ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ στο δελτίο του ΣΤΑΡ και πραγματικά ενθουσιάστηκα, γιατί μοιάζει να ταιριάζει «γάντι» σε αυτό το είδος παρουσίασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μ’ άρεσε γιατί η Λαμπίρη είναι δημοσιογράφος και αυτό προκύπτει αβίαστα, είναι σε εξαιρετική ηλικία για να διαχειριστεί οτιδήποτε προκύψει και στο ενημερωτικό κομμάτι, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία μπροστά και πίσω απο τις κάμερες και τέλος βγαίνει «στον αέρα» πολύ γοητευτική.

Θα μπορούσα να την φανταστώ και με πιο κοντά μαλλιά. Ιδανική επιλογή αυτή την στιγμή για δελτίο ειδήσεων και μακάρι να την έβλεπα και συχνότερα στο συγκεκριμένο είδος.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άγχος μου μεγαλώνει όσο περισσότερο βλέπω το τρείλερ για την διευρυμένη ζώνη του Αντένα, με τον Γιώργο να δίνει την εφημερίδα στην Λίτσα που μεταμορφώνεται, όχι η Λίτσα, η εφημερίδα σε πλάστη που καταλήγει στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Νομίζω ότι τα έχω με τον στυλίστα που διάλεξε ντε πιες για τις κυρίες με στενές φούστες και τακούνια ενώ πρέπει να ξαμολυθούνε σε σκυλατοδρομία.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ»

Το Ναταλάκι μου, το οποίο ο «καλός μου» παρακολουθεί και αποθεώνει συνεχώς με αποκάλεσε «κόμπρα», εμένα που μοιάζω με ένα μικρό άσπρο κουνέλι.

Μεγάλη επιτυχία της Άννας Βίσση στον Θέμη Γεωργαντά, μια συνέντευξη που έγινε αποκλειστικά με κινητό τηλέφωνο και μια Βίσση να δηλώνει ότι παίρνει χάπι εμμηνόπαυσης. Όταν αγάπες μου δεν έχεις ανασφάλειες, είσαι έτοιμη ή έτοιμος να δηλώνεις την αλήθεια.

Με αφορμή την μεγαααααλη κουβέντα που έχει ξεκινήσει για δηλώσεις που έχω κάνει για παρουσιαστές και παρουσιάστριες θα τα γράψω για όσους ΔΕΝ είχαν την ΤΥΧΗ να τα παρακολουθήσουν live.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

Η Σάσα Σταμάτη και ο απαράδεκτος τρόπος που συνομιλεί με τον Γιώργο Λιάγκα, τους υπόλοιπους και τα σχόλια της. Οι παρεμβάσεις της Φαίης μοιάζουν ως όαση πολιτισμού.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

Η ειλικρίνεια της Φαίης Σκορδά η οποία στην εφημερίδα «Βήμα» δήλωσε ότι με την εκπομπή της στο Μega, μπορεί να βγάλει πια το κεφάλι της από την κουβέρτα, πράξη που έκανε τα προηγούμενα χρόνια γιατί ντρεπότανε πολύ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

Η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία ΣΕ ΟΛΕΣ τις εμφανίσεις παρουσιάζει την ίδια μανιέρα, μια γυναίκα πληθωρική που ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να λέει αστεία!!! Αυτό σε συνέχειες γίνεται ψυχαγκαστικό για τον θεατή με αποτέλεσμα να μετατρέπει το ταλέντο της σε πληθωρικό ντελίριο επαναλαμβανόμενων ίδιων αστείων. Στην τελική όπως ο Λάκης Γαβαλάς μοιάζει αιώνια μαυρισμένος, η Κατερίνα Ζαρίφη μοιάζει να πρέπει να είναι αιώνια αστεία.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

(Τι με νοιάζει εμένα που γράφω, όσα γράφω και βλέπω τηλεόραση όση βλέπω αν (φέρνω ένα παράδειγμα απο τον καλλιτεχνικό χώρο) ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΕΝΙΔΗΣ, ήταν χωρατατζής και καλός άνθρωπος στη παρέα, με ενδιαφέρει ότι όσο τον έχω παρακολουθήσει στους ρόλους του τον θεωρούσα και τον θεωρώ τεράστιο ηθοποιό!

Ήταν θυμάμαι πριν απο ένα μήνα, που σε έναν πολύ καλό μου φίλο ο οποίος είναι πρόεδρος μιας μεγάλης εταιρείας δημοσίων σχέσεων στην Νέα Υόρκη, του είχα «στολίσει» την γυναίκα του Μπέκαμ. Εκείνος λοιπόν μου έλεγε ότι «από κοντά είναι καταπληκτική, με χιούμορ, αυθόρμητη, πολυλογού, απλή… και γίνεται αμέσως φίλη».

Όταν λοιπόν θα έρθει η ώρα να παίξω μαζί της σκραμπλ, θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου, αλλά όσο την βλέπω ξινομούρα με τα εικοσάποντα και στραβωμένη μονίμως θα την θεωρώ ξινομούρα και λίγα λέω).

Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ λοιπόν ως πρόσωπο στην καθηρινότητά της είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, η επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή της εικόνας της, απο τις σατιρικές εκπομπές, αλλά και οι επαναλαμβανόμενες απορίες της ως χαζής ξανθιάς, υπερθεματίζουν μια εικόνα περισσότερο «καρικατούρας» και όχι παρουσιάστριας αξιώσεων.

Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, το είχα γράψει, το επαναλαμβάνω, έχει πετύχει 180% βελτίωση της εικόνας της, απο την στιγμή που ξέχασε ότι υπάρχει μόνιτορ απέναντί της και σταμάτησε να αγωνιά για την μάσκαρα.

Η ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ εμφανιζότανε υπερπαραγωγή για φωτογράφιση αλλά όχι για τηλεόραση. Το φριζαρισμένο ακούνητο μαλλί, το γκλίτερ με την σπάτουλα, οι παγιέτες, η στραφταλιζέ μάσκαρα, μου μοιάζανε τόσο ΠΟΛΛΑ – ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΑ για ένα όμορφο κορίτσι!

Ως παρουσιάστρια θέλει ακόμη δουλειά, φυσικά είναι πολύ, πολύ καλύτερη απο τον Σάκη Ρουβά στην παρουσιάση.

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ότι και να λένε ή να γράφουνε όταν βγαίνει στον «αέρα» την θέλει και ο φακός και οι τηλεθεατές . Την έχω δει να βαριέται, την έχω δει αφηρημένη, την έχω δει να είναι θυμωμένη, την έχω δει να «είναι αλλού», την έχω δεν να μοιάζει να σκέφτεται «πότε θα τελειώσει αυτό που κάνω για να φύγω», την έχω δει να κάνει πολύ κέφι με τον καλεσμένο, την έχω δει να είναι ανέμελη. Αποτέλεσμα; Οι τηλεθατές παρακολουθούν και συμμετέχουν σε όλες αυτές τις διακυμάνσεις δηλώνοντας αλληλέγγυοι με τα κέφια της Ελενίτσας τους.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ». Με διασκεδάζει, γελάω, βλέπω την Ηλιάκη να χορεύει τσιφτετέλι και την υπόλοιπη παρέα να βαθμολογεί τα ρούχα και… ξεχνιέμαι!

Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ είναι συγκλονιστική! Κάθε τηλεοπτικό χρόνο μεγαλώνει και γίνεται συνεχώς και πιο γοητευτική.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης