ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!!

Ενημερωθείτε για τις ειδήσεις εκείνες που και χρηστικές είναι και δεν βλάπτουν σοβαρά το νευρικό σας σύστημα, το οποίο ήδη είναι πιο ρημαγμένο και από κεντρική πλατεία της Συρίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώ με ειδήσεις που επιλέγω από το MEGA mou.

Είναι πρωί. Ετοιμάζομαι με αργές κινήσεις για να επισκεφθώ την εφορία στην Αγία Παρασκευή. Η τηλεόραση είναι ανοικτή στο μεγάλο κανάλι, αλλά χωρίς ήχο.

Κάποια στιγμή, στην οθόνη, εμφανίζεται ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Πολύ διαφορετικός από τους γνώριμους παρουσιαστές ενημερωτικών εκπομπών. Με την βοήθεια του τηλεκοντρόλ, δυναμώνω την φωνή, γιατί το θέμα που παρουσιάζει, μου θυμίζει θεματολογία του animal planet!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέπω κοντινά πλάνα, από τρωκτικά, κατσαρίδες, αράχνες, μπορεί και νυχτερίδες. Ο συμπαθής κύριος λοιπόν, μου εξηγεί, καθόλου περιληπτικά (πήρε τον χρόνο του), πως μπορώ να απομακρύνω τα συμπαθητικά αυτά μέλη του ζωικού βασιλείου, τοποθετώντας στις πρίζες του σπιτιού μου ένα μηχάνημα που εκπέμπει ….ήχους, τους οποίους μόνο αυτά τα ζωάκια αντιλαμβάνονται και παίρνουν δρόμο.

Καταρχάς ιδέα δεν είχα ότι η πρωινή εκπομπή του μεγάλου καναλιού, έχει εμπλουτισθεί με εκπομπές ειδικού ενδιαφέροντος.

Μέχρι κάποια στιγμή νόμιζα ότι στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού, έχει πιάσει στασίδι ο κύριος που πλένει με την πράσινη μπάλα, πλυντηρίου, (αυτή που δείχνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία Βίκυ, όχι η μπάλα δεν θα μπορούσε ποτέ να πείσει ότι βάζει η ιδία μπουγάδα), αλλά ο κύριος, ο οποίος αν και φέρνει σε δεξιό ψάλτη, δείχνει νοικοκύρης και παστρικός.

Τώρα λοιπόν, τσουουπ…..και ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάπου έχει ξεχαστεί κάνοντας τραμπολίνο, μπήκε εμβόλιμος, ο κύριος που ήρθε να μας λύσει το πρόβλημα με τα ποντίκια!!!

Αυτός (όχι ότι θέλω να βάλω ιδέες, αλλά επειδή, λέμε ότι κάνω τηλεοπτικό) ήρθε να ροκανίσει την θέση του άλλου με την μπάλα και όλοι παρέα την θέση των πρωινών παρουσιαστών.

Νομίζω χρυσά μου, ότι στην τηλεόραση το πρωί, όσοι διαθέτουμε αποκωδικοποιητές, θα βλέπουμε, μπάλες, πέργκολες, μηχανάκια που μετράνε την πίεση του παππού, πρακτικά κλύσματα, και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά τα αντικείμενα του πόθου θα παίζει και ένα τρέιλερ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Ποιος θα το έλεγε πέντε χρόνια πριν, ότι τα πολύ μεγάλα κανάλια, θα βγάζανε υποχρεώσεις με ποντικοδιώχτες!

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΗΣΙ (την Μύκονο δηλαδή) ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!

Η Σίσσυ Φειδά (με μαγιό)

Η Βάνα Μπάρμπα (με μονοκίνι)

Η Μαρία Μπεκατώρου (με καφτάνι)

Η Χριστίνα Μουστάκα (που διαδίδει ειδήσεις από το διαδίκτυο στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα) με σορτσάκι

Η Κάρεν Μούντλερ με τα ατελείωτα πόδια της

Η Λίντα Εβατζελίστα με τον μύθο της

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΗΣΙ, μαθαίνω ότι υπάρχουν πολλοί επισκέπτες από την Ρωσία, τον Λίβανο, την Παλαιστίνη, το Ισραήλ και την Τουρκία.

Το ίδιο χρονικό διάστημα που συμβαίνουν αυτά… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ και η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, ο οποίος προειδοποιεί ότι θα κυκλοφορήσει και νέο βιβλίο.

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΑ

Έρχεται και η δήλωση της Ελένης Φουρέιρα, με την οποία δημοσιοποιεί ότι θα ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ και θυμάται ότι από 3 χρονών δήλωνε ότι θα γίνει ΣΤΑΡ!!!

Σε αυτό το σημείο καταρρέω εγώ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ!!!

Ξενύχτησα …μπροστά σε άλμπουμ με φωτογραφίες μου (έγχρωμες παρακαλώ) που με δείχνουνε τριών χρονών, τεσσάρων ετών με μια κατσίκα δίπλα, λίγο πριν τα πέντε με ένα κουβαδάκι και ένα σωσίβιο, με καπέλο πάνω σε ένα γαϊδούρι …ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ, τόπους, ονόματα ζώων και δηλώσεις που έκανα τότε!!!

Μήπως γι΄αυτό δεν έγινα ΣΤΑΡ;;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης