ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

(περιμένοντας την Παρασκευή… γιατί με όποιον μιλάω με συμβουλεύει να μην κάνω τίποτα μέχρι την Παρασκευή, εκτός από τσίσα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

Άκουσα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι συνέλαβαν μία γυναίκα (πήγαν στο σπίτι της αστυνομικοί δηλαδή και την μπουζούριασαν), γιατί δεν είχε πληρώσει τα διόδια!

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗ ΧΗΡΑ GUCCI

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δεδομένο ότι συλλαμβάνονται πολίτες για οφειλές προς το Δημόσιο που αφορούν ποσά από 1.000 ευρώ έως 30.000 ευρώ (για έναν μαγικό λόγο, όσοι χρωστάνε τα πολλά κάνουν καριέρες) «προσκυνώ» τη ΧΗΡΑ GUCCI.

Η κυρία είναι φυλακή, γιατί έχει κατηγορηθεί για φόνο. Της πρότειναν, λοιπόν, να εργαστεί σε κοινωνική υπηρεσία, για να μειωθεί η ποινή. «Πώς τολμάτε σε μια Gucci να μιλάτε για δουλειά, δεν εργάστηκα ποτέ μου και δεν πρόκειται να εργαστώ τώρα, προτιμώ να παρατείνω την παραμονή μου εδώ»!
Είπατε τίποτα; Μένει στο κελί της, φορώντας δεκάποντα και παλτό, με μόνο πρόβλημα ότι δεν έχει τα προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεται.

Θα βγει από τη φυλακή με λιγότερες ρυτίδες από την Κριστίν Λαγκάρντ, γιατί για τη Μέρκελ δεν το συζητάω. Ήθελε «ζυγοστάθμιση», της προέκυψε και ο Παπανδρέου με το δημοψήφισμα, από τον τυμπανισμό θα εμφανιστεί με κελεμπία της Μαρίζας Κωχ (τη θυμάστε τη Μαρίζα Κωχ; Την είδα πριν από λίγους μήνες στο Σύνταγμα. Ίδια με τα μαλλιά στις φτέρνες) στην επόμενη σύσκεψη, πρωινό, μπραντς, δείπνο, γεύμα…

ΤΟ ALTER ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΦΟΙ!

Γιατί λανσάρει με συνέπεια πιεσόμετρα που μιλάνε; Γιατί λανσάρει με συνέπεια βοτάνια που γιατρεύουν από άνοια μέχρι πόνους περιόδου;

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ «TI VO» στον πρωθυπουργό;

Εμείς, πάντως, στη δική μου παρέα, με τα φυτικά δεν αντιμετωπίζουμε τα συμπτώματα. Έχουμε στοκάρει τα «γρήγορης δράσης» από υπόθετα έως υπογλώσσια.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΝΤΖΑΣ

Α) Η Πόπη, η οποία είναι φιλόλογος, μου είπε ότι η «μούντζα» ήταν ποινή για ελαφρά αδικήματα, η οποία υιοθετήθηκε την εποχή του Βυζαντίου, όταν δικαστές για να επιπλήξουν απλώς ελαφρά παρανομούντες, χώνανε την παλάμη τους σε στάχτη και φασκέλωναν τον ένοχο…

Β) Οι πληροφορίες θέλουν τη μούντζα να χρησιμοποιήθηκε στα Ελευσίνια μυστήρια, όταν η συγκεκριμένη κίνηση συνοδευότανε από ΚΑΤΑΡΑ!
Γ) ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ θεωρείται μεγάλη προσβολή
Δ) Στη Μέση Ανατολή γενικώς και στην ΑΜΕΡΙΚΗ, όπου ανακαλύπτουν τη ΜΟΥΝΤΖΑ από τη δεκαετία του ’90 και μετά!

Ο 16χρονος με τη ΜΟΥΝΤΖΑ (λέξη που προκύπτει από τη μουντζούρα) ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Χρησιμοποίησε το ΕΝΑ ΧΕΡΙ… Το άλλο; Γιατί δεν συμμετείχε;
Χθες ο οδηγός του ταξί που με πήγαινε σπίτι μού είπε ότι η προηγούμενη κυρία ήταν σε απόγνωση, γιατί τη σύνταξή τους από 450 ευρώ, την κάνανε 350 ευρώ.
Πρέπει να ντρέπονται όσοι κατηγορούν τα νέα παιδιά που βιώνουνε την απόγνωση σε κάθε στροφή του δρόμου.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΟΝΤΟΥ

Η Μελίνα Αποστολάκη, η Βάσω Παπανδρέου, η Εύα Καϊλή, η Χαρά Κεφαλίδου, η Τόνια Αντωνίου, ξεσπάθωσαν εναντίον της πρότασης δημοψηφίσματος.

«ΠΥΡ – ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ»… το είχα επιλέξει ως τίτλο εκπομπής κάποτε στον ΣΚΑΪ. Ως ξανθιά παρουσιάστρια το ανέδειξα, γιατί ο λαός κάτι ξέρει που το έκανε «σημαία». Είναι παράλειψη δική μου ότι δεν ενημέρωσα μέσω twit τον πρωθυπουργό για τις παροιμίες που έχουν κάνει σουξέ!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ

Μάθαμε από τον ίδιο (καθώς βγήκε στην εκπομπή «Πολύ μπλα – μπλα») την εμπειρία του από την προσαγωγή του σε κρατητήριο στην Ομόνοια και μετά στη ΓΑΔΑ, ότι στον 7ο όροφο εκεί υπάρχει «αυθαίρετο κρατητήριο», όπου συνωστίζονται φορείς AIDS, χωρίς να μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους, φορείς Ηπατίτιδας, εγκληματίες, πολίτες με οικονομικές εκκρεμότητες, στους οποίους αδιακρίτως δεν ανοίγουν οι πόρτες για να πάνε τουαλέτα.

ΣΥΜΠΟΝΩ αυτές τις μέρες ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν βάλει προπέλες στα τακούνια τους, καθώς τον ΓΑΠ δεν τον προλαβαίνει ούτε ο Κακλαμανάκης με το σερφ.
Πόσες τηλεφωνικές να κλείσουν; Πόσα βίντεο να αλλάξουν, πόσα κείμενα να ξαναγράψουν.

«Κοκομπλόκο», για να προλάβουν τις εξελίξεις, πρέπει να έπαθαν και οι «Ράδιο αρβύλα», γιατί ο πρωθυπουργός δεν κουρέλιασε τα νεύρα του Σαρκοζί, αλλά και της Σαρδέλας. Πρέπει να ξεμουρλάθηκαν, για να προλάβουν αλλαγή θεματολογίας στο και πέντε. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το αποτέλεσμα πάντως.

Αφού προλάβατε και αυτό, μπορείτε και να βρείτε τα λεφτά που μας λείπουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ, ΜΟΝΤΕΡ, ΚΛΕΙΣΤΡΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ…

Για το «Dancing on ice». Φοβάμαι ότι θα μπει χορηγός ορθοπεδική κλινική!

Σας αφήνω γιατί έρχεται η Παρασκευή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης