Και κατά περίπτωση ξουρίζει ο Σχιζο Μπαρμπέρης της οδού Ναυσικάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ» ΠΕΘΑΝΕ

Αλλά 

Ο ΜΥΘΟΣ  ΑΡΧΙΖΕΙ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Βασιλιάς της ποπ» είχε όλα τα συστατικά εκείνα, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να κατοχυρώσεις έναν θάνατο σε χρυσοποικιλτοβελούδινο φέρετρο νωρίς…

«Πέτρινα παιδικά» χρόνια, ταλέντο, δόξα, πλούτο, απίστευτο πλούτο, μοναξιά, εμμονές, θηριώδη επιτυχία, καταχρήσεις και πόνο.

Το τι πραγματικά βίωσε, ένιωσε, πίστεψε, λάτρεψε, φοβήθηκε, μόνο εκείνος θα μπορούσε να το απαντήσει και κανένας άλλος. Το γράφω, γιατί από την αναγγελία του θανάτου του και μετά έχει ξεσπάσει ένας ορυμαγδός φημολογιών που αφορούν από τις συνθήκες θανάτου, μέχρι το ότι ο θάνατος δεν ήταν «θάνατος», αλλά διαφημιστικό εύρημα για… την τουρνέ του.

Εγώ θα κρατήσω από το δημιούργημα αυτό :1) Το μεγάλο ταλέντο που διέθετε. 2) Τα τεράστια πλούτη. 3) Την απομόνωση και την δυστυχία που κέρδισε εξασφαλίζοντας φήμη, χρήμα και παγκόσμια αναγνώριση. 4) Την αδυσώπητη μάχη που έδινε επιχειρώντας να αλλάξει το «είναι» του. 5) Τις στερήσεις, τον πόνο, την αγωνία  και τον διασυρμό, που βίωσε στην προσπάθεια να παραμείνει «Βασιλιάς» και τέλος,

ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΓΙΑ… «ΜΥΘΟ»

Ο Τζάκσον γίνεται  μύθος από την στιγμή που μπαίνει στο χρυσό – βελούδινο φέρετρο. Ο ζωντανός «Βασιλιάς» είναι ιστορικά πολύ λιγότερο ισχυρός από τον  «Βασιλιά» που νεκρός οδηγείται ως μούμια πλέον μπροστά στο πλήθος.

Ο νεκρός ηγέτης, ισχυροποιεί την μάζα πολύ, πολύ περισσότερο από τον ζωντανό πολεμιστή.

Δυστυχώς, με την κηδεία του άτυχου αυτού ανθρώπου, που είχε τα πάντα χωρίς να έχει τίποτα, κατάλαβα, βλέποντας το παραλήρημα του κόσμου στο διαδίκτυο αλλά και στους τηλεοπτικούς δέκτες, ότι ο άνθρωπος  θα ψάχνει πάντα… ΤΟΤΕΜ.

Το ΤΟΤΕΜ για να προκύψει πρέπει να διαθέτει όλα εκείνα τα γνωρίσματα, που οδηγούν την βιομηχανική εργάτρια που δουλεύει για 600 Ευρώ μεροκάματο να ξεσπάει σε λυγμούς, ακούγοντας την Ντέμη Καραγιάννη στο ΣΤΑΡ να μεταδίδει την στιγμή που η σορός του βασιλιά οδηγείτο στο τελευταίο σταθμό λατρείας.

Αυτή είναι η μοίρα των μεγάλων «αρχηγών», των «μυθικών βασιλιάδων», να ξεκινάνε από την «λάσπη», να κατακτάνε την ανθρωπότητα, να αμφισβητούνται και να διώκονται λυσσασμένα για να… τιμηθούν ως θεοί… μετά θάνατον . 

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!

Αφεντικό, να σου πω. Πολύ χάρηκα με την απαγόρευση του τσιγάρου. Αχού! Μετά από χρόνια… γνωριστήκαμε με συναδέλφους που δεν ξέραμε ότι υπήρχαν (με ό,τι αυτό σημαίνει). Στο αγαπημένο μας κανάλι, για να ξεχαρμανιάσουμε, βγαίνουμε στην ύπαιθρο. Εκεί στο δρόμο, λοιπόν, είδαμε ότι… κυκλοφορούσανε «μανάρια» στο ίδιο κτίριο με εμάς και… χαμπάρι… Συγνώμη αφεντικό για την μη κομψή γλώσσα, αλλά… το τι χαρά έχουνε πάρει φίλες, που γνωρίστηκαν με κάποιους από το λογιστήριο, τα «γραφικά» και τα «συνεργεία» ΔΕΝ  ξέρεις… Όταν γράφω για συνεργεία, δεν εννοώ μόνο τα του σταθμού, εννοώ και «αυτοκινήτων» και «τόρνων» από δίπλα, καθώς ΚΑΙ εκείνοι οι εργαζόμενοι είδανε κίνηση στο δρόμο και βγήκαν για τσιγάρο…

ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΓΕΣ  ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ.

Ο Νίκος Μάνεσης από την νέα τηλεοπτική σαιζόν θα παρουσιάζει το δελτίο του Σαββατοκύριακου στον ΑΛΦΑ. Φαντάζομαι ότι για να δεχθεί, θα έχει ξεκαθαρίσει εντελώς ότι στο δελτίο αυτό δεν θα υπάρχουν θέματα που να αφορούν «δευτεράτζες»… (Δηλαδή…lifestyle, μόδες,κομμωτήρια και κουζίνες )…

Φαντάζομαι ότι θα είναι ένα συμπαγές, ενημερωτικό, καταγγελτικό, πολιτικό, κοινωνικό, αθλητικό, οικονομικό δελτίο.

Τώρα, στο 8- 10 το πρωί, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, μέχρι πριν «κλείσουμε» το κομμωτήριο «έπαιζαν» ως δεδομένα τα ονόματα της κυρίας Κουβελιώτη και του κυρίου Λάμπρου. 

Καλή μέρα και βλέπουμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης