρα, κρατώντας βαλίτσες. Άρχισαν, λοιπόν, μέσα από τα τζάμια να… ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ… να ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, να φωνάζουν "κυρία Δρούτσα καλό ταξίδι"! Εγώ τι να έκανα; Να άφηνα να εκτεθούμε; Να έδινα προτεραιότητα στην ανθρώπινη ανάγκη ή στις ανάγκες του ΣΤΑΡ – ΣΥΣΤΕΜ;;; Αποφάσισα ότι σημασία έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και... χαιρετούσα! Πώς δηλαδή χαιρετούσε η Άννα – Μαρία μέσα από το αυτοκίνητο, όταν παντρεύτηκε τον Κωσταντίνο; Έτσι! Σεμνά... Μην φανταστείς... Πω ! πω ! πω ! Ο Χατζηαγγελής… Τον ξέρεις; Αδυσώπητος. Τρία τραίνα τα χαιρέτισα. Να ξέρουν, όμως, οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας "Λιόσια – Αερολιμήν", ότι αν δεν ανταποκριθήκαμε στα φιλιά, ήταν γιατί "γυρίζαμε". Αυτές οι εξωτερικές σκηνές , θεέ μου, τι σύνθετες!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης