ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Είδατε τι κυρία που είμαι;; Εμφανίζομαι σήμερα για να μην μου χρεώσετε ότι δεν εργάστηκα για σας με συνέπεια και πάθος! Ξεκινάω με τα «περαστικά» από καρδιάς, στον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοιάζει «κλισέ» αλλά όταν υπάρχει υγεία οοοοολα τα άλλα γίνονται. Από «πηγές και κύκλους» στον Αντέννα θεωρείται βέβαιο ότι ο δημοσιογράφος θα είναι εκεί από τον καινούργιο χρόνο.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ αμέσως μετά τα ΦΩΤΑ, όταν θα έχουν ξεκουμπιστεί και οι καλλικάντζαροι, κάθε Σάββατο και Κυριακή θα ξημερώνουμε με τον Γιώργο Αυτιά.

Τεράστια χαρά για τους οπαδούς του Γιώργου, οι οποίοι περιφερόντουσαν σαν «άστεγοι» από Ιορδάνη – Μιχάλη, Τάκη Σπηλιώπουλο και κινούμενα σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στους κύκλους του μπικουτί» που συζητήθηκαν οι εξελίξεις, θεωρήθηκε η συγκεκριμένη άφιξη στον ΣΚΑΙ, ως «κουδουνάκι» για τον ανταγωνισμό (mega και κρατική) αλλά και Καμπάνα της Παναγίας των Παρισίων, για το πρωινό δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου.

Θα μου πείτε μέχρι την Νέα Τηλεοπτική χρονιά μπορεί να έχει ξεκληριστεί και ο τελευταίος μισθωτός τηλεθεατής.

Μετά φόβου θεού πάντα, θα ήθελα να αναδείξω ότι μαζοχιστικά εντελώς, παρακολουθώ με τα δόντια σφιγμένα τον Γιώργο Παπαδάκη με την παρέα του η οποία είναι ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ.

Παρακολουθώ την εκπομπή, γιατί θέλω να νοιώθω ότι υπάρχει ακόμη μια σταθερή σε αυτό τον τόπο. Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Λίτσα Πατέρα είναι . Είδα και άκουσα όμως, ότι από την νέα χρονιά , έρχονται ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Είδα και άκουσα ότι οι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ παραιτήθηκαν. Είδα και άκουσα ότι τα φαρμακεία θα κλείσουν γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία δεν τους δίνουν τα λεφτά , με αποτέλεσμα οι φαρμακοποιοί να πληρώνουν από την τσέπη τους το Φ.Π.Α, είδα και άκουσα ότι οι συνταξιούχοι αγοράζουν τρόφιμα δίνοντας χρυσά δόντια (αυτό δεν είμαι βεβαία αν το άκουσα στον Παπαδάκη), είδα και άκουσα ιστορίες αξιοπρεπών ανθρώπων που περιμένουν υπομονετικά να πάρουν συσσίτιο…

Βλέπω Παπαδάκη, τρώω σοκολάτα ανελέητα , κάνω ταυτόχρονα υπολογισμούς με το μολύβι στην τελευταία σελίδα του βιβλίου της Έλενας Ακρίτα, με την καλτσοπαντόφλα ακουμπάω την πατούσα στο καλοριφέρ λαδιού και ταυτόχρονα σκέφτομαι τι ερωτήσεις μπορώ να κάνω στον Εφραίμ αν βρεθούμε στο ίδιο παγκάκι, πίσω από την «μπουζού».

Αυτός ο συλλογισμός με κάνει να φτάνω στο συμπέρασμα ότι μέσα μου βαθιά «του ενημερωτικού» είμαι, άσχετα αν, θέλω να αρπάξω χαλαρά, το μικρόφωνο στην παράσταση της Βάνας Μπάρμπα , να ερμηνεύσω «τον μονόλογο μιας ξανθιάς απεγνωσμένης μεγαλοκοπέλας».

Δυστυχώς μοιάζει να αργοπεθαίνει η ελπίδα να γίνω «νούμερο» καθώς η Βάνα απ΄ ότι διάβασα απειλεί ότι «μέχρι τα Φώτα θα παίξει» αν συνεχιστούν οι παρεμβάσεις στην παράσταση…

Τον ίδιο θυμό με τους οικονομικούς Εισαγγελείς δηλαδή νοιώθει και η Βάνα Μπάρμπα. Παρεμβάσεις παντού και εγώ να θέλω κάπου να τρυπώσω σαν χέλι να μιλήσω για το θέμα μου.

Τρεις φιλενάδες μου, συμμαθήτριες, του κύκλου μας, δημοσιογράφοι δηλαδή , με κατάθλιψη κάργα, έχουν αρχίσει μαθήματα δίκυκλου ,…με την ελπίδα να διεκδικήσουν δουλειά Πακιστανού ντελιβερά.

Όταν κάποτε τους μιλούσα για μηχανές …απαξίωναν. Σκεφτόντουσαν το μαλλί και το τακούνι …Τώρα ; Ένα «παπί» διεκδικούν για να προσθέσουν προσόντα στο βιογραφικό!!!

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ υπάρχουν απίθανοι τύποι που ασχολούνται με θέματα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ και εξίσου πιο απίθανοι τύπου που «πολεμάνε» την Κατερίνα Καινούργιου!!! Αυτοί καλά θα κάνουν να γνωριστούνε μεταξύ τους γιατί ταιριάζουν τα «χνώτα τους».

ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά θα το γράψω γιατί αν δεν, ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!
Αυτή η γενιά η δικιά μας (γεννημένοι δεκαετία – 60 έως – 70) τι ζήσαμε !!! Ξεκινήσαμε να γράφουμε με τόνους , μας υποχρέωσαν να δώσουμε Πανελλήνιες με μονοτονικό, δουλέψαμε αρχικά με μπίπερ, μάθαμε «τυφλό σύστημα» σε γραφομηχανές ηλεκτρικές , περάσαμε στους υπολογιστές, γνωρίσαμε τις μοτορόλες, φορέσαμε τα κινητά τηλέφωνα σαν σκουλαρίκια στα αυτιά, κάνουμε χακεριές και τουιτάρουμε, τα παιδιά μας έχουν Ipad, κάψαμε τους εγκεφάλους μας με εκατομμύρια άχρηστες πληροφορίες και τώρα ….λοξοκοιτάμε τον Πακιστανό ντελιβερά για μια θέση σε «μοτοσακό» που έλεγε και η γιαγιά μου.

Εγώ πάντως και υπολογιστές ξέρω , και δίκυκλο το πάω σούζα στην Κατεχάκη, και στο σανίδι μια χαρά ανεβαίνω και τα Γαλλικά, τα Αγγλικά ομιλώ και τα χαρτιά μου έχω (από αυτά …να καίμε στα τζάκια έξι μήνες) και από social media γνωρίζω και με τα ζώα εξειδίκευση έχω , με τα παιδιά δεν το συζητώ και ράψιμο , κέντημα , κρεπάρισμα, πλύσιμο, καθάρισμα τέλεια …ΜΟΝΟ σιδέρωμα δεν μπορώ το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ…

Έχω επίσης φίλους και φίλες, συνεργείο ολόκληρο δηλαδή , που μπογιατίζουν, ζωγραφίζουν, χτυπάνε τατουάζ, παίζουν μουσική, ντυνόμαστε κλόουν και μαζορέτες, τραγουδάμε, κάνουμε φούρλες και αν έχουμε αϋπνίες που έχουμε, ζυμώνουμε ψωμιά, φτιάχνουμε κέικ, σχεδιάζουμε site, μαντάρουμε ρούχα, επιδιορθώνουμε παλιά αντικείμενα γιατί, ….είμαστε όλοι στο «συνεργείο» δημοσιογράφοι και τεχνικοί τηλεόρασης (χα ! χα ! χα !)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης