ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Η αντίστροφη μέτρηση για να φορέσω την νανομπαντάνα ξεκίνησε. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το τελευταίο που κυκλοφορώ με το ίδιο μυαλό.

Ξέρω από την Τάνια ότι η νανο μπαντάνα έχει φτάσει στο γραφειάκι μου και με περιμένει να την φορέσω.
Θα περάσω το τελευταίο Σαββατοκύριακο αφεντικό με επιπόλαιες σκέψεις γιατί απο την Δευτέρα που θα μου δέσετε το κεφάλι θα υπάρξουν αλλαγές (ριζικές).
 
Ο ΝΙΦΛΗΣ –Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΚΩΝΣΤΑΣ

Συζητούσανε στον real fm.Εγώ άκουγα. Ο Κώνστας μετέδιδε ότι , αν κατάλαβα καλά, το οικονομικό σύστημα παγκόσμια έχει κρασάρει. Τα νέα, έλεγε, δεν είναι καθόλου καλά. Επειδή τα έλεγε πολύ επιστημονικά, μεσημέρι ήταν Παρασκευή, πήγαινα Βουλιαγμένη, ζέστη δεν έκανε πολύ, φυσούσε αεράκι, κατάλαβα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 ) Ό,τι όσοι μας έχουν δανείσει έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα απο εμάς
2) Ό,τι την Άλφα Μπάνκ και άλλη μία, δεν θυμάμαι όμως πια γιατί εκείνη την στιγμή περνώντας την Γλυφάδα έκανε παράσιτα η λήψη, την εκτιμήσανε λέει στο 1 δις.
Και
3 ) Ό,τι η μόνη σωτηρία, έλεγε ο Κώνστας , είναι οι Γερμανοί και γενικότερα η Ευρώπη , που πια Ευρώπη ( σας τα λέω όπως τα καταλάβαινα εγώ ) που απόλους μόνο οι Γερμανοί ψωμολυσάξανε 10 χρόνια και μόλις είπανε να πιούνε μια μπύρα παραπάνω, το «σύστημα» τους καλεί να μοιραστούνε την δεύτερη μπύρα, με Γάλλους, Ιταλούς, Έλληνες, Πορτογάλους , Ισπανούς ΚΑΙ Αμερικάνους!!!

Καταρχάς εγώ άκουγα . Μετά πραγματικά στεναχωρήθηκα. Αν η Αλφα Μπάνκ, κοτζαμάν ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας αποτιμάται 1 δις Ευρώ και η θεία Ασημούλα έχει βάλει να πουλήσει τον τάφο στο πρώτο νεκροταφείο… και το αγροτεμάχιο έξω απο το Ηράκλειο, με σκοπό να βάλει πορσελάνες στα δόντια πάνω κάτω, βλέπω πιθανότερο να φωνάζω τον Γρηγόρη να της φτιάξει γύψινες προθήκες οδοντοστοιχίας.
Καλέ μόνο τα μάρμαρα της τράπεζας στο ένα ακίνητο στοιχίζουν περισσότερο!!! Εβαλα αλάρμ, έπιασα δεξιά και πήρα τρεις φίλους που πληρώνουν Φ Μ Α Π να διαδώσω τα νέα, μπας και βρω εθελοντές που θέλουν να στηρίξουν τράπεζες…

Λίγο ακόμη και να συνέχιζε ο Κώνστας στο real θα είχα κάνει αναστροφή, με κατεύθυνση κέντρο Αθήνας, να αδειάσω πορτοφόλι με ψιλά στην πρώτη τράπεζα που θα ΄βλεπα.
Το πήρα όμως διαφορετικά, ένιωσα υπερπλούσια, κατάλαβα ότι όλο το σύστημα είναι σε ελεύθερη πτώση και η αναβολή της μίνι εκδρομής μου στην Βουλιαγμένη, δεν θα ξεκούραζε το μυαλό του ΟΜΠΑΜΑ.

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ

Για μεγάλη κρίση λένε, αλλά εγώ βλέπω την Αθήνα να έχει αδειάσει με μένα να έχω μείνει πίσω να καταγράφω τις αναφορές των ανταποκριτών του «μπικουτί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα ανοιχτά της Καλύμνου, ο καπετάνιος ενός τρεχαντηριού εντόπισε τον γιατρό Γιώργο Ναούμ. Δεν κολυμπούσε μεσοπέλαγα. Ήταν στο σκάφος του, μαζί με την Μυρτώ, την κόρη του και την Λένα την σύζυγο.
Μια που αναφέρθηκα σε γιατρό, έμαθα ότι νύχτα αργά ο γιός του γιατρού του ιατρικού Νίκου Ζαμάνη, ο Γιάννης γύριζε απο Πράγα.

Η Αννα Βλαβιανού εντοπίστηκε δύο φορές.
Η πρώτη για αυτή την εβδομάδα ήταν στο Ναύπλιο. Εκεί φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά έπινε έναν μονό espresso.
Η δεύτερη ήταν σε παραλία της Επιδαύρου, όπου έκανε βόλτα με τα σκυλιά της την Φάντα και την Λούλου, φορώντας μπλουζοφούστανο μακρύ.

Η ηθοποιός Χλόη Λιάσκου έκανε μαζί με μία φίλη της βόλτα στην χώρα της Σύρου.
Στην Πάρο, μια φίλη του γιού της Τάνιας, είδε την Μελίνα Καροτσιέρη σε ταβέρνα στον Ξιφαρά. Η Μελίνα ήταν με τον μπαμπά της Αντρέα Καροτσιέρη, ιδιοκτήτη της Κ2 smart jet και την σύζυγό του Λένα Κροντηρά ιδιοκτήτρια της Κristen marine.

Στην ίδια παρέα ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος με την σύζυγό του Μαρία Τσούνη.

Στην Χαλκιδική περιφέρεται ο Τρύφωνας Σαμαράς. Τον έχουν δει πολλάκις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα βρίσκεται το βράδυ του Σαββάτου στην Θάσο και συγκεκριμένα στο μπαρ Ανανάς.
Σε παραλία του Ξυλόκαστρου είδανε την ποιήτρια Κική Δημουλά.

Εξω απο το Κιάτο σε μικρό καφενεδάκι είδανε την Πηνελόπη Γαβρά με τον Κώστα.
Η κολλητή μου η Έρη Κουλουβάτου εκδότρια της Lala Cook είναι στην Βουλιαγμένη με μαστόρους. Ετοιμάζει σούπερ κέντρο διατροφικών συμβουλών στα νότια προάστια.

Η Δήμητρα Δάρδα, για άγνωστους λόγους, βρέθηκε σε συνεργείο αυτοκινήτων στον Ωρωπό.
Η Μαίρη Τσαγκαράκη φορώντας ένα εκπληκτικά σέξυ μαύρο ημιολόσωμο μαγιό στην Μύκονο, μαζί με τα 3 της παιδιά !!!!

Εγώ έκανα το πρώτο μου μπάνιο. Μέσα Αυγούστου με συννεφιά!!! Όχι δεν έχω φωτο φοβία. Αλλά πόσες αντοχές να έχω για να γαζώνω τις κινήσεις σας ως «μπικουτί» www.zougla.gr αλλά και ως www.mylady.gr όπου πλένω, σφουγγαρίζω, μαγειρεύω, χτενίζω , μανικιούρ – πεντικιούρ παρέα με μερικές ακόμη παρθενοπιπίτσες, οι οποίες ελπίζουν ότι θα γίνουν μπαλαρίνες.

Πριν σας χαιρετίσω να σας θυμίσω ότι απο την Δευτέρα θα θέσω εαυτό σε επιστημονική έρευνα .Θα φορέσω στο κεφάλι την νανο-μπαντάνα.

Θα μοιραστώ μαζί σας τις συγκλονιστικές βιωματικές εμπειρίες μου, καθώς με ταλαιπωρεί, ημικρανία, βουιτό στο ένα αυτί, αλεργικό φτέρνισμα, λιγούρες, εκνευρισμός, διαταραγμένος ύπνος, εξάρτηση απο τον υπολογιστή, εξάρτηση απο την σοκολάτα, φαγούρες, αυχενικό, μερικώς απώλεια μνήμης και αδυναμία συγκέντρωσης σε θέμα που να το χαρακτηρίζει αρχή, μέση, τέλος, πολυλογία μυικός σπασμός στο βλέφαρο το αριστερό και διχρωμίες απο επιπόλαια έκθεση στον ήλιο χωρίς δείκτη προστασίας…

Σας φιλώ με αγάπη πάντα, χαίρομαι όταν περνάτε καλά. Εγώ φυσικά παρακολουθώ και διαδίδω πάντα τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης