(Και κατά περίσταση ξουρίζει ο Σχιζο – Μπαρμπέρης της οδού Ναυσικάς)

Καλή Τρίτη να έχουμε και με το καλό και η Τετάρτη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ… ΣΤΥΛ!

Είδα ολίγον από Playmate και κατέληξα ότι το δεκάποντο για να το αισθανθείς θέλει τέχνη τελικά. Βγήκαν τα κορίτσια να δείξουν εσώρουχα με τακούνια και στον πρώτο γύρο… μια ξανθιά, τι άλλο θα ήτανε, έφαγε σαβούρδα. Αλλού οι μουσελίνες, αλλού τα γκλίτερ, αλλού οι κόπιτσες.

Φυσικά παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Για μένα ήταν  υπέροχη! Μου άρεσαν καταπληκτικά και τα μαλλιά της και τα ρούχα της, αλλά η αποκάλυψη για μένα ήρθε όταν χόρεψε με την κίτρινη τουαλέτα. Ποτέ μέχρι τώρα σε ότι έχω τουλάχιστον εγώ δει, η Ελεονώρα δεν ήταν τόσο μέσα στο «πετσί» του ρόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελεονώρα του «Καφέ» δεν έχει να κάνει καθόλου με την Ελεονώρα του STAR. Τότε ήταν μια κοπέλα  που έμοιαζε εγκλωβισμένη στις γόβες, στα εξτένσιονς, στην χρυσόσκονη, στις ψεύτικες βλεφαρίδες και στην μυρωδιά του κρεμμυδιού που τσιτσίριζε στο τηγάνι της εκπομπής της. Το STAR την εξέλιξε την Ελεονώρα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα καναλιού ή αν εκείνη ωρίμασε ως επαγγελματίας. Πάντως με αφορμή την εξαιρετική χθεσινή της εμφάνιση, ναι… και με το χορευτικό, βρήκα ότι είναι μια σύγχρονη νέα γυναίκα που μπορεί να υποστηρίξει αξιοπρεπέστατα αυτό που εκπροσωπεί. Ήταν σέξυ, ευγενική, λαμπερή και κλασσάτη. Και εις ανώτερα!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ… ΜΑΛΛΙΑ!

Κορίτσια, θέλω να μοιραστώ μαζί σας έναν προβληματισμό. Θα ήθελα όμως να μην μείνουμε μόνο στην ανταλλαγή απόψεων θα ήθελα να περάσουμε σε συντονισμένη δράση.

Θέλω να είμαι διακριτικιά και κομψή… Μωρέ είδατε την Αλέκα την Παπαρήγα; Δεν εννοώ στα Playmate. Την είδα στην  απευθείας σύνδεση το μεσημέρι χτες. Αυτό που έβλεπα ένοιωθα ότι δεν μπορεί να συμβαίνει και αν συμβαίνει πρέπει να το εμποδίσουμε να επεκταθεί.  

Η Αλέκα, πρέπει να κουρεύεται στο Ι.Κ.Α του Περισσού!

Αυτό το μαλλί δεν υπάρχει περίπτωση να της το έχει κάνει ούτε μπαρμπέρης αυτοδίδακτος. Καταρχάς, αγαπημένη μου Αλέκα, η φράντζα πρέπει ασκαρδαμυκτί να αλλάξει. Η αλήθεια είναι ότι και για τα παπούτσια έχω αντιρρήσεις και για την μαύρη γραμμή κάτω από το μάτι και για το χρώμα του κραγιόν, αλλά το μαλλί έχει ξεφύγει… Δηλαδή ακόμη και ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης είναι πιο σιαγμένος στα μαλλιά… Δηλαδή, την έβλεπα την γυναίκα και ένοιωθα ότι ακόμη και ο Πέτρος Φιλιππίδης , ως Λάκης ο Γλυκούλης , αντιμετωπίστηκε πιο ήπια από τον κουρέα

Την κακοποίησε ο «χασάπης» κομμωτής. Τι διάολο; Οπαδός του Παπαδόπουλου πρέπει να είναι ο κουρεύς της.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΙΝΤΙΟΚΟΣΜΟΥ!

Αχχχ… αφεντικό, κάτσε να σου πω… γιατί ξέρω ότι έχεις αγωνία μεγάλη, τι γίνεται με το «ten», την εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ALPHA η Έμυ Λιβανίου. Αυτή η παραγωγή, είναι λιγάκι σαν το «γιοφύρι της Άρτας», αλλά έμαθα ότι το τελευταίο γύρισμα – πιλότο που κάνανε την προηγούμενη εβδομάδα, πήγε σχεδόν καταπληκτικά. Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, εγώ έμαθα, ότι η Λιβανίου άρεσε πολύ, ότι ήδη έχουν γυριστεί τέσσερις εκπομπές και ότι είναι πολύ πιθανόν να δούμε την εκπομπή να κάνει πρεμιέρα αρχές Ιουνίου. Στην συγκεκριμένη παραγωγή ενεργότατο ρόλο έχει η  Ρούλα Κορομηλά.

ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,

Κάπου «έπιασε» το αυτί μου ότι έχουν υπογραφεί κάποια συμβόλαια και… όπως  ήταν φυσικό γύρεψα να μάθω αν ισχύουν τα γραφόμενα. Έμαθα λοιπόν ότι ΟΛΕΣ οι συμβάσεις βρίσκονται στην Νομική Υπηρεσία, αλλά κανένας ακόμη πλην της Άννας Παναγιωταρέα δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο. Αναμένουμε, χωρίς αγωνία, εμείς.

Η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΞΙΟ ΨΑΛΤΗ!

Το ότι η Ελένη Λουκά ήταν παντρεμένη το ήξερα. Το ότι παντρεύτηκε με προξενιό το αγνοούσα. Το ότι ο σύζυγός της είναι διακεκριμένος δεξιός ψάλτης επίσης το αγνοούσα (Αλήθεια πια είναι η διαφορά ανάμεσα στον δεξιό και αριστερό και πως τους ξεχωρίζουμε…Δηλαδή ο δεξιός είναι όπως βλέπουμε το ιερό εμείς ή όπως ο ιερέας βλέπει εμάς;) Το τελευταίο όμως στοιχείο που θα αποκαλύψω αφεντικό το αφήνω στην αξιολόγηση την δική σου και του κοινού που διαβάζει.

Ο σύζυγος της Ελένης Λουκά, ο σύζυγος και δεξιός ψάλτης με τον οποίο είναι παντρεμένη πολλά χρόνια… είναι… ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ (!!!) από την τιβιπερσόνα μας!

Καλέ… το είπε η ίδια. Απλά και ειλικρινά. Είπε: «τον περνάω τρία χρόνια»… (και όταν ακούς τιβιπερσόνα να δηλώνει δημοσίως ότι είναι μεγαλύτερη τρία… γράψε επτά για να είσαι μέσα).

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΜΠΡΕΧΤ»

Είδα μια τζούρα από το μαστίγωμα του καλλιτέχνη που θέλει να υποστηρίζει ότι κάνει τέχνη, με ένα θύμα, έναν δήμιο με εξόφθαλμο και με δηλώσεις τύπου «κουλτούρα να φύγουμε»… Συγνώμη,… αυτό το «σύνθετο» δράματος τι μας προτείνει να το κάνουμε αφού το «θαυμάσουμε»;

Προτείνει μήπως ο συγκεκριμένος το «έκθεμα» για αγορά; Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής παίρνει μαζί και τον δήμιο ή πωλούνται χώρια; Ο μαστιγωμένος διατίθεται και σε αντίτυπα; Παράλογο; Δεν σας καταλαβαίνω …

Αυτός  ο προχωρημένος δημιουργός υποστηρίζει λοιπόν ότι με αυτό τον τρόπο καταδικάζει την βία. Αν την επόμενη σαιζόν, θέλει να καταδικάσει τον κανιβαλισμό θα βάλει καζάνι και θα βράσει ανθρωπάκια, ενώ πριν θα έχει παραβρεθεί ο υπουργός πολιτισμού για να εγκαινιάσει τις νέες μορφές τέχνης; Φαντάζομαι δηλαδή ότι εύκολα θα μπορούσε να προσφέρει ζωμό, στους παρευρισκόμενους, πράξη συμβολική για το «ξεζούμισμα» του σύγχρονου εργαζόμενου!!!   

Ποιος θα μας σώσει;;;

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη που καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων στον Χολαργό έρχονται από δημότες. Προχτές είχα πάει στον κτηνίατρο Θωμά Μαραγκό τα ζώα μου για εμβολιασμό. Στην αίθουσα αναμονής λοιπόν είχε έρθει μια κυρία η οποία μετέφερε τρεις γάτες με σπασμένα πόδια. Τα τετράποδα είχαν κακοποιηθεί από κάποιους (ανθρώπους;;;) στον δήμο Χολαργού. Στο παρελθόν στον ίδιο δήμο είχε κακοποιηθεί βάναυσα σκύλος. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια που μπορούν να χαρακτηρίσουν τους διεστραμμένους τύπους, απλώς το αναδεικνύω για να ξέρουμε ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας ατιμώρητοι!  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης