ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΝΟΒΙΟΝΙΚΑ, ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ, τους NEW YORK TIMES, τον ΜΑΛΕΛΗ και τον Γιάννη ΛΑΤΣΙΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφεντικό χτες σε ΧΑΡΗΚΑ! Στάθηκες δίπλα στις νοικοκυρές με ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Κρατήθηκα για να μην παρέμβω, επειδή είχες πολύ κόσμο στην εκπομπή.
Θυμάσαι όταν δύο χρόνια πριν έκανα να γυρίσω από το ΜΟΝΑΧΟ τρεις μέρες; Πήγαινα τότε στο παιδί οδικώς. Φόρτωνα το πορτ μπαγκάζ με απορρυπαντικά, διέσχιζα Άλπεις, έμπαινα στο καράβι, έβγαινα Πάτρα, έπιανα Εθνική, πάρκαρα Παπάγου, καθάριζα τα στόρια.

Έβλεπα χτες που έδινες τις τιμές στην Σουηδία και στην Ελλάδα των καθαριστικών. ΠΡΟΣΚΥΝΩ στην επιλογή για το «παρατηρητήριο του καταναλωτή». Συγνώμη αλλά το σαμπουάν στην Γερμανία κάνει 2, 50 ευρώ και εδώ το ίδιο 6 ευρώ!!! Εκεί όμως που γίνεται μακελειό είναι στις σκόνες πλυντηρίου και στα καθαριστικά πατώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σκεφτείς αφεντικό, που εμένα έπρεπε να βγάλεις ως ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, επειδή πάσχω από ψυχοπάθεια και σφουγγαρίζω τις νύχτες.. Τι ρώτησες; Γιατί; Όταν έχω νεύρα πιάνω την ηλεκτρική, μετά πλένω τις βεράντες και αν η κρίση είναι βαριά, πιάνω και μπανιάρω τα σκυλιά. Το γατί το πλένω αφού πληρώσω, λέμε τώρα, τους λογαριασμούς. Ο γάτος πλένεται μια φορά τον μήνα δηλαδή..

Όταν λοιπόν μια νοικοκυρά είναι αγανακτισμένη, σφουγγαρίζει. Αν αγοράζει τα απορρυπαντικά στις τιμές που κυκλοφορούν στα Σούπερ Μάρκετ, θα περάσει σε παράνομες ενέργειες και θα συλληφθεί. Καλύτερα να ψεκάζεις τα τζάμια με chanel 5 παρά με Aζαξ για τα τζάμια. Για να μην σου πιάσω το θέμα με το μαλακτικό ρούχων.

ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ με τις ΤΙΜΕΣ!! Πολύ ωραία σκέψη να βάλουμε στην ζούγκλα προτάσεις για αγορές σε ευκαιρίες . Μπράβο αφεντικούλι… Να σου πω όμως… με τον Παπά που βγάζεις μπορείς να με φέρεις σε επαφή;

1 ) Θέλω να εξομολογηθώ
2 ) Με ιντριγκάρει ο τύπος του
3 ) Φοράει το νανοβιονικό πάνω από το ράσο!

Αν κυκλοφορήσω από πάνω μέχρι κάτω, ντυμένη νανοβιονικά, σαν δύτης δηλαδή, θα επηρεαστεί και η διαταραγμένη εγκεφαλική μου κατάσταση ή δεν πιάνει στην περίπτωση την δική μου;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΙΛΕΝΑΔΩΝ ΜΟΥ (για εσένα αφεντικό)

Είναι μερικές που με έχουν βάλει «μέσο» να τους βρω αξεσουάρ νανοβιονικά. Έχει διαδοθεί στους «κύκλους της Μπιρίμπας» ότι θα βγάλουμε μονοκίνι νανοβιονικό… Πρόσεξε καλά Μάκη, μην και το κρύβεις από μένα ότι υπάρχει μονοκίνι νανοβιονικό (καταλαβαίνεις τους λόγους) θα την πληρώσει ο Γεωργιάδης αντί για σένα. Θα γίνει ο διευθυντής μας παράπλευρη απώλεια για ένα μονοκίνι.

Εν τω μεταξύ, πιστεύουν και επιτέλους πρέπει να απαντήσεις, ότι εμείς επειδή είμαστε συνεργάτες μπορούμε να βρούμε νανοβιονικά γρηγορότερα.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ για να τους φύγει η αρθρίτιδα, η ανισορροπία, η έξαψη, η ημικρανία, ο ίλιγγος, το βουητό στα αυτιά;;; Γι αυτό πρότεινα εναλλακτικά να διαβάζουν ti vo που κυκλοφορεί με τις τροφές για όλες τα προβλήματα από αέρια και ροχαλητό μέχρι τσιμπήματα σκορπιού και κάλους.

Πάντως αφεντικό αν κυκλοφορήσουνε εσώρουχα νανοβιονικά, αυτοπροτείνομαι για πείραμα.
ΜΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΑΕΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

Μια που σε βρίσκω εύκαιρο σήμερα, θέλω να καταγγείλω ότι όταν πέσανε τα χημικά στο Σύνταγμα ήμουνα μαζί με την Τάνια και την Πόπη. Τρεις μέρες μετά νομίζαμε ότι θα αλλάξουμε πετσί από την φαγούρα. Πως είναι όταν σε τσιμπάνε κοριοί… αυτό. Θα είμαστε σε ανοικτή γραμμή γιατί αν πάρετε τα αποτελέσματα ενημερώστε με για να το πω στα κορίτσια.

Όχι τίποτα άλλο αλλά να μην βάζουμε τζάμπα αντηλιακό!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ;;; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ;;;; ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ… ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ.. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ;;

ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Η ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΡ!!!!

Κανονικά πρέπει να σου τηλεφωνήσει ο Μαλέλης και να της κάνει δώρο ένα νανοβιονικό μπόντυ. Βρήκε παιδί μου τον Λάτσιο στο αεροδρόμιο και ξεκίνησε να τον ρωτάει από το αν η Θρασκιά θα είναι με τον Παπαδάκη , μέχρι αν έχει αδυναμία στην Συνατσάκη ( ξέρεις πως είναι αυτά… για να βγάλει τρέιλερ το ΣΤΑΡ), ο Γιάννης όμως πεπειραμένος στις ρουκέτες, απάντησε ασκαρδαμυκτί «το αδυναμία δεν ανταποκρίνεται σε επαγγελματικές συνεργασίες, την κυρία Συνατσάκη την πιστεύουμε ως ένα νέο πρόσωπο στο κανάλι μας».

Μετά η ρεπόρτερ του Μαλέλη, συνέχισε να επιτίθεται με ερωτήσεις τύπου «αν συμφωνεί με τα χρήματα που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη, αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, αν θα είναι ο Παπαδάκης ανταγωνιστής του Λιάγκα, αν… αν … αν… Και καλά αυτή ρώταγε, η υπομονή του Λάτσιου να απαντάει;;
Γιατί τα γράφω; Για σένα που όποτε σου μιλάω… μου λες «πες το γρήγορα Νανούκα»… Δεν πιστεύω να υπονοείς ότι μιλάω πολύ…

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ… ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΕΛΗ

Άκουσες τι είπε στην Λαμπίρη; Είπε για να ξέρεις ότι δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο της Μενεγάκη με τέτοια λεφτά. Λοιπόν ξέρεις τι πιστεύω. Τον επηρέασα τον Σταμάτη. Θυμάσαι που έγραψα ότι η Κριστίν Λαγκάρντ παίρνει 31 000 Ευρώ το μήνα; Από εκεί ξεκίνησε το κακό… Το είπα στην Τατιάνα, το άκουσε ο Μαλέλης, το έγραψε στο μπλοκάκι το είπε στην Λαμπίρη…

Επίσης είπε ότι οοοοολη η πρωινή ζώνη δεν αφήνει έσοδα στα κανάλια. Θα σου θυμίσω ότι 4 μήνες πριν, το μπικουτί, είχε επισημάνει ότι το «αγκάθι» για τους επιτελικούς των καναλιών που ασχολούνται με τα έσοδα – έξοδα είναι η ζώνη 7 το πρωί με 12 το μεσημέρι. Μεγάλο κόστος, ελάχιστα έσοδα. Κακό, πολύ κακό για τους εργαζόμενους αλλά αυτή είναι ΜΙΑ από τις ζώνες που θα επηρεαστούν από τις αποφάσεις που θα λάβουν τα στελέχη.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ!!

Όχι αγάπη μου θα τα πω… (συγνώμη αφεντικό για το «αγάπη μου» αλλά θέλω και εσύ να καταλάβεις ότι είμαι και μορφωμένη και εργατική. Να μην αναδείξω ότι ΜΕΤΑ ΑΠΟ 160 ΧΡΟΝΙΑ υπάρχει ελπίδα και για τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ; Η JILL ABRAMSON 57 χρονών είναι η νέα διευθύντρια της New York Times.

Η συγκεκριμένη κυρία είναι Η ΠΡΩΤΗ γυναίκα στην ιστορία της εφημερίδας που αναλαμβάνει αυτή την θέση. Από το 1997 εργάζεται εκεί ενώ το 2003 ανέλαβε την θέση της αρχισυντάκτριας. Σκέψου πόσες φορές θα καθάρισε τα μάρμαρα νύχτα από τα νεύρα η γυναίκα.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ!

Επιτέλους βρήκα την λύση. Ο Σωτήρης Καραμίτζας κάθε Παρασκευή στις 8 και 15 θα παρουσιάζει ένα διαφορετικό δελτίο ειδήσεων από την συχνότητα του Κόντρα. Οφείλω να πω ότι ο Σωτήρης είναι πάρα πολύ καλός ρεπόρτερ, είναι πάρα πολύ εργατικός, κάνει εξαιρετικό μοντάζ και αντέχει σε πολύ «βαριά και ανθυγιεινά». ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΩΤΗΡΗ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΖΩ ΤΕΛΕΙΑ. (Ευχαριστώ τους οπαδούς του μπικουτί σε όλο τον κόσμο που συνεχίζουν να με ψάχνουν σε αυτή εδώ την μικρή φωλιά. Κορίτσια με το που θα μάθω για το νανοβιονικό μονοκίνι θα κοιτάξω να βολευτούμε).

Αφεντικό δεν πιστεύω να σε κούρασα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης