ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ και
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ;

Ο Άγιος Εφραίμ, βγήκε από την «μπουζού», καθώς ως γνωστό τα κακά παιδιά μένουν εκεί ενώ οι Άγιοι πάνε παντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γράφω για να ηρεμήσει η θεία Ασημούλα, η οποία κάθε μέρα χοντραίνει όλο και περισσότερο. Γιατί χοντραίνει και τι σχέση έχει με τον Άγιο; Καταρχάς είναι θρησκευόμενο άτομο η Θεία.

Είναι και φορολογούμενη όμως. Με τα χαράτσια, τα τέλη, το ΕΤΑΚ και την σύνταξη που κόπηκε, δηλαδή με τα λεφτά που ΔΕΝ έχει ούτε για να αγοράσει κερί κίτρινο μικρό και λεπτό για τον εσπερινό ,τρώει ψωμί με λουκούμι έχοντας μεγάλη χαρά ότι αν την πηγαίνανε «μέσα» για βεβαιωμένα χρέη που δεν πλήρωσε, θα συναντούσε τον Εφραίμ, για να της αφιερώσει το «Υπερμάχω»…

Μπήκε ο Εφραίμ φυλακή και πούλαγε μαγκιά η θεία στον Γιάννη Πρετεντέρη και στις ειδήσεις του MEGA! «Βάλτε με μέσα, θα βρω και τον παπά , θα ζυμώσω λειτουργιές , θα κερνάμε αντίδωρα τους υπόλοιπους». Στην συνέχεια μούντζωνε …όχι τον Γιάννη, την κυβέρνηση, δηλαδή το mega, δηλαδή την τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άγιος Εφραίμ στην φυλακή , είχε δημιουργήσει μια «αναμονή κοινού». Ατρόμητη η θεία στα «φοροεισπρακτικά μέτρα», παρέσυρε και τις φίλες της.

«Φυλακή ο Εφραίμ , φυλακή και εγώ»… Με τον Γαβαλά δεν ήταν τόσο υποστηρικτική γιατί τον είχε για αμαρτωλό, επειδή χόρευε με φούστες.
Από σήμερα που ξέρει ότι ο Άγιος είναι ελεύθερος, είναι συντετριμμένη. Περίμενε πως και πως να φυλακιστεί, να πάρει ευλογία.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ
ΣΤΟ ΣΤΑΡ!

Στα χαρακώματα οι τεχνικοί με την διοίκηση . Γνωστό αυτό εδώ και καιρό.
Χτες έγινε σύσκεψη. Όχι στο ΣΤΑΡ. Αλλού συναντήθηκαν οι επικεφαλής.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
1. Το πρόγραμμα του καναλιού θέλει ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
2. Η «ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ», θέλουν να ξεκινάει το μεσημέρι στη μία . Το πρόβλημα με την χρήση του πλατό , καθώς βγαίνουν από τον ίδιο χώρο και η Μελέτη και η Στεφανίδου, λύνεται εύκολα αν τοποθετήσουν «σάντουιτς» ένα δελτίο ειδήσεων.

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Αν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ, το πρόγραμμα , ενάμιση μήνα πριν την ολοκλήρωση της σαιζόν, θα υπάρξει συρρίκνωση προσωπικού, που σημαίνει ότι:

Η αξιοπιστία του καναλιού τραυματίζεται , σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη γιατί ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΣ.

Λίγο πριν στείλω στην ζούγκλα το «μπικουτί» τα κανάλια ενημερώθηκαν ότι πρέπει να υπολογίζουν στις εκπομπές τους κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, εννέα υποψήφιους!!!

(Αυτό σημαίνει ότι θα σύμφωνα με τις μετρήσεις μπαίνουν στην Βουλή 9 κόμματα)
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 9 λοιπόν είναι Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ( Χ ) που θα παίξει ρόλο στις αποφάσεις των στελεχών για το πρόγραμμα του ΣΤΑΡ
Ο ΛΟΓΟΣ!
Που θα χωρέσουν τόσοι υποψήφιοι;
ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ:
1 . Να διαλυθεί το πρόγραμμα εξαιτίας των εκλογών
2 . Να δημιουργήσουν ζώνη αποκλειστικά ενημερωτική
Το πρώτο το ξεχνάμε. Οι λόγοι ευνόητοι.

ΠΟΙΑ ΖΩΝΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Η πρώτη υποψήφια ως ζώνη είναι Η ΠΡΩΙΝΗ και η δεύτερη η ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ που είναι ήδη «νεκρή» από άποψη τηλεθέασης
Ή θα μεταφέρουν την Ελεονώρα μεσημέρι στην μία, δίνοντας τις πρωινές ώρες σε μια εκπομπή ενημερωτικό προεκλογική, ή θα τοποθετήσουν τις πολιτικές αντιπαραθέσεις σε μια ζώνη ήδη «νεκρή» από άποψη τηλεθέασης.

ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
ΤΟ ΣΤΑΡ θα επιχειρήσει την μετάβαση, με το όσο πιο ανώδυνο τρόπο γίνεται α) για το prestige του και β) για να μην χάσουν 100 άνθρωποι δουλειές , γιατί αν καταργηθεί όοοοοολη η πρωινή ζώνη, ο αριθμός των εργαζομένων φτάνει τους εκατό.
ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η εβδομάδα ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ …Να κλείσει δηλαδή το πρόγραμμα ως έχει για μεγάλη εβδομάδα και με τον γυρισμό των παιδιών στα σχολεία να έχει αλλάξει το πρόγραμμα.

ΣΤΟ MEGA
Kάθε μέρα , το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των εργαζομένων γεμίζει από μηνύματα ευχαριστιών για το «μετά από 22 χρόνια συνεργασίας …μετά από 18 χρόνια συνεργασίας …μετά από 10 χρόνια συνεργασίας».

ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ
Απο την επόμενη σαιζόν είναι να καταργηθεί εντελώς η πρωινή ζώνη . Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουν χωρίς εργασία ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας.

ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ
Αυτή την στιγμή που γράφω, αν μου ζητούσατε ποσοστά, θα έλεγα ότι 85% δίνω στο να δούμε τον Γιώργο Παπαδάκη του χρόνου, στην ώρα που ήταν κάποτε η Φωτεινή Πιπιλή, όταν παρουσίαζε από τον Αντέννα το «ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ»

Όσο για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα…. το μοντέλο του ΑΛΦΑ θα υπερισχύσει!
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης