ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΤΟ της ΒΙΚΥΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Παρακολουθώ την ταινία μικρού μήκους , που εμφανίζεται συχνά – πυκνά στους τηλεοπτικούς δέκτες και αφορά σε ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ .
Την μπάλα , κρατάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία και μας προτείνει να βάζουμε μπουγάδα , τοποθετώντας την μπάλα στον κάδο πλυντηρίου .
Η ταινία αυτή μικρού μήκους , έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα . Έχει τον . Βλέπεις και νομίζεις ότι η συγκεκριμένη μπουγάδα δεν θα τελειώσει ποτέ .
ΟΜΩΣ ! Υπάρχει κάτι κορυφαίο . Ο πρωταγωνιστής ! Εχω πάρα πολύ καιρό να δω , τόσο χαριτωμένο κύριο , ο οποίος , εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά , μετά τον Φώτη Κουβέλη και με εντυπωσίασε , καθώς μοιάζει να έχει όλη την κινησιολογία του κυρίου Αρνιακού , στην πιο discoαπόδοση !
Ο ενθουσιασμός του , είναι κάτι το απερίγραπτο . Ίσως είναι η πιο ευτυχισμένη αντρική φιγούρα , που έχω συναντήσει την τελευταία δεκαετία ! Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο μεγάλου μήκους η ιστορία της μπάλας , που μετά τους τίτλους τέλους , έχεις εισπράξει τόσες πληροφορίες για να διαχειριστείς που νοιώθεις έτοιμος να γράψεις διαγώνισμα χημείας !

ΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ !
Είναι μήνες τώρα που θέλω να γράψω για τα …σποτάκια του Αντένα . Τώρα όμως είναι η στιγμή , να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ , τα απίθανης βλακείας . Είναι τόσο , είναι τόσο άχαρα , είναι τόσο χάλια που αναρωτιέσαι , με ποιά λογική αυτά εγκρίθηκαν ως άξια προβολής . Είναι , πως να το περιγράψω , επικίνδυνα κακής αισθητικής . Τα πρόσωπα , τα κείμενα , το στήσιμο , το χιούμορ ….χάλια ! Αν αυτό είναι δημιουργική ιδέα , η ταινία μικρού μήκους με την μπάλα της Βίκυς Χατζηβασιλείου , πρέπει να προταθεί για βραβείο σε φεστιβάλ εξωτερικού .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ – ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ
Με υπομονή βλέπω , μια διαφήμιση , που αφορά σε τυρί !
Στο πρώτο πλάνο εμφανίζεται ζευγάρι , άντρας – γυναίκα , που έχουν απλώσει την πετσέτα τους στην μέση ενός χωραφιού και έχουν στήσει επάνω ολόκληρη οικοσκευή ..
Στην πραγματική ζωή , ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση , να στρωθεί σε χωράφι ατσαλάκωτο, σεντόνι – τραπεζομάντηλο , όπου επάνω θα τοποθετηθούν με απόλυτη τάξη , μέλια , γιαούρτια , τυριά , ψωμιά , ποτήρια , νερό , χυμοί , παξιμαδάκια , , σάντουιτς , με τους ανθρώπους ξαπλωμένους δίπλα , πεντακάθαρους και την ατμόσφαιρα χωρίς μυιγες , μέλισσες , μυρμήγκια , σκνίπες , σφήκες , και άλλα ….ΑΛΛΑ διαφήμιση είναι …ας το προσπεράσουμε …
Ο άντρας πιάνει το επταώροφο σάντουιτς και πριν το δαγκώσει , γεμάτος ηδονή , λέει : >
Η κοπέλλα τον κοιτάζει με προσμονή λέγοντας :>
Εκείνος δίνει ακαριαία την απάντηση : > !
Η κοπέλλα δείχνει να τρομάζει …όμως σε δευτερόλεπτα η γαλήνη και η ευτυχία επιστρέφει στο τοπίο , γιατί ο καταλύτης του συνειρμού , είναι το ΤΥΡΙ !!!
Αστραπιαία λοιπόν …το ζευγάρι λίγο πριν φτάσει σε οργασμό , εξαιτίας του τυριού πάντα , αρχίζει να κυνηγιέται στο χωράφι …..
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ εγώ …Θυμάστε κάποιον στον κύκλο σας , που πριν χαμουρευτεί με το υποκείμενο του πόθου , να έπαιξε κυνηγητό σε αγρό τρώγοντας τριπλό σάντουιτς με ντομάτα , κασέρι και τυροκαυτερή;

Δηλαδή , πως να το πω αφεντικό , ΔΕΝ μου να βρεθεί γκομένετος , ο οποίος να φτιαχτεί με το κασέρι !
Τουλάχιστον οι δικές μου εμπειρίες ζωής δεν επαληθεύουν τέτοια συμπεράσματα .
Και για να γίνω πιο σαφής , θυμάσαι εσύ τον εαυτό σου ποτέ να κυνηγάει πεταλούδες σε χωράφι , παίζοντας κρυφτό με κορίτσι ,που σε προκαλούσε δείχνοντάς σου μια κολοκυθόπιτα ;
Σου δίνω χρόνο να σκεφτείς …και περνάω σε μια άλλη τηλεοπτική προσωπικότητα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ
Είναι ιδέα μου , ή είμαι πολύ φορτισμένη και νομίζω ότι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ,τον βλέπω , να είναι στο mega μου , παντού !
Και σε εκπομπή , και σε τηλεπαιχνίδι και σε σήριαλ και σε βαριετέ , σε λίγο δεν θα εκπλαγώ αν τον δω να κάνει το της Όλγας Τρέμη .
Σας αφήνω , γιατί πάω να φτιάξω κασερόπιτα !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης