ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ (υπό την επήρεια πολλών τοξικών ουσιών).

Το ξεκαθαρίζω απο την αρχή γιατί ειλικρινά τούτο το διάστημα όπως συμβαίνει και σε πολλούς, πίνω πολλά συνταγογραφούμενα μεν, βαριά όμως. Ίσως τα αντανακλαστικά μου έχουν επηρεαστεί, ίσως και όχι. Θα δείξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ. Τέλος.

Θα ήταν αδύνατο να ΜΗΝ σχολιάσω το ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ που παίρνει η Μενεγάκη και στα παλιά μου υποδήματα τι το κάνει. Δεν μου φταίει καμμία Μενεγάκη, μου φταίει η περιφερόμενος θίασος ατάλαντων κομπάρσων που θέλουν να λένε ότι κυβερνάνε.
ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΉΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΠΛΑΦΟΝ!!!
Πέρασα θυμάμαι στο πανεπιστήμιο 5η, που σήμαινε ότι είχα δικαίωμα σε ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ. Ερχότανε όμως ο νόμος και ζητούσε φορολογική δήλωση της μαμάς μου. Η μαμά μου ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός με βαθμό του πατέρα μου να είναι λοχαγός όταν σκοτώθηκε. Ε!!! Το ελληνικό κράτος θεωρούσε τότε υπεραρκετή την σύνταξη της μάνας μου, η οποία ΔΕΝ δούλευε, για να δώσει τα λεφτά της δικής μου υποτροφίας σε κάποιον άλλον που είχε μεγαλύτερη ανάγκη.

Τα κανάλια, γιατί βλέπω όσο μπορώ, εστίασαν στην Μενεγάκη και όχι στην ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ που λέγεται κράτος… Η Μενεγάκη και η κάθε φοβική με το να μαζέψει χρήματα γιατί πιθανόν ν πάσχει απο «κατοχικό σύνδρομο» να θέλει να διεκδικήσει τα 3/4 της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά. Ο μηχανισμός που λειτουργεί; Στον συνταξιούχο που του κατάσχουν το κουτσό τραπέζι γιατί δεν έχει να πληρώσει την εφορία; Σε μας που θα μας βάλουν επίδομα σύμφωνα με τα τετραγωνικά της ΔΕΗ, ασχέτως αν το σπίτι είναι του παππού και ΔΕΝ έχουμε βρε αδερφέ άλλο, σε μας που θα μας κόψουν το ρεύμα αν δεν καθυστερήσουμε την δόση. Ε! Στο φινάλε αν αυτό είναι κράτος δικαίου ΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικές φορές αναρωτιέμαι ΤΙ ΣΧΕΣΗ μπορεί να έχουμε ΕΜΕΙΣ σήμερα με την Αθήνα του 5ου αιώνα του Περικλή. Πιστεύω ότι έρχεται η στιγμή να ανατιναχτούνε τα μάρμαρα!!!

Ανοίγω τηλεόραση, στον θεό σας δηλαδή, και νομίζω ότι τα ναρκωτικά που (με συνταγή γιατρού πίνω) καθάρισαν τον εγκέφαλο.

ΤΡΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ασχολούνται με το που θα μαγειρεύει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!!! Σήμερα γίνονται αυτά, Σεπτέμβριο του 2011!

Βλέπω αγαπησιάρικες δηλώσεις Μπαρμπαρίγου – Αντένα και δηλώσεις Λιάγκα ότι είναι φίλοι με την Μπαρμπαρίγου και ότι μπορεί να πηγαίνει να κάνει ένα γκεστ στο mega, την Φαίη να δηλώνει ότι άλλαξε το πρόσωπό της γιατί της έφυγε ένας έρπις (!!!) και στα πάνελ να ξαναφουντώνει η κουβέντα αν η Αργυρώ είχε πρόβλημα με το κανάλι ή με τον Σπύρο και τον Γιώργο.

Θεέ μου τι παρακμή είναι αυτή;;; Δεν φταίνε σε καμμία περίπτωση οι συνάδελφοι που κάνουν εκπομπές, αυτά «πρέπει» να καλύψουν «αυτά» διαχειρίζονται… αλλά σε μια εποχή όπου δεν είναι μόνο τα δημόσια νοσοκομεία σε διάλυση, δεν είναι μόνο η πρόνοια η κοινωνική ανύπαρκτη, δεν είναι μόνο η κατοχή που περνάμε, δεν είναι μόνο η απαξία της προσωπικότητας του καθενός, η βλακεία, διαδέχεται την σαχλαμάρα και η σαχλαμάρα την πρόκληση και η πρόκληση το φασκέλωμα…
Γνωρίζω ότι οι συνάδελφοί μου εργάζονται κάτω απο τις πιο αντίξοες συνθήκες των τελευταίων ετών, όμως επειδή τώρα ο κόσμος έξω πολλούς απο εσάς σας συμπονάει και σας ακούει, είναι μοναδική στιγμή να κερδίσετε κοινό , αν μιλήσετε χωρίς να φοβάστε.
Αν ο νομοθέτης νομοθετούσε σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα σύμφωνα με το κοινό περι δικαίου αίσθημα, δεν θα δινότανε επίδομα τρίτεκνης στην κυρία Μενεγάκη, ακόμη και αν ήθελε να το προσφέρει για την διάσωση της χελώνας της Άνδρου.
Αν οι νόμοι λειτουργούσαν ΔΕΝ θα την πλήρωνε ΜΟΝΟ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ για 1000 ευρώ πρόστιμο καρκινοπαθούς που έσβησε… ΠΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΔΙΣ;

Αν υπήρχε ίχνος απο τον τρόπο λειτουργίας στην αρχαία Αθήνα. Θα έπρεπε να στέλνουν με τα φοροεισπρακτικά μέτρα, οικογενειάρχες στην αυτοκτονία; Τι υποκρισία φριχτή επίσης είναι το καθεστώς με τα μοναστήρια και τους ναούς που εξαιρούνται απο το ειδικό τέλος της ΔΕΗ;

Και ενώ βλέπεις τον κόσμο να παραμιλάει στον δρόμο, η τηλεόραση, στο, ας το πούμε ψυχαγωγικό κομμάτι, ασχολείται με τα ρετάλια μιας εποχής που οδήγησε στην παρακμή, την στάση πληρωμών και την συρρίκνωση οποιουδήποτε δικαιώματος.

Νυσάφι δηλαδή και για το αν θα είναι η Νάντια Μπουλέ στο διευρυμένο πρόγραμμα του Αντένα, νυσάφι και αν θα είναι η Χρηστίδου με τον Φερεντίνο, νυσάφι και αν θα τσιγαρίζει το κρέας η Μπαρμπαρίγου, νυσάφι και αν θα πρέπει να ακούσω τις φιλοσοφικές αναλύσεις της Σάνυ Μπαλτζή στο «μίλα», (αλήθεια δεν ξέρω αν το δεξί της χέρι δεν είχε φωτογραφηθεί δίπλα στον Γιάννη Λάτσιο αν θα γινότανε τόσο θέμα… σκέφτομαι δηλαδή αν είχε φωτογραφηθεί μπούστο).

Ψυχολογικά το μόνο που νοιώθω είναι ότι σε μια κατεστραμμένη χώρα, ο τηλεθεατής στο νοσοκομείο ή στο σπίτι το πρωί, χαζεύει την Ελεονώρα… Όχι γιατί έχει άγχος να μάθει αν ο Χρήστος Βασιλόπουλος θα θριαμβεύσει στο Χόλυγουντ ως «πτώμα» αλλά τι να δεις, πότε θα αρχίσουν να μας κόβουν ένα – ένα τα δάχτυλα αν δεν πληρώνουμε την έκτακτη εισφορά, πότε θα αρχίσουν να μας φορολογούν τις πρασιές; Πότε θα αρχίσει η έκτακτη εισφορά για όσους έχουν μπαμπού σαλονάκι στις βεράντες;

Παρόλαυτά θα ψάξω να βρω πόσα επιδόματα δικαιούμαι και έχω χάσει.

Ξέρω ότι το επίδομα πτυχίου, μεταπτυχιακού, ξένων γλωσσών και ειδικής μετεκπαίδευσης το έχασα γιατί ο μισθός μου ήταν πάνω απο την συλλογική σύμβαση. Σωστό και δίκαιο. Δεν ξέρω αν δικαιούμαι κάτι ως ορφανό στρατιωτικού παρασημοφορεμένου λοκατζή; Μπορεί δύο κουτιά γαλέτες τον χρόνο.

Ααααααα! Και για να μην το ξεχάσω, τώρα που έχω γίνει θηρίο με όλα αυτά… Την Καραβάτου πως την φτύσανε έτσι την γυναίκα;;; Την κλότσησαν αν και έγκυο μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας και με μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης… Και μετά μου λες να αγχωθώ για το αν η Αργυρώ θα βρει κάμερα να γυρίζει την κουτάλα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης