ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Για τον κόσμο της «μπουρμπουλήθρας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς που ο Γιώργος Χειμωνέτος, «έσπασε την σιωπή του», μία εβδομάδα πριν τις εκλογές. Υπολόγισε, όπως διάβασα, ότι έχει «πάει» με πολλές γυναίκες. Πενήντα, περίπου, τον χρόνο!

Είναι κάτι στιγμές πραγματικά, που θα ήθελα να βρω την τσουλήθρα εκείνη που θα με προσγειώσει στον κόσμο της μπουρμπουλήθρας!

Ο κόσμος της μπουρμπουλήθρας, μοιάζει τόσο ασυνάρτητος με τον δικό μου κόσμο, που αναρωτιέμαι γιατί δε βρέθηκε ποτέ η ευκαιρία να ταξιδέψω εκεί και να ζήσω έστω ένα μεγάλο τριήμερο! Σε αυτόν τον ίδιο κόσμο της μπουρμπουλήθρας, ο Πέτρος Κωστόπουλος, δημιουργός αυτού του γαλαξία, φιλοξένησε στην τελευταία του εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, την Έλενα Παπαρίζου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εκπομπή δεν την είδα live, απλώς είδα αναπαραγωγή στο Διαδίκτυο!

Ξέρετε τι έχει κάνει η Έλενα; Έχει βαφτίσει τα «τζιτζάκια της» Σίλι και Κόνη!!! (σημ. «τζιτζάκια» = βυζάκια, για όσους δεν καταλαβαίνετε ελληνικά). Το αναδεικνύω για όσες συνεχίζετε να τα έχετε αβάφτιστα…

Καλά «δε σας πιάνω και από τα μούτρα», έχετε ένα περιθώριο να σκεφτείτε, να ρωτήσετε και τον «διπλανό σας στο κρεβάτι», μήπως και έχει ιδέα, ή μήπως παρεξηγηθεί που δε θα έχει ρόλο στη βάφτιση… ΑΛΛΑ, η Έλενα πάντα, ζήτησε από τον Κωστόπουλο να βαφτίσει και τα πόδια της!!!!!

ΤΟ ΤΙ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ είναι η βάφτιση των ποδιών δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Γι αυτό και πρότεινε σε έναν άνθρωπο τόσο δημιουργικό, να γίνει νονός των μελών του σώματός της.

Τα «τζιτζάκια» πήραν θηλυκό όνομα. Είναι η Σίλη και η Κόνη;

Τα πόδια όμως; Θα είναι θηλυκά, αγοράκια ή μελανζέ;;; Πάντως αν, λέμε τώρα, δε ξέρω εσείς βέβαια τι κάνετε στο κρεβάτι σας, αλλά, αν γράφω αν, ο «διπλανός μου στο κρεβάτι», είχε βαφτίσει ένα μέλος του κορμιού του και το φώναζε περιμένοντας ή απάντηση ή διάθεση εκ μέρους μου, να το φωνάζω, θα τον είχα «πακετάρει» σαν βλαμμένο ή άντε στη μεγάλη «καψούρα» πάνω να του έδινα να πιει λίγο αγιασμό που πάντα φέρνει η θεία Ασημούλα , σε κανατούλα γυάλινη κάθε γιορτή των Φώτων.

Αφεντικό δεν πιστεύω ότι έχεις βαφτίσει κάποιο μέλος του κορμιού σου εεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Όχι τίποτα, αλλά, ΑΝ,… το «μπικουτί» θα εξολοθρευτεί οριστικά.

Στο δελτίο του ΣΤΑΡ, την Κυριακή το βράδυ, η Ελεονώρα Μελέτη ήταν εντυπωσιακή με πράσινο – παπαγαλί σακάκι και το μαλλί όρθιο, αλλά… η «ρίζα» θέλει «φτιάξιμο» (Ελεονώρα μου).

Στο δελτίο του Αnt1 η Ρίτσα Μπιζόγλη φορούσε ένα από τα συνήθη σακάκια (πάντα ένα νούμερο μικρότερο) σε χρώμα που προέκυπτε ως ξεθωριασμένο κίτρινο στον δέκτη και από μέσα ένα ροζοσομονέ ημιδιαφανές «κορμάκι». Νομίζω ότι σε έκτακτη συνεδρίαση της εκπομπής «δέστε τους» αποφασίστηκε να της σταλεί «συστημένο» ένα «λαδί πασούμι».

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΟΥΡΛΟΥ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΛΚΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα, η συναγωνίστρια Αλεξάνδρα, αποφάσισε μετά από μεγάλες «πιέσεις» να εκστρατεύσει από το καστρόπυργο που κατοικεί στο μακρινό βουνό και να ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ!

Η αλήθεια είναι ότι όταν μου το είπε δεν την πολύ-πίστεψα, αλλά με έπεισε όταν διάβασα την κριτική που έκανε για την παράσταση στο queen.gr.

EΓΡΑΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Corpus Christi ( Και αντιδράσεις )

«Και είναι αυτοί οι ηθοποιοί που κάνουν τη τέχνη καταφύγιο αυτές τις μέρες και εκείνες τις ακόμα πιο δύσκολες που θα έρθουν, για την ουσία της ανθρωπιάς μας και όχι την εικόνα, το επιφανειακό, το εύκολο, το λουσάτο κενό. Μετά την παράσταση οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης μίλαγαν θορυβημένοι για μια ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου που διαμαρτύρεται για το έργο. Κάποιοι θεατές έφυγαν απ την μέση. Δεν είναι ανυπόφορο το 2012 να νομίζεις πως ένα έργο τέχνης οφείλει να υπακούει στους κανόνες της Ιεράς εξέτασης, να ψάχνεις την κυριολεξία, να κοιτάς και να μη βλέπεις; Δεν είναι λοιπόν ανοησία ακόμα και το να ασχοληθείς με αυτού του είδους την περιορισμένη αντιληπτικότητα;

Για αυτό δείτε εσείς το έργο στο θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό στο νούμερο 44, στο Γκάζι, για λίγες παραστάσεις, πιείτε το ποτάκι σας μετά στο υπαίθριο μπαράκι και αφήστε τις διαμαρτυρίες για εκείνους που ούτως η άλλως ποτέ δε θα κάνατε παρέα».

Τι ωραία που τα γράφει η Αλεξάνδρα ε;;;;
Το Σάββατο το απόγευμα, λαμβάνω επείγουσα κλήση από κολλητό φίλο.
«ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ CORPUS CHRISTI ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ και τους πάνε στο τμήμα της Ομόνοιας»!!!

Δευτερόλεπτα αργότερα είδα tweet της συναδέλφου Νάντιας Αλεξίου, το οποίο επιβεβαίωνε την σύλληψη. Η πρώτη σκέψη μου ήταν να τηλεφωνήσω στην Τσόλκα, να την συγχαρώ για το «ποδαρικό της».

Πήγε στην πρεμιέρα βλέπετε ….

Η δεύτερη είναι ότι ΑΝ το 2012 ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ του CORPUS CHRISTI ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ … όλων των «ιερών και των όσιων του ελληνισμού»…

Θέλω να προειδοποιήσω τον Μάρκο Σεφερλή ότι προορίζεται για ΙΣΟΒΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΑΝΟΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ!

ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ!

Μπείτε και δείτε στο site του ΣΚΑΙ την αξιοπρεπέστατη κυρία από την Χαλκιδική, η οποία με εξαιρετικό λόγο , κοινοποιούσε σε όλους μας το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της έλλειψης φαρμάκων. Καρδιοπαθής και διαβητική η ίδια, τις τελευταίες δέκα μέρες έχει μείνει, όπως και ΧΙΛΙΑΔΕΣ άλλοι πολίτες της χώρας ΧΩΡΙΣ τα φάρμακά τους.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν, επιχειρούσε να ευαισθητοποιήσει τους «αρμόδιους», οι οποίοι… ΑΝ υποθέσουμε ότι πορευόντουσαν χωρίς τον Αυτιά και την εκπομπή του, θα ήταν προφανώς ευχαριστημένοι γιατί σε λίγο διάστημα δεν θα αναγκαζόταν το «κράτος;» να δίνει συντάξεις!!!

ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;;; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΗ που πραγματικά, αν υπήρχε ενέσιμο που να με κάνει να αισθάνομαι στον κόσμο της μπουρμπουλήθρας, έστω για λίγο θα το έκανα… ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

Αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ «ΜΠΙΚΟΥΤΙ», ΑΝ δεν αναδείξω το βαρύ πένθος στο οποίο βρίσκεται ένα τμήμα του κόσμου της μπουρμπουλήθρας .

Διάβασα ότι το σκάφος των 7.000.000 ευρώ που είχε δωρίσει ο Λεό Πατίτσας ως γαμήλιο δώρο στη Μαριέτα Χρουσαλά, σύμφωνα, λέει με έρευνα της υπηρεσίας οικονομικού εγκλήματος, βρέθηκε, να ανήκει σε υπάλληλο την ναυτιλιακής εταιρείας του κυρίου Πατίτσα, η οποία δηλώνει εισοδήματα 200 ευρώ τον χρόνο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατά τ’ άλλα , το υπουργείο Οικονομικών θέλει όποιος από εμάς χρωστάει πάνω από 5000 ευρώ στο Δημόσιο, να ασκείται η ποινική μας δίωξη …

Θα σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και θα επανέλθω με περισσότερα νέα απ’ όλους τους γαλαξίες…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης