(Και κατά περίπτωση ξουρίζει ο Σχιζο – Μπαρμπέρης της οδού Ναυσικάς)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΥΦ! Έχει και μια κουφόβραση! Είναι και ο ανάδρομος, έχει και μια μουνταμάρα η φύση… Εσύ, αφεντικό, είσαι “ντάουν”; Ή συμβαίνει μόνο στον κύκλο μου; Καλέ όλες οι φιλενάδες μου έχουν υπαρξιακά. Φυσικά υπάρχει λόγος. Δεν είναι από το κεφάλι τους όλα. Μία ξανθιά κολλητή μου, να σκεφτείς, για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, που δεν την έχει “πιάσει”, αλλά νιώθει ότι θα την “πιάσει” μόλις της περάσει η τελευταία ίωση, ξενοικιάζει το σπίτι στα σύνορα Πολιτείας – Κηφισιάς και μας ανακοίνωσε ότι βρήκε σπίτι… πού φαντάζεσαι; Όχι πες μου! Πες μου, γιατί εσύ, απομονωμένος σε μια διαδρομή Εκάλη – Μαρούσι – Μπουρνάζι, ΔΕΝ  καταλαβαίνεις τα προβλήματα της καθημερινότητας. Βρήκε, λοιπόν, σπίτι (μας το ανακοίνωσε με πίκρα) στην ΦΙΛΟΘΕΗ!!! Δεν σου κάνω καμία πλάκα. Ξεκουβάλαγε από την Κηφισιά την προηγούμενη εβδομάδα και… αποχαιρετούσε το κλαμπ της Εκάλης συντετριμμένη. Τώρα θα πρέπει να βολευτεί με την πισίνα στο Κολλέγιο του Ψυχικού, που όπως και να το κάνουμε δεν είναι και το Κολλέγιο του “κάποτε”… Αυτά είναι τα θέματα στον “κύκλο της μπιρίμπας”, διότι και αυτός ο “κύκλος” αντιμετωπίζει τα δικά του θέματα.   

Να σκεφτείς (σου το αποκαλύπτω τώρα) ότι το προηγούμενο Σάββατο καθόμασταν τρεις ξανθιές στον “Φάρο” στο Ψυχικό, πάνω σε πεζούλι, καπνίζαμε και συζητούσαμε την μετακόμιση της μιανής… πίνοντας φρέντο σε πλαστικό ποτήρι.

ΘΛΙΨΗ  στον “ΚΥΚΛΟ” της ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ, λοιπόν, εξαιτίας της κρίσης και επειδή ακόμη και οι ξανθιές έχουν ψυχή όφειλα να αναδείξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ!

Από εκεί που δεν το περιμένεις θα σου έρθει… Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ και η ΕΚΠΛΗΞΗ!!!

ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΜΟΥ;

Με την Γιουροβίζιον; Αφεντικό δεν  μπορώ, προσπάθησα να το “πνίξω” αλλά δεν αντέχω. Με ξέρεις εμένα πώς είμαι με αυτά. Μαζεύτηκαν στο Μεγάλο Κανάλι, πολλοί  του “έντεχνου και ποιοτικού” να μιλήσουν για την Γιουροβίζιον που κανένας τους  δεν ήθελε να παραδεχθεί ότι είδε αλλά όλοι όσοι ήταν εκεί είχανε παρακολουθήσει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες !!

Υπήρχαν κάποιες στιγμές που ανησύχησα . Σκέφτηκα ότι ..μας παίρνουν χαλαρά την δουλειά …και ότι ο Πρετεντέρης < κλείνει > το μάτι για μεσημεριανή ζώνη …Μην σου πω ότι εκείνοι την ίντριγκα την παίζανε καλύτερα από εμάς . Ήταν εκεί και η κυρία Διαμαντάκου και ο Ιάσωνας σε αγαπημένο ρόλο , και η Ευγενία Μανωλίδου και ο Μανώλης Αναγνωστάκης και ..ανέλυαν αυτό που αναλύουμε όλοι μας

ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ και ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ …         

“Ποια ήταν αυτή με το… μπούστο”; (Άκουσα κάποια στιγμή να αναρωτιέται με αθωότητα ο Γιάννης…).

Δείχνανε λίγο ότι μπερδεύανε το μπούστο της Γαρμπή με εκείνο της Μαντούς… αλλά… χα ! χα ! χα ! “καρφώθηκαν”. Καλά την πρόθεση για μεσημεριανό την έχουν, απλώς την τσαχπινιά δεν έχουν βρει γιατί νιώθουν λίγο ενοχικά… μήπως προδώσουν το… Μέγαρο.   

Η Σοβαρότητά μου, πάντως, ως κομμώτριας στην Ζουγκλα, επιβάλλει να πω ότι δεν είναι κακό να ομολογήσετε και εσείς, που δηλώνετε ότι ακούτε Βάγκνερ, ότι κουτσομπολεύετε την  Γιουροβίζιον. Οι κανονικοί άνθρωποι αυτό το κάνουν και το χαίρονται. Πίνουν μπύρες, τρώνε πίτσες, λένε μαλακίες, μουντζώνουν, σχολιάζουν την βαφή μαλλιών του Γουέμπερ ή Βέμπερ, αναρωτιούνται αν το λαμέ κολάν που φορούσε ο Γερμανός θα μπορούσε να φορεθεί και καλοκαίρι στα νησιά… Καλέ ελάτε τώρα… αν το δείξετε ότι το κάνετε και εσείς δεν  θα σας βγάλει τα νύχια ο Μάριος Φραγκούλης! Στο παρελθόν, ξέρετε, μπορεί να απέρριπτε  συμμετοχή του στον διαγωνισμό, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα την απορρίψει  και στο μέλλον. Κοτζαμάν Webber πήγε και έπαιξε και με σύνθεση  που δεν ήταν και από τα σουξέ του …(συγνώμη την γνώμη μου θα την γράψω ) ..

Αλλά, κύριε Πρετεντέρη μου, δεν είναι ανάγκη να δείχνετε όλοι τόσο “παρθενοπιπίτσες”… “Δεν βλέπουμε”, “Δεν ξέρουμε”, “Δεν θυμόμαστε”, αλλά… κάνουμε μια ΑΝΑΤΡΟΠΗ για Γιουροβίζιον διότι με τα πολιτικά δεν βλέπουμε προκοπή! Καλά το σκεφτήκατε. Κανένας δεν βλέπει προκοπή, διότι… πιο τίμιος τελικά ο ΣΑΚΗΣ από τον ΠΑΥΛΙΔΗ…Τ ο παιδί ζήτησε συγνώμη. Ο μόνος Έλληνας μέχρι στιγμής που ζήτησε συγνώμη επειδή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας.

Πιο έντιμος, ξέρεις αφεντικό, είναι ο Γερμανός Άλεξ, που εμφανίστηκε με το λαμέ συνοδευόμενος από την στριπτιζέζ, από τους πολιτικούς που βάφουν μαλλί, βγάζουν φρύδι και βάζουν διακριτικό αϊλάινερ κάτω από την βλεφαρίδα, δηλώνοντας ότι δεν έψαξαν εκείνοι το αι – λάινερ αλλά… εκείνο!

Η ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ !

Το ότι η Βίκυ Καγιά θα ήταν η παρουσιάστρια των φετινών καλλιστείων του Αντένα το είχαμε ως είδηση πολλές μέρες πριν γίνει στην Βίκυ πρόταση. Η παρουσιάστρια το έμαθε πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Τα καινούργια που μάθαμε είναι ότι οι κοπέλες που θα διαγωνιστούν φέτος είναι πάααρα πολύ ψηλές, μάθαμε επίσης ότι τα ρούχα που θα φορεθούν ΔΕΝ θα είναι ενός σχεδιαστή αλλά πολλών (!!!). Την ευθύνη για την παραγωγή της βραδιάς θα την έχει η εταιρία παραγωγής ΕΝΑ, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ένας νέος άνθρωπος με δημιουργικές ιδέες, ο Κώστας Τρίπιλας.

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ Η ΒΙΚΥ τα είπανε! Ω ΝΑΙ! Καταρχήν, η συνάντησή τους έγινε σε κλίμα πολύ καλό στα γραφεία του καναλιού. Οι πληροφορίες μου μάλιστα θέλουν, καθώς υπήρξαν και άλλοι συνεργάτες μπροστά στην συγκεκριμένη συνάντηση, ότι η Τάτη έδωσε συμβουλές στην Βίκυ για την συγκεκριμένη βραδιά, συμβουλές που η Βίκυ με μεγάλη χαρά δέχτηκε.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ …

Αχχχχ… αφεντικό μου, να δεις ότι λίγο ακόμη και περιμένω να ακούσω ότι οι ΜΑΓΓΙΡΕΣ θα παρουσιάζουν το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.

Πλάκα κάνω… αλλά σε αυτό τον τόπο που ζούμε, όλα είναι πιθανά και κυρίως στην κρατική τηλεόραση.

Λοιποοοόν… ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

Η “Γραμμή” που έχει δοθεί από την διοίκηση της κρατικής είναι :

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ 10 %

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ:

Το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου, μάθαμε ότι δέχτηκε την περικοπή και ότι όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Η Μαρία Χούκλη, για την οποία έχουν ακουστεί και γραφεί πολλά, μέχρι ότι κινδυνεύει η θέση της στο κεντρικό δελτίο, νομίζω ότι θα ανανεώσει σε κλίμα ειρηνικό και αγαπησιάρικο. Υπήρχαν σενάρια που την ήθελαν να συζητάει με τον τηλεοπτικό ΣΚΑΙ. Εγώ λοιπόν από πρώτο χέρι ξέρω ότι κουβέντα για να μετακινηθεί στον ΣΚΑΙ είχε κάνει με την Μαρία ο Γιάννης Παπουτσάνης, όταν το 2007 ήταν εκεί ως γενικός διευθυντής ενημέρωσης, θέση που ανέλαβε μετά την αποχώρησή του από την κρατική. Τότε η Μαρία απ’ ό,τι είχα μάθει είχε εκφράσει πολλές επιφυλάξεις και κατά την γνώμη μου σοφά έπραξε. Σήμερα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ για το κεντρικό του δελτίο “ψηφίζει” Σία Κοσσιώνη, οπότε; Δεν το βλέπω το προξενιό με την Μαρία.    

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχει νεώτερα για την τύχη της συνεργασίας της. Έμαθα ότι, όταν ξέσπασαν οι φήμες για φινάλε στην εργασιακή της σχέση με το κρατικό κανάλι, επεχείρησε μόνη της η γυναίκα να έρθει σε επαφή με στέλεχος του καναλιού. Την δέχτηκε, λοιπόν, συνεργάτης του προέδρου, ο οποίος και της κατέστησε σαφές ότι αν ανανεώσουν θα πρέπει να δεχθεί περικοπή στις αποδοχές της. Η Πόπη φυσικά δεν εργάζεται για το παντεσπάνι της, καθώς μεγαλώνει τρία παιδιά. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, αποχώρησε υποσχόμενη ότι θα σκεφτεί. Φυσικά δεν παρέλειψαν να της στείλουν το μήνυμα να “κάνει την βόλτα της στην αγορά και να τα ξαναπούνε… μετά.”   

Μια ωραία ατμόσφαιρα, δηλαδή, αφεντικό.

Η Πηνελόπη Γαβρά, για την οποία γράφτηκε ότι προορίζεται για αντικαταστάτρια της Πόπης Τσαπανίδου, μάθαμε ψάχνοντας πολύ ότι καμία συνάντηση – πρόταση – κουβέντα δεν έχει υπάρξει με την δημοσιογράφο, όπως επίσης καμία κουβέντα δεν έχει υπάρξει με κάποιο στέλεχος του κοινωφελούς ιδρύματος με την κυρία Σαρακίνη.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ… ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ασχολούνται με την κάλυψη των Ευρωεκλογών. Στο στούντιο εκείνη την νύχτα από πλευράς παρουσιαστών θα “παίξουν μπάλα” οι: Μαρία Χούκλη, Πηνελόπη Γαβρά και Γιάννης Πολίτης.

ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ…

Εεεε! Δεν θέλει και σοφία… ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!!!         

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΩΣ ΜΠΙΚΟΥΤΙ…την πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, που όταν δημοσιοποιεί ειδήσεις που αφορούν στα τηλεοπτικά κάνει πάντα αναφορά στην πηγή. Ευχαριστώ, επίσης, και το δελτίο του STAR, που αναφέρεται στην “ζούγκλα”. Το γράφω, γιατί τίποτα δεν είναι αυτονόητο στους καιρούς μας, αλλά και επειδή άλλοι συνάδελφοι, αλλού, αναπαράγουν τις ειδήσεις μας και ούτε μια κουβέντα στο μπικουτάκι, που τόσο πολύ εργάζεται για να μαζέψει ψιχουλάκι – ψιχουλάκι τα συγκλονιστικά νέα του μικρόκοσμου που ζούμε.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

Με όσους συναδέλφους μιλάω… θέλουν όλοι να αλλάξουνε δουλειά… Φταίει ο ανάδρομος, λέτε, η κουφόβραση ή… η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί των τηλεοπτικών;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης