ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ Ο ΡΕΣΛΕΡ ένα από τα γεράκια της τρόικα είναι στην Αθήνα για να επιβάλλει και άλλα σκληρά μέτρα.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Γιατί καταναλώνουν τα κανάλια τόσο τηλεοπτικό χρόνο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο; Με απόλυτη ευθύνη θέλω να ενημερώσω ότι κανένας περαστικός ή συμπολίτης που περιμέναμε στην ουρά των ΕΛΤΑ, δεν με ρώτησε να μάθει το παραμικρό για εκείνο.

2. Εξαιρετικά διακριτικοί επίσης, εμφανίζονται οι Έλληνες τηλεθεατές με τα προσωπικά του. Ο ίδιος βεβαίως δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει, αλλά και να μην τον δήλωνε, συνωστισμός αποριών δεν θα προέκυπτε.

3. Γιατί στον Αντένα διάλεξαν η συμπαρουσιάστρια του Χρήστου Φερεντίνου να είναι ψηλότερη από τον παρουσιαστή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4. Γιατί σαρώνει σε τηλεθέαση το «Κωνσταντίνου και Ελένης», «τρώγοντας» τηλεθέαση και από την σκέτη Ελένη;

5. Είναι αλήθεια ότι ο νταλκάς του μεγάλου καναλιού είναι να βρεθεί ένα «πουφ» να καθίσει η Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό μου»;

6. Γιατί ο Γιάννης Λάτσιος ενώ θεωρούσε πολυτάλαντη την Μαίρη Συνατσάκη, την άφησε για να πάει στο Mega;

7. Γιατί ο Αντένα «παίζει» αυτό το τρομακτικά αγωνιώδες τρέιλερ της διευρυμένης ζώνης, όπου η Λίτσα Πατέρα, τρέχει με ντε – πιες και τακούνια, η Αργυρώ με μπουκλωτό ακίνητο μαλλί συνεχίζει το κατοστάρι για να φτάσει η Σίσσυ Χρηστίδου να κυνηγάει με γόβες και στράπλες έναν πλάστη κάνοντας 400αρι;

8. Το θέμα «έκανα σχέση με την γυναίκα του ξαδέλφου μου» γιατί κατέληξε θέμα στο «μίλα», την ίδια μέρα που μάθαμε ότι μια δούκισσα 84 ετών παντρεύτηκε έναν άντρα 24; Όχι τίποτα άλλο, πέρασε ακαριαία από το μυαλό μου την περίπτωση το κορίτσι του παιδιού μου να ήταν συμμαθήτρια της Ροζίτας Σόκου.

9. Πόσο ανατροπή των καιρών βιώνουμε, όταν ο διευθυντής φωτογραφίας του Μega, θεωρείται ανεπαρκής για το ζεύγος Σκορδά – Λιάγκα την ίδια στιγμή που η κυρία Στάη δεν χρησιμοποιεί τον οδηγό του συζύγου της για τις μετακινήσεις της και εμπιστεύεται την εικόνα της στο τεχνικό προσωπικό της κρατικής τηλεόρασης!

10 . Το «υπάρχει λύση» στον ΑΛΤΕΡ μεταδόθηκε ποτέ;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης