Και κατά περίπτωση ξουρίζει ο Σχιζο- Μπαρμπέρης της οδού Ναυσικάς 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νικητής της χτεσινής αναμέτρησης η Οικογενειακή – Πίτσα σπέσιαλ με αφράτη ζύμη

Ωραία που ήταν χτες!!! Μετά την εθνική γιορτή της Γιουροβίζιον, όπου μαζευτήκαμε οικογένειες και φίλοι με μπυρόνια και πίτσες, χτες ήταν μία ακόμη βραδιά που είχε την τιμητική της η “σπέσιαλ” με λεπτή ζύμη.

Μεταξύ Εκλογών και Γιουροβίζιον, μεγαλύτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον έχει η Γιουροβίζιον. Καταρχήν στο μουσικό διαγωνισμό υπάρχει σασπένς… Τα προγνωστικά – προγνωστικά, αλλά η ψηφοφορία κρύβει ανατροπές. Στην Γιουροβίζιον, μαζευόμαστε γύρω στις οκτώμιση και για τρεις ώρες έχουμε να λέμε, να σφυρίζουμε, να φασκελώνουμε, να στέλνουμε sms, να τηλεφωνιόμαστε, να κουτσομπολεύουμε, να “θάβουμε” τις Μαγγίρες και την ΕΡΤ… Οι Εκλογές πάλι ως τηλεοπτικό σόου, από την στιγμή που μπήκανε τα exit polls, χάσανε ένα 70% του ενδιαφέροντος του τηλεθεατή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΤΟ ΣΤΑΡ… μας επεφύλασσε αποκλειστικές ειδήσεις! Είδαμε λοιπόν πώς ψήφισε ο Τόλης Σκουλαριώτης με τον σκύλο του (!!!), πώς ψήφισε o Γιάννης Γαλάτης με τον πελεκάνο, πώς ψήφισε η Πόπη Μαλιωτάκη με το παιδί της και πώς ο Αλέξανδρος Πετρίδης έφτασε να ψηφίσει με την οδοντοστοιχία του, πιο αποτριχωμένος από ποτέ  …

(Λοιπόν, αν με ξαναρωτήσετε για το ποιος είναι ο Αλέξανδρος Πετρίδης, θα σας ευχηθώ να συνταξιδεύσετε σε υπερατλαντικό ταξίδι με την Ρούλα Βροχοπούλου! Τέλος πάντων, ο Αλέξανδρος Πετρίδης είναι ο αποτριχωμένος παρουσιαστής, ο οποίος δηλώνει ότι είναι ερωτευμένος με το κορμί του, όπως και όλοι οι υπόλοιποι Ελληνες (με το κορμί του Αλέξανδρου, δηλαδή, όχι ο καθένας με το δικό του, για να εξηγούμαστε).   

Αυτός ο άντρας, ο Αλέξανδρος, δεν έχει αφήσει τρίχα ούτε στα ματοτσίνορα. Ανησυχώ παρακολουθώντας τον, μήπως όταν τελειώσουνε οι δικές του, αρχίζει και βγάζει τις τρίχες των ρεπόρτερς. Αυτός ο άτριχος, σεμνός, ανατρεπτικός, χαμογελαστός, παρουσιαστής δήλωσε στην κάμερα του Σταρ , ότι για να μην έχει κανένας πολιτικός αρχηγός πρόβλημα απεφάσισε να τους ψηφίσει όλους . Ο Γιάννης Γαλάτης πάλι , πιο ξανθός από ποτέ, λόγω υποχρεώσεων φαντάζομαι , επόπτευσε τα εκλογικά τμήματα και μετέδωσε τα αποτελέσματα πριν τον Νικολακόπουλο . Είπε λοιπόν , ο Τζών – Τζών , ότι πηγαίνοντας σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Μυκόνου , ήταν όλα άδεια … 

Στο Μέγκα λυπήθηκα την Όλγα Τρέμη. Είχε μπει η γυναίκα από νωρίς το απόγευμα και κατά τις εννιά το βράδυ διαπίστωσα ότι έλιωνε σιγά και σταθερά μπροστά στην κάμερα. Χάθηκε ένα μαντηλάκι; Ένα πον – πον, μια μακιγέζ; Τίποτα… γυάλιζε η γυναίκα πιο πολύ και από το τυχερό δολάριο του θείου Σκρουτζ!  

Σε όλα τα κανάλια, πάντως, οι κυρίες που μετέδωσαν τις εκλογές επέλεξαν το λευκό για τα σακάκια τους (Μαρία Χούκλη, Πηνελόπη Γαβρά, Ολγα Τρέμη), ενώ η Λιάνα Κανέλλη ως καλεσμένη φορούσε και εκείνη λευκό.

Στον Αντένα ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο Γιώργος Παπαδάκης ζούσανε την νύχτα του ακάθιστου. Να σου πω αφεντικό, δεν ξέρω αλλά, όταν βλέπω να περπατάνε οι παρουσιαστές, στεναχωριέμαι και ζαπάρω, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσω να τελειώσουνε τα μαρτύριά τους συντομότερα.

Στο Άλτερ, παραήτανε “αντρικό το τραπέζι”. Σε είδα και εσένα, αφεντικό μου,  με επίσημο ένδυμα και γραβάτα κόκκινη. Ωραία ντυμένος ήσουν, επιτέλους!

Ξέρεις, αφεντικό, όταν τα “τραπέζια” στα κανάλια δεν έχουν γυναίκες, δεν έχει κουτσομπολιό η εικόνα για τον τηλεθεατή. Δηλαδή πόσο να “θάψεις” έναν άντρα; Δεν μπορείς. Ο άντρας θα φορέσει μια γραβάτα, ένα πουκάμισο, ένα σακάκι και τέλος. Το πολύ πολύ να σχολιάσουμε από τα σπίτια μας το βαμμένο αντρικό μαλλί. Αλλά από εκεί και μετά τίποτ’ άλλο. Όταν όμως υπάρχουν γυναίκες στο τραπέζι “κολλάει το μάτι”. Αναρωτιέται η θεία, και μου τηλεφωνεί για να μάθει: Πόσο χρονών είναι; Ανεξαρτήτως της απαντήσεως που θα λάβει, θα σχολιάσει αμέσως μετά ότι είναι τουλάχιστον πέντε χρόνια μεγαλύτερη και μετά αρχίζουν κατά ριπάς οι ερωτήσεις: Πόσες φορές χωρισμένη είναι; Είναι αλήθεια ότι από την μέση και κάτω έχει ανοιχτή λεκάνη; Το δαχτυλίδι που φοράει είναι βέρα; Η σκιά στο μάτι είναι μαύρη ή φοράει και ψεύτικη μισή βλεφαρίδα; Το φρύδι είναι φυσικό ή ένθετο με χρώμα;

Όταν υπάρχουν γυναικείες φιγούρες, λοιπόν, το θέμα έχει πιο κουτσομπολίκι… πώς να το κάνουμε;

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ η μεγάλη, πάντως, είναι οι γριές και οι γέροι… Καλέ είδατε στις πέντε το απόγευμα που έβραζε η άσφαλτος, τους γέρους που είχαν “πιάσει στασίδι” στην Κλαυθμώνος για να δούνε, λέει, τα αποτελέσματα στο βίντεο γουόλ; Αυτοί οι γέροι λοιπόν είναι ειδική κατηγορία. Καταρχήν, οι περισσότεροι περπατούν γρήγορα και πολύ. Την μέρα που παίρνουν την σύνταξη περιμένουν έξω από την Τράπεζα από τις επτά το ξημέρωμα. Αλλά αποτελούν πραγματική… απειλή για το νευρικό σύστημα, όταν περιμένουν πριν από εσένα στο φαρμακείο να ψωνίσουν. Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω την αντοχή των φαρμακοποιών… Ε! άτομα αυτής της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας είχαν βγει στις ρούγες με τους 37 βαθμούς καταμεσήμερο. Τι που τους είδα; Στις “ζωντανές” συνδέσεις των καναλιών… παντού γέροι με σημαίες, αποφασισμένοι για γλέντια!

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ!!! ΝΟΜΙΖΩ ότι τόσο τα στελέχη του κόμματος, όσο και ο πρωθυπουργός θα πρέπει να νοιώθουν δικαιωμένοι. Κατάφεραν με συντονισμένες προσπάθειες να κάνουν ό,τι το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ από μόνο του. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Νομίζω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα πρέπει κάποια στιγμή να ευχαριστήσει δημοσίως τον Κώστα Καραμανλή για την μεγάλη μάχη που έδωσε να τον δει αρχηγό κυβέρνησης.

Σκεφτόμουν χτες αν θα μπορούσε ποτέ να δημιουργηθεί μια τόσο συμπαγής στήριξη εκ μέρους της κυβέρνησης προς τον αρχηγό του Πασόκ. Ε λοιπόν είναι ταλαντούχοι στην Ρηγίλλης. Εγώ πάντα νόμιζα ότι το επικοινωνιακό χαρτί στο Πασόκ το “έτρεχε” ο Λαλιώτης καλά… Ο Καραμανλής όμως αποδείχθηκε πιο “Λαλιώτης από τον Λαλιώτη”… Πιστεύω ότι ο Γιωργάκης την νύχτα που θα χαιρετάει ως πρωθυπουργός πρέπει να βγει στο μπαλκόνι έχοντας δίπλα του τον Κώστα!    

Εν τω μεταξύ, έχει μεγάλη πλάκα που μαζεύτηκαν διάφοροι ειδικοί να ερμηνεύσουν τα της αποχής…

Αφού οι μισοί Έλληνες πιστεύουν ότι όποιος και να κυβερνήσει τα ίδια χάλια θα είμαστε… τι να ψηφίσουμε; Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε λωποδύτες, κλέφτες, λαμόγια, γραφικούς, λαϊκιστές και καταχραστές της εμπιστοσύνης τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Στην Αγγλία, για κάτι “ψιλά” που χούφτωσαν… τους διαπόμπευσαν, τους ξεφτίλισαν και παραιτήθηκαν. Εδώ, για τα εγκλήματα που έχουν γίνει ΔΕΝ πλήρωσε και ΔΕΝ πρόκειται να πληρώσει κανένας. Το μόνο που μοιάζει να τηρεί η εκάστοτε κυβέρνηση είναι να ξεπατικώνει με εξαιρετική επιτυχία τον ρόλο του νταβατζή. Φόροι, φόροι, φόροι και ξανά φόροι. Παροχές υπηρεσιών εκ μέρους του κράτους  στους πολίτες … τσ! Κοινωνική πρόνοια, υγεία, παιδεία…τίποτα;

Τα κυρίαρχα συναισθήματα; Θυμός, οργή, αγανάκτηση και απογοήτευση για τους σαλτιμπάγκους μιας πολιτικής εξουσίας που καταπατούν πρώτοι και καλύτεροι το Σύνταγμα και τους νόμους.          

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης