(Και κατά περίπτωση ο σχιζο- μπαρμπέρης της οδού Ναυσικάς )

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ !!!

Κορίτσια τα στριγκάκια σας…!!

Λίγες ώρες… δηλαδή τι ώρες… λεπτά… δευτερόλεπτα πριν τον τελικό της Γιουροβίζιον τα αποτελέσματα της οποίας θα αναλύσουμε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μέχρι τις Ευρωεκλογές, θέλω να με βοηθήσετε να καταλάβω… τι στ’ αλήθεια έχει συμβεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ έχει αναδειχθεί ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ. Φοβάμαι ότι τόσο η 28η Οκτωβρίου, όσο και η 25η Μαρτίου έχουν «παρακμάσει». Προτείνω στους αρμόδιους (δεν ξέρω ποιοι θα αναλάβουν να διαχειριστούν αυτό το κορυφαίο εθνικό θέμα) να δρομολογήσουν τις διαδικασίες για να:

Κατοχυρωθεί ως εθνική αργία η ημέρα -παραμονή του διαγωνισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.

Η παρέλαση θα γίνεται στη Μεσογείων, η εξέδρα θα στήνεται μπροστά στο ραδιομέγαρο και… με τον Σάκη στη θέση του προέδρου της δημοκρατίας, θα παρελαύνουν  σχολεία – πρόσκοποι και σχολές χορού.

Το τιμητικό άγημα θα το αποτελούν καλλιτέχνες όπως : Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Κώστας Τουρνάς, η Ελπίδα, η Μαντώ, η Απόλυτη, η Καλομοίρα, φυσικά η Έλενα Παπαρίζου… και γενικώς όλοι όσοι μας εκπροσώπησαν. 

Ξεχωριστό τμήμα της παρέλασης θα αποτελεί η… οικογένεια Φλωρινιώτη με το βεστιάριό της, καθώς το «στυλ Φλωρινιώτη» έχει υιοθετηθεί πλήρως από εκπροσώπους χωρών που συχνάζουν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Επίσης ειδική χορογραφία θα έχει δημιουργηθεί για το τραγούδι – σουξέ «Αφρικανέ – Αφρικανέ» το οποίο θα καθιερώσει καλλιτεχνικά  ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μετανοημένος για την κριτική που έχει ασκήσει στην Έφη Σαρρή θα το τραγουδήσει ο ίδιος  με συνοδεία μπάντας…

Ξέρεις κάτι αφεντικό; Τώρα θα γράψω ακόμη πιο σοβαρά, στην περίπτωση που, με δεδομένο τα πολλά καλά τραγούδια που πάνε φέτος στον τελικό  και που ευτυχώς που πάμε με τον Σάκη, αν γράφω αν, δεν πάρουμε την πρώτη θέση, θα είναι ή δεν θα είναι δραματικά άδικο να αποκαθηλώσουμε όλη την προσπάθεια του ανθρώπου, ο οποίος έχει κάνει το καλύτερο. Γιατί να μου το θυμηθείς, εμείς όσους στήνουμε σε θρόνο είμαστε έτοιμοι να τους αποκαθηλώσουμε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ως Ελληνίδα και όχι ως «Ρουβίτσα» θέλω την πρώτη θέση για την χώρα μου και όχι μόνο στο πανηγύρι της Γιουροβίζιον. Αυτό όμως που νοιώθω δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την εμπάθεια και την εμμονή κάποιων που θέλουν να χαρακτηρίζουν τον Νορβηγό ως «τάπα», «σνομπ», «μισοριξιά», «καλικάτζαρο», «διώκτη του Σάκη μας», «ατάλαντο»… Φυσικά την απρέπεια την ξεκίνησε η μία εκ των Μαγγίρων που κουνώντας το χέρι της απειλητικά μπροστά στις κάμερες δήλωσε

«Να μην ψηφίσει κανένας τον Νορβηγό»…!!!

Χάρηκα πάρα πολύ που ο ίδιος ο Σάκης την Παρασκευή το βράδυ απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που αφορούσαν στο Νορβηγό, απάντησε παρά την κούρασή του, με καλοσύνη και σεμνότητα. Ο Σάκης άλλωστε πάντα έτσι ήταν.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΑΙ  ΤΑΣΟΣ ΤΡΥΦΩΝΟΣ !

Αγαπημένοι μου φίλοι, καθώς είστε πολυάσχολοι, καθώς είστε πολύφερνοι, καθώς υπάρχετε σε όλες τις αγαπημένες εκπομπές που ασχολούνται με το εθνικό  θέμα, την Κυριακή το πρωί  θα φιλοξενηθείτε στο ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ; (για να ενημερώσω το κοινό;)  Αχχ… πλάκα μου κάνετε, σας βλέπω απέναντι. Όχι σας βλέπω. Είστε με λινκ στην εκπομπή της Ράνιας Θρασκιά.

Να! Σας βλέπω δίπλα – δίπλα στριμοχτούλικα… Καλά τι ώρα είναι; (Έξι και μισή Παρασκευή απόγευμα. Η εκπομπή σας είναι μέχρι τις επτά…) Θα σας το γράψω λοιπόν γιατί όποτε σας καλώ κάπου μιλάτε και δεν απαντάτε.

Υπάρχουν πληροφορίες, που θέλουν να σας έχουν καλέσει με θέμα την Γιουροβίζιον σε μια εντελώς εξειδικευμένη εκπομπή. ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ.

(Για όσους αναρωτιέστε. Δεν καταλαβαίνω την απορία. Οι πιστοί απαγορεύεται να δούνε Γιουροβίζιον; Οι ιερείς αποκλείεται να δούνε  Σάκη και την παρουσίαση της Ελλάδας;) θέλω λοιπόν να με καλέσετε για να μου πείτε αν είναι αλήθεια ή ραδιο- αρβύλα. 

ΑΠΟΡΙΑ – ΕΡΩΤΗΣΗ, προς τον Τάσο και όχι τόσο προς τη Μαργαρίτα.

Τάσο η Μάγχη είναι ποτάμι, θάλασσα ή πιτσαρία; Σε ρωτάω γιατί μου είπανε ότι ο ρεπόρτερ Τσιλιμπουνιδάκης, είπε ότι την Αγγλία και την Γαλλία την συνδέει ο ποταμός της Μάγχης. Δεν είμαι βεβαία… ότι έχω περπατήσει σε αυτή την όχθη. Μήπως εσύ ξέρεις;

ΠΡΟΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ !

Αφεντικό σε ευχαριστώ για το πολύ καλό promotion που μου έκανες την τελευταία φορά από τη ζούγκλα. Με συγκίνησες. Χάρηκα τόσο πολύ που σύστησες τον… άντρα μου, ως τον πιο… ΑΤΥΧΟ… άνθρωπο του πλανήτη διευκρινίζοντας  στο κοινό σου, ότι για να ζει μαζί μου… είναι ΑΤΥΧΟΣ! Και…τα έλεγες αυτά… γελώντας. Και εγώ χάρηκα που έβλεπα τη χαρά σας!   

Ξέρεις με δεδομένο ότι είμαστε τόσο κολλητοί, θέλω να σου πω ότι με το που σε είδα στη ζούγκλα με το άσπρο σακάκι το τζιν και το άσπρο παπούτσι σκέφτηκα ότι ή εσένα έβλεπα ή τον Σάκη όταν παρουσίαζε το shake it, ίδιοι!

Θα ήθελα όμως να λάβεις υπόψη την ένστασή μου για το παπούτσι. Είδα που κατηγόρησες το στάιλινγκ της Σερβίας… Ναι η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ μαζί σου. Μήπως όμως είδες ότι τα παπούτσια που φορούσανε, φέρνανε λίγο στα δικά σου τα άσπρα; Πολύ γυριστές μύτες είχατε όλοι, νομίζω…

Κατά τα άλλα αφεντικό μου μια χαρά ήσουνα… άσχετο που βλέποντας την Κιμ, διαπίστωνα ότι είσαι πολύ τυχερός που έχεις τέτοια γυναίκα δίπλα σου… (Είδες ;;;;; ΠΟΣΟ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΕΓΙΝΑ) ΑΚΟΥ ΑΤΥΧΟΣ;;;;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!

ΟΡΙΣΤΕ…ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΑΝΤΕΝΑ επιβεβαιώνει την ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΠΙΚΟΥΤΙ  (πριν δεκαπέντε μέρες )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ!!

Εγώ αφεντικό τα είχα πει… ασχέτως που εκείνη δημοσίως δήλωνε ότι δεν θα τα παρουσίαζε. Τότε που τα έλεγε η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα βεβαίως.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ… ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης