Χτενίζει: Η Νανά Παλαιτσάκη

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δήλωση του Σάκη Ρουβά, ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει βουλευτικό αξίωμα με βρήκε απροετοίμαστη να την διαχειριστώ.

Είχα μια αχνή ελπίδα ότι θα μπορούσε, για την σωτηρία της χώρας και μόνο, να αναλάβει υπουργείο Οικονομικών , σε συνεργασία με τον Βενιζέλο,( έτσι ώστε να μπορεί να καλύπτεται από τον συνάδελφο τα πρωινά για να τραγουδάει τα βράδια ).

Αυτή η ανάληψη χαρτοφυλακίου πιθανόν να μας έδινε προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις με τις διεθνείς αγορές και τους ξένους ηγέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταρχάς το ψυχολογικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στις συναντήσεις κορυφής . Οραματιστείτε λίγο την εικόνα , πριν αρχίσει στις Βρυξέλλες η σύνοδος των οικονομικών υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να κατέβαινε ο Σάκης , με τροχαλία , να ερμήνευε, να χόρευε, να υποκλινότανε στο τέλος μαζί με το μπαλέτο και μετά… να καθότανε στο έδρανο , φορώντας το ιδρωμένο του λευκό μπλουζάκι για να κλείσει το μάτι στην Λαγκάρντ . ( Κατσαρόλα αν ήτανε η Λαγκάρντ θα λύγιζε …)

ΦΩΤΑ ΣΗΜΕΡΑ και…
Η ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΕΙΔΗΣΗ της μέρας προέκυψε από τα δικά μου αγόρια στο Μεγάλο Κανάλι . Ο Δημήτρης και ο Γιώργος , ντυμένοι με κυπαρισσί μπλουζάκια , «σεταρισμένοι» στυλιστικά περισσότερο και από τις αδελφές Μπρόγιερ , ανακοίνωσαν ότι ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ μπορεί να διευθετηθούν σε 60 δόσεις!!

Μπορεί , όπως είπαν τα αγόρια μου, να βάζει ένας φορολογούμενος ακόμη και 100 ευρώ για να πάρει φορολογική ενημερότητα!

Οι λόγοι καταρχάς που το σκέφτηκαν επιτέλους, νομίζω ότι είναι πρακτικοί . Υπολόγισαν ΠΟΣΟΥΣ χωράνε οι φυλακές . Πιάσανε τα τοπογραφικά, είδανε τις κατόψεις, μετρήσανε τους φορολογούμενους και η λύση έμοιαζε μονόδρομος .

Ακόμη και ΟΡΘΙΟΥΣ να μας βάλουνε, για να κρατιόμαστε από χειρολαβές , ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ! Σπίτια, διαμερίσματα, τροχοβίλες, σκηνές, υπνόσακους , δώματα , φουσκωτά στρώματα που γίνονται διπλά κρεβάτια και να τα πάρουνε τι θα τα κάνουνε… ;;

Προφανώς κάποιοι στο υπουργείο Οικονομικών, έχουνε κουμπάρους, συννυφάδες , βαφτιστήρια που δουλεύουν στα Μ. Μ. Ε . «Δεν εφαρμόζουμε την τακτική του… έναντι λογαριασμού ;;», είπε κάποιο απομεσήμερο ένας σοφός οικονομολόγος στο Υπουργείο Οικονομικών;
Πως εμείς στον «κύκλο μας» δηλαδή , δουλεύαμε πλειστάκις, με «έναντι μισθού έξι μηνών;» …

Η Θηριώδης πλειοψηφία των πολιτών , λαμβάνει «έναντι» αν τα λαμβάνει και αυτά…

Εφόσον κυριαρχεί το «έναντι» έως «το καθόλου», είναι σοφό κύριοι, περί τον κύριο Βενιζέλο, αντί να μην εισπράττετε την επίσκεψη στον ψυχίατρο , να παίρνετε εσείς το αντίτιμο…

Μα ακόμη και οι ψυχίατροι – ψυχολόγοι – εναλλακτικοί, με « έναντι» εργάζονται πια . Με «έναντι» εργάζεται και η κυρία Δουρδούφη στου Παπάγου που έχει κρεοπωλείο , με «έναντι» και ο περιπτεράς μας, για τον φαρμακοποιό, Χρήστο, Σπύρο, Ιφιγένεια και Λάμπρο δεν το συζητάμε, για τα συνεργεία αυτοκινήτων επίσης. Άρα;;;;
Για σκεφτείτε στο υπουργείο Οικονομικών πόσα περισσότερα μπικικίνια θα είχανε μπει στα ταμεία, αν δίναμε το ένα τρίτο των χρημάτων που δίνουμε στα χάπια, για να κουβεντιάζουμε, μόνο με τον έφορο !!!

ΖΗΛΕΥΩ ΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ !!! ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ !!!

Ο σταυρός ως σύμβολο , έχει γνωρίσει μεγάλες τηλεθεάσεις σε μεγάλες ταινίες . Παραγωγές – μαμούθ, όπως «ο Ιησούς από την Ναζαρέτ» χρησιμοποίησαν το σύμβολο της ορθοδοξίας.

Τα Θεοφάνεια στην Στυλίδα, με την παρουσία του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου, πάνω στο τρεχαντήρι με την φόρμα κατάδυσης , ήταν η «απόλυτη φάκα» για διακαναλική σύνδεση.

Η Στυλίδα γίνεται πρωταγωνίστρια της μέρας, ο Πειραιάς , η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα , μοιάζουν ξεχασμένες «μοντέλες» που ψάχνουν λίγα «ψίχουλα δημοσιότητας» και προφανώς, οι δημαρχαίοι πολλών περιοχών , μην μπορώντας να αντέξουν το εκτόπισμα της ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, συνωμοτούν και μας ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ την κρίσιμη στιγμή της ρίψης του σταυρού.

Συνεχίζω με την μπαταρία του υπολογιστή και χωρίς να έχω εικόνα πια από τα δρώμενα στην ΣΤΥΛΙΔΑ.

ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ:
1 ) Ποιός είναι ο σαμποτέρ που κατέβασε τους διακόπτες στην περιοχή Παπάγου, όταν χιλιάδες άνθρωποι περιμέναμε την βουτιά του δημάρχου Στυλίδας.
2 ) Ο Απόστολος είναι ΘΕΟΣ ! Έβαλε μαγιό που «γράφει» σε κάμερα. Ολόσωμο, σαν και αυτά που φοράνε οι ΟΫΚΑΔΕΣ.
3 ) Οι περί τον Γκλέτσο, φορούσανε κολλητές βερμούδες 33 νούμερα μικρότερες από το size της κοιλιάς τους. Ήθελα να ήξερα μια φίλη κομμώτρια δεν είχαν να τους συμβουλεύσει ;
4 ) Στενή βερμούδα , προκοίλι και τατουάζ δεν συμβαδίζουν ΠΟΤΕ.
5 ) Όταν είσαι υπέρβαρος, πλαδαρός, σμιχτομπούτης και με λάθος τατουάζ, δεν λανσάρεσαι δίπλα στον Γκλέτσο. Γενικώς δεν λανσάρεσαι.
6 ) Ο επόμενος που θα αναμετρηθεί με τον Γκλέτσο για την δημαρχία, πρέπει τουλάχιστον να είναι δημιουργία του Σπήλμπεργκ.

Το σημερινό κείμενο ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ γράφεται με συνθήκες «κατοχής». Έξω φυσάει – λυσσομανάει . Ο ουρανός είναι βαρύς . Είμαστε χωρίς ρεύμα. Το καλοριφέρ δεν υπάρχει . Οι πατούσες παγωμένες αν και περιτυλιγμένες με καλτσοπαντόφλα. Το πλυντήριο σταμάτησε. Οι συναγερμοί των άλλων «βαράνε τσάμικα».
Ζω την μέρα των ΦΩΤΩΝ, χωρίς ΦΩΤΑ και χωρίς να μπορώ να δω live την βουτιά του Απόστολου.

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΗ, σακατεμένη και εξοργισμένη με εκείνους που για να μην δούμε τον Αποστόλη να βουτάει, μας κλείσανε την παροχή ρεύματος, κλείνω εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης