ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρ…….. προς made in star: Αν συνεχίσετε με αυτές τις «αποκλειστικές ειδήσεις» όπως «ποια ελληνίδα παρουσιάστρια έχει πλαστικό στήθος, πορσελάνινα δόντια και πειραγμένη μύτη» θα υποτροπιάσω από πλήξη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν εσείς βρήκατε μία… οι «απέναντι» έχουν βρει τουλάχιστον «είκοσι»!

Κορίτσια προετοιμαστείτε σοβαρά για ευθύ ανταγωνισμό γιατί μέχρι τώρα που η Ελένη παίζει μόνο με μια «μούτα» ως τρέιλερ και η Σταματίνα «δεν υπάρχει» λόγω ανωτέρας βίας… μπορείτε να την βγάζετε με ειδήσεις τύπου «mad» μετά;

Η Νικολέτα Ράλλη πάντως, έτσι στην τσίτα όπως την βλέπω κάθε μεσημέρι, προτείνω να κάνει ένα ραδιοφωνικό παρεάκι με τον Γιώργο Τράγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη και οι κατατονικοί θα σηκωθούμε να βγούμε στους δρόμους. Πορτοκαλάδες πίνετε και είστε τόσο up;;; (Η ερώτηση πηγαίνει στην Νικολέτα και στον Γιώργο).

Γιωργάρα μου σε άκουγα από την συχνότητα του REAL την Παρασκευή το πρωί. Κατάλαβα ότι έχεις ξεκινήσει την επανάσταση αλλά που να μαζευτούμε; Που θα βρεθούμε; Που συναντιέστε; Να μπω και εγώ στην γιάφκα αλλά μόνο το τηλέφωνο του Ιωσήφ Καλαμαράκη έχω, να του τηλεφωνήσω ή θα εκτεθώ;;;
Αν δεν έχεις πάντως προλάβει να δεις Νικολέτα Ράλλη το μεσημέρι στο Σταρ, δες την γιατί αν κάποια μέρα «κλείσει» η φωνή σου και θες να βρεις αντικαταστάτη, δοκίμασε την Νικολέτα, θα τους σηκώσει όλους.

A VOLONTE

Οι πληρωμές στην πιάτσα την δική μας και την ευρύτερη… Μετά τις τρίμηνες συμβάσεις, βλέπω να έρχονται και οι μηνιαίες! Η Ελευθεροτυπία «φλέγεται» στο ΔΟΛ 10 απολύσεις, στο Έθνος πέντε, στο Μega MEGALES περικοπές, στο alter, νομίζω ότι για το συγκεκριμένο θέμα συνεδριάζει η ιερά σύνοδος για να αγιοποιήσει τους εργαζόμενους, στον alpha κυριολεκτικά τελευταία στιγμή «σώσανε» προς το παρόν, κάποιες παραγωγές και… από διαφήμιση βλέπω παντού το Όζον και τις θεραπευτικές λειτουργίες του στις αιμορροΐδες, την φλεβίτιδα, την αρθρίτιδα, τον τυμπανισμό, την βαρηκοΐα, για να μην γράψω την ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ!!!

Εκεί που περίμενα να δω την Ράνια Θρασκιά και τον Νίκο Σαμοίλη, βλέπω να τους έχει «φάει» την θέση το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο για κουφούς!

Δεν ξέρω πως θα το πάρετε, αλλά το μυαλό μου πέταξε στην Μαργαρίτα Παπανδρέου. Σκέφτηκα την πιθανότητα αυτή η κυρία που ευτύχησε να είναι νύφη, σύζυγος και μητέρα πρωθυπουργών να παρακολουθεί τηλεόραση και ενημερωτικές εκπομπές. Αν παρακολουθεί ένα τηλέφωνο στο παιδί της δεν μπορεί να κάνει; Πιστεύω πια, αλήθεια το γράφω, ότι η Ολγα Τρέμη βγαίνει τόσο τρομαγμένη εξαιτίας των ειδήσεων που λέει.

ΕΜΑΘΑ όμως ότι η κυρία ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ αντιμετωπίζει την κρίση με γιόγκα! Η ξαδέλφη μου η Τούλα που πίνει καφέδες στις περιοχές του Νέου Ψυχικού, μου είπε ότι στον κύκλο της περιοχής συζητείται το χαμάμ – γιόγκα που πηγαίνει και η κυρία Ζαχαρέα, όπου σε μια ώρα «χάνεις», λέει 1000 θερμίδες.
Έτσι μου είπανε, έτσι σας λέω!

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!

Η Ελένη μόνη της να παίζει με τις τούφες τις ξανθές, θυμίζοντάς μας το «Ελένη» για όσους έχουμε μερική απώλεια μνήμης.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΝΩ ΣΤΟ «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» για να κάνουμε ντουλάπα παρέα! Δεν έχουν αφήσει, κότσο, σινιόν, σουτιέν, τιράντα, κυλόττα, ασχολίαστη. Είδα στον ύπνο μου τον Μουτσινά να με καταγγέλλει για τα σοσόνια μου. Πριν αρχίσω και κυκλοφορώ, ελάτε από το σπίτι να σετάρουμε τα αξεσουάρ, για να μην έχω την τύχη της Μπουλέ.

Θα σας «κλείσω» προς το παρόν για να τρέξω στην Θεία Ασημούλα. Από προχθές που είδε τον Πάγκαλο να δηλώνει ότι δεν έχει να πληρώσει το τέλος για τα ακίνητα έχει πάθει βρογχόσπασμο και την έχουμε στο ντιβάνι!!!

Υπάρχουν φήμες που θέλουν τους Τροικανούς με αυτά που ακούνε και βλέπουνε να κατεβούνε σε απεργία μπορεί και σε διαμαρτυρία μαζί με τον Πάγκαλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης