Και κατά περίπτωση ξουρίζει ο Σχιζο Μπαρμπέρης της οδού Ναυσικάς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΟΥ» ( ;;;;)

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ορκίστηκα να μην γράψω μέχρι τις 20 Αυγούστου αλλά ….αλλά να …μία ο ένας που με διαβάζει από τα νησιά  ΦΙ – ΦΙ( !!!!….), μία ο άλλος  που μου στέλνει σχόλια από την …ΚΙΝΑ( !!!), ( αφεντικό τα χτυπήματα καταγράφονται …δεν σου λέω παραμύθια …όχι για να το λάβουμε υπόψη περικαλώ ) , ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ …..Σήμερα που έχει ο μήνας …13 αλλά ευτυχώς είναι η μέρα η Πέμπτη η καλή .

 

 

Φίλοι μου αγαπημένοι και εσείς που δεν είστε φίλοι, τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια …Θέλω να μοιραστώ  απαξάπαντος  την  εμπειρία (μου) με όλους σας. Ανοίγω την τιβι χτες αργά …Πέφτω σε μία ταινία που είχε υπόθεση το «χτύπημα» της ανθρωπότητας από έναν θανατηφόρο ιό. Σκέφτηκα ότι μέρες που είναι να μην δω την ταινία. Καλά δεν έκανα; Ζαπάρω. Βλέπω ότι έχει αρχίσει δίπλα μια άλλη ταινία με θέμα, έναν άνθρωπο που τον βάλανε σε νοσοκομείο για του βγάλουνε αμυγδαλές και …τον κάνανε πειραματόζωο …Σκέφτηκα ασκαρδαμυκτί, ότι με το ιατρικό βιβλιάριο που διαθέτω…μάλλον θα ήταν προτιμότερο να μην παρακολουθήσω το θέμα.

Καλά δεν έκανα; Ζαπάρω … Βλέπω ότι το «ιστορικό κανάλι» που πολύ μου αρέσει προβάλλει ως θέμα τις επιπτώσεις της ραδιενέργειας στους ανθρώπους και στον πλανήτη γενικότερα. Ζαπάρω ανυπερθέτως. Το αγαπημένο «animal planet», έδειχνε μία Φώκια που την καταβροχθίζανε ΠΕΝΤΕ ΟΡΚΕΣ !!!! ΦΡΙΚΑΡΩ ΚΑΙ ΖΑΠΑΡΩ . Φτάνω απεγνωσμένα στην κρατική τηλεόραση. Δείχνει σε επανάληψη μια εκπομπή της αγαπημένης Μπήλιως Τσουκαλά, όπου όλοι φοράνε μάλλινα πουλόβερ …Νοιώθω φαγούρα παντού και εκνευρισμό ακατάπαυστο ….Ζαπάρω την στιγμή που η Μπήλιω σε επανάληψη χορεύει και …πέφτω πάνω στο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τιβι» …Αυτό ήταν. ΕΜΕΙΝΑ !!!

 

(Από εδώ και κάτω θα γράφω με κεφαλαία στοιχεία όπου ακούγεται φωνή)

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ …ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ …..ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΑΝΘΡΏΠΟΥ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ !!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ , ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ…..ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ …ΜΕ 29 ΕΥΡΩΩΩΩΩ! ΤΩΡΑΑΑΑΑ! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΤΙΒΑΝΙΑ – ΚΡΕΒΑΤΙΑ – ΚΑΡΕΚΛΕΣ- ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ  ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ …..

 

ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ  Α  Α !!!!!!!!……

 

Φυσικά πίσω από τα εξώφυλλα των βιβλίων που έφεραν φωτογραφίες των όντων που στρογγυλοκαθόντουσαν  σε βελανιδόσπορους , είχαν κεφάλια κοπροσκυλέξ και κάτι που έμοιαζε με κορμί …ξεπρόβαλλε ο Λιακόπουλος ! Κανονικός αυτός. Με το μαλλί μαύρο σκούρο , με το πουκάμισο λευκό και το σακάκι μαύρο στον ίδιο τόνο με το μαλλί . ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ – ΝΑ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ – ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ – ΝΑ ΒΡΥΧΑΤΑΙ – και εγώ;;;;;……Προς στιγμή καγκέλωσα.

Είχα δει στο παρελθόν …αλλά μια τζούρα μόνο. Δεν είχα παρακολουθήσει το θέμα σε εξέλιξη. Με τις παροτρύνσεις του παρουσιαστή το σκυλί ξύπνησε δίπλα και άρχισε να αλυχτάει …Καθησυχάζω τον σκύλο και χαμηλώνω την φωνή γιατί ….ήτανε αργά ..Ο παρουσιαστής είναι έξω φρενών … Αν ήτανε λίγο πιο διαλλακτικός σας ορκίζομαι θα τηλεφωνούσα. Καταρχάς τρόμαξα. Πως μπορώ να μάθω, ας πούμε, ότι δεν είμαι εγώ Νεφελίμ; Το σκέφτηκα τι ψέματα να πω; Δηλαδή, δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε άλλους από εσάς, κάποτε είχα αγοράσει ένα ιατρικό λεξικό. Υποτίθεται ότι θα μπορούσα να καταλάβω καλύτερα την διάγνωση που έκανε ο παιδίατρος, επειδή είμαι και μάνα.

Το βιβλίο εκείνο είχε και φωτογραφίες. Να σας πω τι έπαθα αρχίζοντας να το διαβάζω; Ένοιωθα ότι είχαμε  όλοι, όλα τα συμπτώματα απ’ όλες τις αρρώστιες  που κάνανε σουξέ.  Ξυνότανε, δηλαδή, το παιδί στο κεφάλι και το ψέκαζα για ψείρες χωρίς να έχει … Πονούσε το στομάχι του ξαδέρφου και τον έστελνα στα επείγοντα να κοιταχτεί για έμφραγμα σε εξέλιξη ….Από ένα σημείο και μετά …εκείνο το βιβλίο το έσκισε η μάνα μου και το χρησιμοποιούσε σελίδα – σελίδα για να κάνει ο σκύλος τσίσα ……Εγώ λοιπόν που είμαι , αυθόρμητη και άβγαλτη …παραγγέλνω πες τα βιβλία …για τα Νεφελίμ – Ελοχίμ και τους κακούργους που κάνουν τραμπάλα σε βελανίδια …πως θα αντιμετωπίσω τα συμπτώματα «ταύτισης»;;; Επίσης …άντε και το «δένω» μετά από μελέτη ότι ο «δικός μου» αν όχι εγώ, είναι Ελοχίμ …τι κάνω; Του το λέω; Το πνίγω μέσα μου; Το εξομολογούμαι στον παπά; Το μοιράζομαι με τον Λιακόπουλο ; Τον παίρνω παράμερα και «λάου – λάου» …με ωραίο τρόπο ξέρεις …τον φέρνω «ενώπιος ενωπίω»; …..Και ποιος με σώζει από τις αντιδράσεις;;; Διότι συγνώμη που θα το γράψω αγαπητέ ερευνητά, η γνώση έχει παρενέργειες. Αλήθεια εσείς όταν βλέπετε Ελοχίμ τι κάνετε; Το καταγγέλλεται στην εφορία; Το ξορκίζεται; Το διατηρείται σε πάγο; Επίσης…μετά την εκπομπή αυτή που είναι πρωτότυπη ομολογουμένως, οι νύχτες σας πως είναι; ΑΑΑΑ……και μια που το έφερε η κουβέντα… Αφεντικό εσύ, που ξέρεις όπως λες πολλά …για τα Ελοχίμ …έρευνα έκανες;;;

 

Ήθελα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας, ίσως πιο πολύ από ποτέ, προβληματισμούς και σκέψεις που…με κάνουν να αναρωτιέμαι …παιδιά εσείς ξέρετε από Νεφελίμ;;;

 

 

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ …( ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ )

 

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ….Αφιέρωμα στην Ικαρία, τους Φούρνους αλλά και για την «ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ», είδα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ. Μια παρατήρηση στην συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Γιατζόγλου . «Τα σπίτια στο νησί είναι αραιο κατοικημένα» , είπε. Δηλαδή σε κάθε σπίτι ζει ένας άνθρωπος ;;; Τσεκαρισμένο;;;

 

Επειδή ο ΣΚΑΙ, θέλει να κάνει την τηλεόραση που οι «άλλοι δεν κάνουν»  ας μην αφήνουν στον αέρα ελληνικούρες.                    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης