ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

(Για τα σκαλιά, για τις λύσεις που έρχονται, για την αγωνία της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την μαγείρισσα, για τον μίνι καναπέ που δεν χωράει η Βόσσου στο τρέιλερ… και άλλα θέματα τέχνης και πολιτισμού).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΑΙΡΗ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, δηλώνοντας ότι μόλις επέστρεψε απο διακοπές διάρκειας τρίμηνης, ξαπλωμένη στην άβολη καρέκλα του στούντιο, άνετα θα μπορούσα να την φανταστώ με μια ποικιλία ούζου για τέσσερις, έκρινε τις τηλεοπτικές ανατροπές…

Η Σταματίνα ρωτά την γνώμη της για την μετακίνηση της Ελένης στην μεσημεριανή ζώνη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ ακούω γιατί ανήκω στην μεγάλη κατηγορία των αρρώστων που βλέπουν τηλεόραση.

«Η Ελένη δεν πρόκειται να κάνει μεσημεριάτικο, θα κάνει την εκπομπή της που ήταν διαφορετική και δε θα ασχοληθεί με θέματα που κάνετε εσείς το μεσημέρι, κουτσομπολιά, περιοδικά και ποιός πήγε που με ποια»…

Εγώ τα ακούω αυτά τα λόγια από την Μαίρη Μηλιαρέση ξαπλωμένη…

Είναι γνωστό στο σύμπαν άλλωστε ότι η Ελένη ασχολείται με τον Μπρελ στην εκπομπή της, συζητάει θέματα που αφορούν στην βαριά αντιπαράθεση Αλτουσέρ και Λακάν, με αγαπημένη της καλεσμένη την Αννα Βλαβιανού και στα ρεπό της Αννας παίζει εναλακτικά με την Γλύκατζη Αρβελέρ.

Μωρέ πως τα λέτε αυτά και δεν σας γίνονται τα τσίνορα σγουρά; Ποιά καλέ εκπομπή διαφέρει απο ποιά;;; Απο τις 7 το πρωί ξεκινάει το πανηγύρι με το ποια ανθυποπαρουσιάστρια συνάντησε έναν υποπαρουσιαστή και πάει… γαζωτό μέχρι την νύχτα…

Η Ρουκέτα της Μηλιαρέση με βρήκε πάντως πάνω απο το αριστερό φρύδι.

Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ στον Βασίλη Τσατσάνη

Καταρχάς ευτυχώς που διανύοντας την 15η μέρα, αρχίζει και ξεκαθαρίζει αν είχε έρπη η Φαίη ή όχι. Το χρυσό μαγιό που σχολιάστηκε το βρήκα ζηλόφθονο… Είναι σαφές ότι οι περισσότερες έχουμε ένα τρίγωνο παγιέτα στο συρτάρι για να βουτήξουμε απο τα βράχια στο Μεγανήσι.

Το ότι ένας εργαζόμενος έχει εργασία και αναφέρομαι στην Σάσα Σταμάτη αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Το παρλάρε νταλίκας που πουλιέται σαν στυλ το βρίσκω αντιαισθητικό.

Αν όλα αυτά που λέγονται είναι αστεία, γιατί δεν αρχίζουν να παίζουν και με τις φυσικές τους ανάγκες στο στούντιο;;; Πρωί θα «παίζουνε» δεν θα τους κατηγορήσει κανένας για «μεσημεριανό»… Άλλωστε μπορεί να το υποστηρίξουν τέλεια το στυλ…

YΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ

Και εκεί που οι κατσαρίδες στο ΑΛΤΕΡ έχουν πέσει τα ανάσκελα με τεντωμένα τα πόδια στο ταβάνι απο ασιτία, η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει δυναμικά με τον Νίκο Σαμοίλη.

Παιδιά υπάρχει και ελπίδα και θεός.

1) Το Άλτερ αποκτάει διευρυμένη ζώνη νωρίτερα του Αντένα. Θα αρχίζει η εκπομπή «υπάρχουν άνθρωποι» με Κουσκουρή, Λημνιό και το άλλο το παλικάρι που δεν θυμάμαι ποτέ και θα συνεχίζεται στο ίδιο σκηνικό με τα μαύρα ανθρωπάκια να γίνονται πράσινα «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ» με Ράνια και Νίκο.

Με το που έσκασε το νέο, η θεία Ασημούλα έχει γράψει λίστα για το ζεύγος Θρασκιά – Σαμοίλη (θέλει να βάλει εμφύτευμα και δεν της το δικαιολογεί το ταμείο, της ήρθε να πληρώσει έκτακτη εισφορά 1.100 Ευρώ, θέλει να κλήσει ραντεβού με την μητέρα του Παπανδρέου, θέλει να μάθει τι σταλήθεια συνέβη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, θέλει να ξέρει αν το κόκκινο της Ελεονώρας κυκλοφορεί ως βαφή στα σούπερ μάρκετ, θέλει να μάθει αν η Ελένη είναι έγκυος).

Οοοοοολα αυτά… πάνε πακέτο στην νέα δυναμική εκπομπή που θα γίνει το αποκούμπι μας μετά απο τα παγκάκια στην πλατεία Συντάγματος.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τον καναπέ στο τρέιλερ της Τατιάνας δεν τον είχανε μετρήσει να χωράει και η Βόσσου;

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΕΛΛΗ ΧΩΡΙΣ ΣΟΦΕΡ

Τι να κάνω που είναι και εποχή που δεν μπορώ να γελάσω. «Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλί» είπε η Έλλη, «εγώ δεν χρησιμοποιώ πια τον σοφέρ του συζύγου μου».

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Καταρχάς Ελλη μου ήταν επιπόλαιη απόφαση. Πρώτα κάνεις απο αλλού περικοπές και μετά εγκαταλείπεις τον σοφέρ.

Αυτό όμως με «τα σκαλοπάτια» που κατεβαίνουμε όλοι είναι τεράστιο θέμα.

Α) Το ύψος του σκαλοπατιού. Δεν είναι όλα τα σκαλοπάτια ίδια …
Β) Αν υποθέσουμε ότι ανεβαίνεις για να προσκυνήσεις στην Λίνδο, σε ποιό σκαλοπάτι είσαι… στο πρώτο από κάτω ή πρώτο από πάνω.

Συγκεκριμένα. Το σκαλοπάτι του τραμ το κατέβηκε η Πόπη. Μια γριά με μαγκούρα έβαλε την μαγκούρα εμπόδιο για να μην κλείσει η πόρτα, έφαβε σαβούρδα η Πόπη, το κατέβηκε το σκαλοπάτι, αλλά με δύο υποκατάγματα.

Ενας συνάδελφος, άλλη περίπτωση τώρα, λέμε, κατέβηκε απο τα 1.200 ευρώ στα 940… Το επόμενο σκαλοπάτι για εκείνον απο Οκτώβρη είναι η Συγγρού… (Με 450 ευρώ νοίκι…).

Μια φίλη, έχει μείνει με βενζίνη για δύο μέρες, με τις απληρωσιές στο χώρο. Το πιο κάτω σκαλοπάτι είναι να τραγουδήσει Βουλής και Καραγεώργη Σερβίας…

Εχω να σας φτιάξω ανρθωποσειρά για σκαλοπάτια, αλλά να’ σαι καλά Έλλη μου, αυτό με τον σοφέρ, μας άλλαξε λίγο την ρημαγμένη καρδιά…

Το άλλο σας το είπα; Εγώ πηγαινοέρχομαι με το Μετρό!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης