ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Την Παρασκευή το μεσημέρι, γλίτωσα το μη «αναστρέψιμο» κατά τύχη, νομίζω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο γραφείο είχαμε εντελώς αποσυντονιστεί, καθώς η τηλεόραση ήταν συντονισμένη στο Σταρ και στην «μεσημεριανή Μελέτη».

Η δουλειά να κρεσεντάρει, τα τηλέφωνα να έχουν «πιάσει φωτιά» και εγώ εξαιτίας των ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ της εκπομπής, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ «ΕΡΧΕΤΑΙ»… ξεσήκωσα ακόμη και τους επαγγελματίες των «κάτω ορόφων», πιστεύοντας ότι η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ θα ανακοινωθεί από την εκπομπή της Ελεονώρας…

Ήταν τέτοια η κινητοποίηση στο στούντιο, ήταν τόσο «συναρπαστικοί οι τίτλοι» που μας προετοίμαζαν για την ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ μας καθόριζε ως έθνος, που «παρατήσαμε τα πληκτρολόγια» και μετρούσαμε αντίστροφα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ μας, βάλαμε και κάποια στοιχήματα:

Η Τάνια ήταν σίγουρη ότι βγαίνουμε από το Ευρώ, εγώ επίσης, η Πόπη ως πιο εκκεντρική το «έπαιζε» σιγουράκι ότι ο Τσίπρας θα ανακοινώσει αρραβώνα με τον Βενιζέλο… μέχρι που ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΜΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, ότι το θέμα είναι ΕΘΝΙΚΟ… Με τα μάτια καθηλωμένα σαν αβγά στους τηλεοπτικούς δέκτες, ακούμε από τον αρχισυντάκτη της Ελεονώρας Μελέτη ότι:
Η ΝΙΝΙ συμμετέχει στην Γιουροβίζιον κάνοντας φωνητικά με την ομάδα της Γεωργίας!!!
Ποια να πρωτοσηκώσω (από τα πατώματα)!

Οι διπλανές μου, αμάθητες, στις βαριές ειδήσεις τις γιουροβιζιονικές, ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΝΙΝΙ…
Η Μεταφυσική ιδιότητα που πολλές φορές διακρίνει τον πλανήτη της «παγιέτας», στην φετινή γιουροβίζιον, που ξέρω ΠΟΣΟ μας νοιάζει, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, θέλει:
Την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ήβη Αδάμου και την ΝΙΝΙ, να είναι Κύπριες και ταυτόχρονα να έχουν συμμετάσχει στο X FACTOR!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
1) Το μαλλί της Ελεονώρας και η αλλαγή χρώματος

Θα είμαι πιο αμείλικτη από ποτέ. Για την Μελέτη ψηφίζω ΚΟΚΚΙΝΟ! και μάλιστα όχι το κόκκινο το χάλκινο το λίγο ξεθωριασμένο. Όταν λέμε κόκκινο, εννοούμε το κόκκινο της Ferrari.

2) Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ, ιδρύει το ΕΑΜ (Εθνικό – Απελευθερωτικό -Μέτωπο). Ο αντάρτης «θείος Γιώργος», είναι πανέτοιμος να ντυθεί τσολιάς και να καλπάσει με μουλάρι.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όλες οι κοπέλες που αποφοίτησαν από παρθεναγωγείο Θηλέων την δεκαετία του – 60 κάνουν ταχύρυθμα υπολογιστών για να του κάνουν friend request.

ΑΠΟΡΙΑ

Πρώτη φορά έμαθα ότι υπάρχει κορδόνι που στοιχίζει 552.96 Ευρώ, πλαισιωμένο από κρόσι για δύο καναπέδες που κοστίζει 2.626, 57 Ευρώ.

(Διάβασα την λίστα αγορών της κυρίας Σταμάτη που κάνει γύρα στο διαδίκτυο και αναρωτιέμαι):
Αν το κορδόνι κοστίζει 552.96, το χαρτί τουαλέτας πόσο; Διότι είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, να υποδέχεται μια θήκη χαρτιού τουαλέτας από πορσελάνη, ασήμι ή κρύσταλλο χειροποίητο, ένα ρολό των 0,77 από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς.

Δεν πιστεύω να κυκλοφορούσαν τόσο «τσίπικα» χαρτιά υγείας στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά θα κάνω υπομονή για να ολοκληρωθεί το ρεπορτάζ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ

Δεν ξέρω πόσο υπομονή έχετε, εγώ ΚΑΘΟΛΟΥ, αλλά φυλαχτείτε έρχεται και η έκλειψη της 4ης Ιουνίου…

ΚΑΛΟ Σ. Κ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης