ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ SUNNY ΜΠΑΛΤΖΗ και της ΡΑΝΙΑΣ ΘΡΑΣΚΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «μπικουτί» δημοσιοποιεί σήμερα αυτή την καταπληκτική ιδέα (αφεντικό παρακαλώ θέλω ένα μονοκίνι νανοβιονικό δώρο ως bonus για την πρωτότυπη ξανθιά σκέψη μου).

Ποια είναι η ιδέα;

Η ΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η SUNNY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομοιότητες:

-Είναι όμορφες και οι δύο
-Μιλάνε με την ίδια σαφήνεια στους δημοσιογράφους «δίνοντας τέλος στις φήμες»
-Και τις δύο τις καταδιώκουν οι δημοσιογράφοι
-Και οι δύο «φερόμενοι μνηστήρες» τους ανήκουν στον Ant1
(Της Ράνιας είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, της Sunny ο Γιάννης Λάτσιος)

Οι διαφορές:

-Η μία είναι ξανθιά, ή άλλη μελαχρινή
-Η Ράνια μίλησε στην Κατερίνα Σουλιώτη του Star, «δίνοντας τέλος στις φήμες που την θέλουν δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη».
-Η Sunny (την τελευταία δήλωση – συνέντευξη – υπόσχεση) στον Γιάννη Πουλόπουλο που γράφει στο Yupi και αναδημοσίευσε το Ο.Κ!

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΣΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

«Τον Γιώργο Παπαδάκη τον εκτιμώ πολύ, είναι ο άνθρωπος που με στήριξε όταν ήρθα από την Θεσσαλονίκη, με τιμά η γνώμη του για μένα. Δεν θα ήθελα τώρα να απαντήσω στις φήμες, οι απαντήσεις καλύτερα να δίνονται τηλεοπτικά» (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Δεν θα μπορούσα να ορκιστώ ότι κατάλαβα…

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ SUNNY ΜΠΑΛΤΖΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ «Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ»

«Τι άνθρωπος είναι ο Γιάννης Λάτσιος;»

«Είναι πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος, ανατρεπτικός με φοβερή αίσθηση του χιούμορ… Για μένα είναι από τους πιο υπερβατικούς και αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει».

«Θα μπορούσες να τον ερωτευθείς;»

«Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Όλοι εν δυνάμει θα μπορούσαμε να ερωτευθούμε τον οποιοδήποτε».

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥΤΙ

«Μουρλή είσαι κυρά μου!!! Πως όλοι εν δυνάμει θα μπορούσαμε να ερωτευθούμε τον οποιοδήποτε;;;;;».
Δηλαδή μπορεί να καψουρευτώ ξαφνικά από τον Χυτήρη, τον Πάγκαλο, τον Τάσο Αρνιακό, τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Κώστα Σόμμερ, τον Κρις Βάλας, τον Νίκο Μουτσινά έως και τον Σταμάτη Μαλέλη;

Δηλαδή, επανέρχομαι, γιατί στο γραφείο έγινε ενδελεχής ανάλυση της δήλωσης με την Πόπη και την Τάνια, την Λίζα, την Ράνια, την Αναστασία, την Φωτεινή και την Μαρία από τον «Γρηγόρη μικρογεύματα». Όλες συμφωνήσαμε ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ (εν δυνάμει) να ερωτευτείς τους πάντες. Η Τάνια, ας πούμε θέλει τον Ρουβά, εγώ ΠΟΤΕ, μ αρέσει ο Μπάουι, θεωρώ ερωτεύσιμο τον IGGY POP και αδιάφορο τον Κλούνευ.

ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

(Πέφτει πάνω μου η Κατερίνα Σουλιώτη με την κάμερα του Star… Είναι ζαλισμένη από την ζέστη, κουρασμένη από τα τακούνια, με βλέπει σταματάει, ρωτάει).

«Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί ήρθατε στο Star και ανταλλάξατε πειράγματα με τον Σταμάτη Μαλέλη;»

Υποθετική απάντηση «Γιατί αν και δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου, γνωριζόμαστε χρόνια και όταν βρισκόμαστε κάνουμε χαρές, αδικαιολόγητα μεν, αλλά τις κάνουμε ο ένας στον άλλον».

Υποθετική ερώτηση (γιατί η Σουλιώτη επιμένει)

«Θα μπορούσατε ΚΑΙ να ερωτευθείτε τον Σταμάτη Μαλέλη;»

(Εγώ πάντα επειδή είμαι έμπειρη πια, δεν μπατσίζω την Σουλιώτη γιατί συμμερίζομαι ότι έχει αρχισυντάκτη τον Παπανικολάου, και απαντώ).

«Κατερίνα μου, ποτέ δεν φλέρταρα με μεγαλύτερους ανθρώπους. Τον Σταμάτη πάντα άλλωστε τον έβλεπα ως αγαπημένο θείο μου και η σχέση μας είναι απολύτως συγγενική».

(Παρόλα αυτά, η Κατερίνα Σουλιώτη ΕΠΙΜΕΝΕΙ… υποθετικά πάντα λέμε)

«Αν σε φλέρταρε κάποιος αυτό τον καιρό θα είχε ελπίδα ανταπόκρισης;»

«Όχι γιατί είμαι αρραβωνιασμένη».

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΝΑΡΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Για να γλιτώσουμε από δημοσιογράφους, οι οποίοι ξαφνικά δημιουργούν θέματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ STAR!

Η αγαπημένη Νάνσυ Νικολαίδου, χτες το βράδυ μου τηλεφώνησε (φιλενάδα) για να με ρωτήσει αν αληθεύουν οι φήμες ότι το Star μου έκανε ΠΡΟΤΑΣΗ.

Της είπα να γράψει αυτό ακριβώς που ισχύσει μέχρι στιγμή: «Εγώ είχα κάνει πριν καιρό πρόταση στο Star για να ζευγαρώσω την Ντοπερμανίνα του προέδρους τους, με τον δικό μου τον Ρομέο. Με δεδομένο ότι ο δικός μου είναι κούκλος και ότι έχουν και τον ίδιο δάσκαλο τον Βασίλη Κουνέλα, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να συμπεθεριάσουμε. (Το ότι έχουμε εμείς επιλέξει έναν δάσκαλο για τα ντόπερμαν που τον λένε Κουνέλα ας το ξεπεράσουμε προς το παρόν, αλλά έτσι είναι).

Φάγαμε «χυλόπιτα» καθώς την είχαν «τάξει» σε έναν κουμπάρο. Αποτέλεσμα, ο Ρομέο δεν έκανε το «πονηρόν», αλλά και εκείνη όπως πληροφορήθηκα τελευταίως, δεν έκανε κουτάβια.

Την τελευταία φορά που πήγα στο Star, η φίλη Μίνα, μου έφερε να δω ένα κουτάβι δέκα ημερών κορίτσι διασταύρωση ροτβάιλερ και λύκου…

Η επίσκεψή μου λοιπόν στο κανάλι συνέβη αλλά καμιά σχέση με πρόταση του καναλιού σε εμένα. (Υπάρχουν και άλλα σοβαρά θέματα που μας ενώνουν με ανθρώπους εκεί).

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙ!!

Καταρχάς μαθαίνω ότι τα βέλη του έρωτα έχουν αγγίξει πολλούς εκεί και αυτό είναι καταπληκτικό εποχή που ζούμε. Και στα δικά μας οι ξενέρωτοι.

Μαθαίνω επίσης ότι ο Ζαφείρης Σπυριδάκης επιστρέφει στο ΣΚΑΙ (παλιό του λημέρι) ως αρχισυντάκτης εκπομπών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης