ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟΝ «ΓΥΨΟ»

Δεν είναι σακατατεμένη μόνο η Χριστίνα Παππά , μετά την πτώση της στο DOI , όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στα μέσα , σακατεμένοι είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χριστίνα έχει ένα κάταγμα στον κόκκυγα (Νομίζω ότι ο πόνος είναι αντίστοιχος με εκείνον του κολικού στο νεφρό Της στέλνω περαστικά και κρατώ το «συμβολικό»του σακατέματος της ,που αφορά σε όλους όσους ακόμη επιχειρούν να επιβιώσουν στα media).

Τα μηνύματα από συναδέλφους στο fb κάθε μέρα περισσότερα. Καλοί συνάδελφοι, καλοί φίλοι , αξιοπρεπείς και ταλαντούχοι παραγωγοί, με πολύχρονη καριέρα στον χώρο, ψάχνουν οποιαδήποτε προοπτική εργασίας εκτός χώρου , νοιώθοντας το Βατερλό που ακόμη είναι στο ξεκίνημα .

TO ΣΚ που πέρασε διαχειρίστηκα τον χρόνο μου ως εξής :
1 . Έβγαλα βόλτα όλα τα τετράποδα (και το Σάββατο και την Κυριακή)
2 . Πήγα στον μπακάλη όπου ανακάλυψα ότι το οινόπνευμα το καθαρό κάνει 12 Ευρώ ( !!!) και το Baby oil (5 και 20 λεπτά). Αντί για οινόπνευμα , αγόρασα λοσιόν οινοπνεύματος που κοστίζει 1 και 20 Ε και αντί Baby oil , αμυγδαλέλαιο χύμα από το φαρμακείο που είναι πάμφθηνο.
3 . Αγόρασα το βιβλίο τη Έλενας Ακρίτα «χτυποκάρδια στο κρανίο» και του Deepak chopra «η συνταγή για την υπέρτατη ευτυχία». Άρχισα να διαβάζω της Έλενας και διαδίδω μια μίνι παράγραφο για να μπείτε στο θέμα «…τσόκαρα με ανταύγειες στο μαλλί , θηλυκά με τριώροφα ασημένια πέδιλα , γυναίκες του διπλανού πλανήτη , μικρά και μεγάλα κορίτσια που σηκώνουν το βάρος μιας απρόσκλητης εποχής παρέα με όλους και όλες που καλύπτονται από την φήμη τους ή κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους ……..για όσους βαρέθηκαν να είναι χρήσιμοι ηλίθιοι , για όσες αυτή η χώρα της στενεύει στο μπούστο αλλά δεν έχουν κάρτα αλλαγής , για εκείνους που αναζητούν στο σήμερα την περιπέτεια από το μέλλον και την ανθρωπιά από το παρελθόν…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλαβαίνετε ότι απλώς υποκλίνομαι ..Όταν το τελειώσω το βιβλίο θα γράψω περισσότερα.
Το βιβλίο του chopra με την «συνταγή για την υπέρτατη ευτυχία» το αγόρασα γιατί 1) συνταγή για γαλοπούλα αποκλείεται να εκτελέσω φέτος . α ) Δεν έχω κέφι β ) μας βλέπω μάλλον για μακαρόνια με κιμά και 2 ) για να δω πόσο το δικό μου «εγώ και ο ψυχίατρος» συμβαδίζει με τον «συνάδελφο»Deepak Chopra (Καταλαβαίνετε διατρέχω μια περίοδο σεμνότητας)
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ;;;;;
Το αναφέρω για να μην νομίζετε ότι το «μπικουτί» είναι μόνο του «ψυχαγωγικού». Το «μπικουτί» είναι ένα πολυεργαλείο αφεντικό ενημέρωσης , ψυχαγωγίας , φιλοσοφικού προβληματισμού , κοινωνικής παρέμβασης …ένα μετερίζι που συγκεντρώνει όλες τις διαπλεκόμενες τάσεις , σκέψεις , κινήσεις και συμπεριφορές.

Θα στο πω γιατί είμαι βεβαία ότι θα πιστέψεις ότι ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ , αλλά υπάρχουν μάρτυρες .
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ , στα πλαίσια του money show την ημερίδα στο Χίλτον με θέμα «Η ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»

Μίλησαν 3 πολιτικοί , δύο άντρες , μια γυναίκα . Θα σας πω ,ποιός μου άρεσε . Ο Άδωνις Γεωργιάδης !!!! Ήταν σύντομος , μίλησε με στοιχεία , γνώριζε το θέμα και δεν είπε θεωρητικοκουλτουριαροαμπελοσοφισμούς .
Μου έσπασαν τα νεύρα δύο πανεπιστημιακοί στις πρώτες θέσεις , ( δεν θα πω ονόματα γιατί είμαι και της Γαλλικής σχολής ) , οι οποίοι αμ και κουφοί , αμ και κουτσομπόλευαν , αμ και μίλαγαν δυνατά μεταξύ τους
Μου έσπασε το νεύρο , το κινητό του φωτογράφου που είχε ring tone τραγούδι της Gaga και δούλευε ως μουσική υπόκρουση των ομιλιών που αφορούσαν στην οικονομική κρίση …
ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑ κάτι που το αναδεικνύω ως εξαιρετικά σημαντικό . Τα στοιχεία που ανέφερε ο αναπληρωτής καθηγητής φιλοσοφίας Ιωάννης Τσόλκας . Αναφέρθηκε στις 4 οικονομικές κρίσεις της χώρας . Ιστορικά λοιπόν κάθε πτώχευση του ελληνικού κράτους ακολουθεί «αιματοκύλισμα» για να επέμβει στην συνέχεια ένας «σωτήρας» που επαναφέρει την τάξη .
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΑΣ
Ο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ΕΓΩ θα πήγαινα μεσημέρι Σαββάτου να ακούσω συνέντευξη πανεπιστημιακών στο Χίλτον για την κρίση και τον άνθρωπο .
Όταν γύρισα και αφού του είπα μερικά απ όσα άκουσα , μου είπε ότι η λέξη ΝΟΜΙΣΜΑ , προκύπτει απο το ρήμα και ότι οι αρχαίοι Έλληνες , διέθεταν εξαιρετική σοφία δίνοντας αυτή την ονομασία , γιατί προκύπτει ότι τα νομίσματα είναι το …..άρα …τι μένει στην ζωή αυτή; Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ και ένα ουζάκι ( συμπλήρωσα εγώ )
Η αλήθεια είναι ότι πήγα , δεν μπορώ να μην γράφω αλήθειες , την βαριά κουβέντα συντόνιζε η φίλη Αλεξάνδρα Τσόλκα.

>

ΕΙΔΑ ΚΑΙ MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Και συγκεκριμένα την στιγμή που διάβαζαν εφημερίδες …Προσπαθούσε ο Ιορδάνης να πει μία κουβέντα και ο Μανώλης αντιδρούσε , σε κάτι που δεν είχε ακούσει …Μία φορά Μανώλη μου , για να μένουμε να βλέπουμε και εμείς …Δεν χάθηκε ο χρόνος σου για τρία λεπτά παρέμβαση …
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ που δεν μου χάρισαν το αμπιγιέ πασούμι και αρκέστηκαν στον zapping
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΩΝΥ ΚΑΛΗΜΕΡΗ σε ένα μεγάλο ποσοστό , για την κριτική του στα πρόσωπα της τηλεόρασης κυρίως
1 . Για την Ρούλα και το ταλέντο της
2 . Για το ότι επι της ουσίας είχε δίκιο ο Ψινάκης αλλά οι καλοί τρόποι επιβάλλουν εφόσον σε μια παρωδία να μην δημοσιοποιήσεις πριν μιλήσεις με τους νοικοκυραίους
3 . Για την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη
4 . Για την 3η επιμονή που έδειξε το κανάλι της Καντζας να στηρίξει το οποίο ξεκίνησε φλερτάροντας με τα μονοψήφια , συνέχισε την δεύτερη χρονιά με ισχνά διψήφια για να φτάσει την 3η και 4η χρονιά στα θηριώδη ποσοστά τηλεθέασης
Συμπέρασμα : Ποτέ δεν ματαιώνεις μια εκπομπή , αφού την τοποθετήσεις κάπου , σε μικρότερη χρονική διάρκεια απο τα 2 χρόνια . Που συμβαίνει αυτό θα μου πείτε . Σωστό . Μόνο στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού , στο και στο του ΑLFA και τέλος .
Σε όλα τα άλλα που είπε ο Τζώνυ Καλημέρης διαφωνώ .
Σας αφήνω για να συνεχίσω με το της Έλενας
ΑΑΑΑΑΑΑ! Θα το ξέχναγα !!! Σήμερα ΕΧΩ ΠΡΕΜΙΕΡΑ !!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης