ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν ήταν τα σκυλιά να ουρλιάζουν σαν τους λύκους, Κυριακή μεσημέρι, ίσως να έμενα να «σαπίσω» στο κρεβάτι. Η Δέσποινα Μοιραράκη, είχε φροντίσει να ξεσηκώσει τα ζωντανά, καθώς το τηλεκοντρόλ είχε συντονίσει το κανάλι «Μακεδονία».

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ 15.000 ευρώ ΣΗΜΕΡΑ μόνο για σας στα 8.000 ευρώ!!!

Η Δέσποινα ντυμένη πάντα με ρούχα ένα νούμερο μικρότερο, με εφαρμοστό άσπρο πουκάμισο, στενή φούστα, μπότα σουέτ με τακούνι ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ – ΦΩΝΑΖΕ, κάνοντας τα τεράστια μπουχάρα να σπαρταράνε στην κάμερα , σαν κολιοί στο αγκίστρι!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ότι δώρισε τα κέρδη από τα ιερά χαλιά του γάμου της, τα οποία ευλογήθηκαν τη συγκεκριμένη μέρα, στο χαμόγελο του παιδιού. Χαλιά μοναδικά, ευλογημένα και πασπαλισμένα με ρύζι και ροδοπέταλα. Ας είναι τυχερές οι σόλες που θα πατήσουν πάνω τους!!!

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΖΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Στην επικαιρότητα οι ένοπλες δυνάμεις, με την Δέσποινα Μοιραράκη να τις αποκαλεί «δεύτερο σπίτι» της . «Όλα τα σώματα, στρατός ξηράς, πολεμικό ναυτικό, αεροπορία έχουν τιμήσει την έκθεση που κάνει στο Χίλτον». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους εν ενεργεία και τους απόστρατους.

1) Δέσποινά μου φαντάζομαι ότι θα έχεις λάβει υπόψη σου τους μισθούς στις ένοπλες δυνάμεις, διότι όχι χαλί, ούτε πατάκι για το σκυλόσπιτο δεν μπορούν να αγοράσουν οι άνθρωποι.
2) Πώς το βλέπεις στου Παπάγου, όπου διατηρώ προικώον, ως κόρη λοκατζή, να εισηγηθούμε κάθε Πέμπτη που γίνεται παζάρι να υπάρχει ειδικό σταντ στην λέσχη αποστράτων το οποίο θα διαθέτει κιλίμια, μίνι μεγέθους, με την υπογραφή σου.

ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΜΑ:

Διάβαζα τις προάλλες ένα κείμενο της Αλεξάνδρας Τσόλκα στο Queen. H Aλεξάνδρα επιχειρούσε να γράψει για τις περιπέτειες του κόσμου του lifestyle, αλλά καθόταν μπροστά στην άσπρη σελίδα του υπολογιστή και αντί να αγωνιά για τις πολιτικές δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, σκεφτότανε το τέλος ακινήτων, την ρίζα της που θέλει βάψιμο, τα κοινόχρηστα και την έκτακτη εισφορά.

(Με αφορμή τους προβληματισμούς της Αλεξάνδρας για την «ρίζα της» να δηλώσω αλληλέγγυα στον κόσμο της κομμωτικής, γιατί πάνε να μας καταργήσουνε από τα «βαρέα και ανθυγειινά». Από Δευτέρα οι σύλλογοι αρχίζουν κινητοποιήσεις. Φυσικά το «μπικουτί» συμπαρίσταται στον κλάδο).

Ο ΣΑΡΚΟΖΥ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ να μου το θυμηθείτε θα τα φτιάξουν!!! Το ξέρω ότι σας αναστατώνω αλλά κάθε φορά που κάνω ζάπινγκ, πέφτω πάνω τους. Αυτός πάντα μου μοιάζει να περπατάει στις μύτες για να κερδίζει ύψος, και εκείνη πάντα ντυμένη με τα υπέροχα σακάκια που τα δανείστηκε από μια συμμαθήτρια κομψή.

Ειλικρινά την ντουλάπα της Μέρκελ, θέλω να την ανατινάξω, με όλα τα κλαταρισμένα στις ραφές παντελόνια και βελουτέ σακάκια.

Η ΓΙΩΤΑ ΜΙΧΑΛΟΚΟΠΟΥΛΟΥ μου αρέσει πολύ. Επιμένω στην άποψή μου σταθερά. Την προτιμώ με καστανό μαλλί πάντως.

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ! Στον Στέλιο Αντωνιάδη. Με αφορμή την γιορτή του έβγαλε την ομάδα του πρωινού στα μπουζούκια! Αυτό από μόνο του είναι είδηση. ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ;;; Πού είναι ο παλιός καλός φίλος μου Στέλιος που αγαπώ;;; Θα περίμενα το πολύ τρία – τέσσερα φιστίκια στον καθένα, άντε και μια σουμάδα.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΣΤΟ «ΜΠΙΚΟΥΤΙ» ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ – ΠΙΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ της σελίδας η κυρία Ρένα Μαρμαρινού.

Θέλω να το διαβάσετε και οι συνάδελφοι που κάνουν κοινωνικό ρεπορτάζ αξίζει να το αναδείξουν.

Aγαπητή Νανά μου,

Λόγια από τα βάθη της καρδιάς…

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Όλοι οι εργαζόμενοι σ’ αυτό το πρόγραμμα δουλέψαμε πάντα με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, δίνοντας κομμάτια του εαυτού μας και κάνοντας όλους αυτούς τους ανθρώπους που εξυπηρετούμε μια δική μας μεγάλη οικογένεια. Ήμασταν δίπλα τους πάντα να τους αγκαλιάζουμε, να τους φροντίσουμε να τους παρηγορήσουμε. Να φροντίσουμε για τα φάρμακά τους και το φαί τους (όπου πολλοί από αυτούς το παίρνουν από την Εκκλησία), το καθαρό κρεβατάκι τους. Άτομα ανάπηρα που για αυτά ήμασταν και είμαστε μέχρι σήμερα τα μάτια τους, τα πόδια τους και η δύναμη της ψυχής τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι από το νέο έτος καλούνται να μείνουν ξανά μόνοι και αβοήθητοι τώρα που αν μη τι άλλο είναι να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί.
Εμείς που θα τους αποχωριστούμε αν και άνεργοι που θα μείνουμε το βάζουμε δεύτερη μοίρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέρα που το μυαλό μας δεν θα βρίσκετε κοντά τους και στη μοναξιά που βιώνουνε. Γι αυτό λοιπόν ζητάμε ΒΟΗΘΕΙΑ στο «Βοήθεια για το σπίτι».

Τι είναι το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Ονομασία επιχείρησης ΚΟ.ΔΕΠ. Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά. Το πρόγραμμα λειτουργεί στο Δήμο Πειραιά από το 2006 με ανανεωμένη σύμβαση κάθε χρόνο. Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη για τη σωστή λειτουργία είναι η Πασχαλίνα Καλαγιά. Πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι είναι ένα άτομο φιλόδοξο, που μοιάζει να ενδιαφέρεται να ποζάρει σε όλα τα event που έχουν να κάνουν με την προβολή της χωρίς να γνωρίζει τα προβλήματα και τον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνουμε όσοι συμμετέχουμε σε αυτό το πρόγραμμα . Ένα ατύχημα που συνέβη το καλοκαίρι την έχει αναγκάσει να βρίσκεται στην Αγγλία, για αποκατάσταση μέλους.

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Είμαστε στον αέρα για μια ακόμη χρονιά, χωρίς καμία θετική ή αρνητική απάντηση για το τι θα κάνουμε από 1/1/2012. Απλήρωτοι από τον Ιούλιο. Τα χρήματα μας τα διαχειρίζεται η περιφέρεια Αττικής. Μέχρι και τον Ιούνιο ήταν από Εθνικού Πόρους και την Ε.Τ.Α (Ελληνική Εταιρία Ανάπτυξης) Από τον Ιούνιο μέχρι και το Δεκέμβριο του 2011 τα χρήματα μας είναι μέσω ΕΣΠΑ. Όσο για τον «αξιότιμο» Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο ενώ προεκλογικά μας χρησιμοποίησε για να μαζέψει ψήφους διαφημίζοντας το πρόγραμμα στους λόγους του και πόσο θα μας στηρίξει με το που έπιασε την καρέκλα έχουμε λάβει την μεγαλύτερη απαξίωση, περιφρόνηση και άρνηση να μας δεχθεί και να ακούσει τα προβλήματα της ομάδας μας. Όλα τα χρόνια που εργαζόμαστε ποτέ δεν υπήρξε κανείς απλά και κατανοητά να μας πει: Από πού ξεκινάνε τα χρήματα μας από περνάνε που καταλήγουν και γιατί πληρωνόμαστε 2 φορές το χρόνο. Όσο για την πυραμίδα της ΚΟ.ΔΕΠ τα ονόματα που αναφέρονται σαν σύσταση της είναι φαντάσματα. Ποτέ δεν είναι κανείς δίπλα μας να πάρουμε απαντήσεις.

Αυτά είχα να πως για να καταλάβεις εσύ και όλοι εκεί έξω ότι και εμείς είμαστε μια μερίδα ανθρώπων που τραβάμε τον δικό μας γολγοθά.

Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την προσπάθεια και το που είσαι κοντά μας!!!

Ρένα Μαρμαρινού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης