ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Μετά απο ένα οκτάωρο στο ΣΤΑΡ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ»

Αφεντικό που να σου τα λέω. Τέτοια «βίζιτα» διαρκείας καιρό έχω να την κάνω, αλλά άξιζε.

Θα τα γράψω όλα όπως τα είδα, τα έζησα και τα κατάλαβα. Τι ρώτησες; Γιατί πήγα στο Σταρ; Με κάλεσαν. Η Τατιάνα. Τι με κοιτάς… Με κάλεσαν γιατί θέλανε την γνώμη μου, για τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Γέλασες; Φυσικά διαθέτω τα προσόντα. Αφού είμαι και «μπικουτί» και «My lady» με τις ευχές σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα σου πω τι είπα λοιπόν, για να μην σου τα προφτάσουν άλλοι και γίνουν παρεξηγήσεις. Δίπλα μου καταρχάς καθότανε η Νάνσυ Νικολαΐδου. Πέντε μηνών έγκυος είναι η Νανσούλα, δεύτερο παιδάκι περιμένει, στην οθόνη του κινητού της έχει τον γιόκα της.

Η Νάνσυ κάνει εκπληκτικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Γράφει στο Έθνος και στο Τlife. Αν χρειαστείς καλή «πηγή» να την έχεις υπόψη σου, είναι καταπληκτική. Τι λες; Να μην αλλάζω θέμα. Στο θέμα είμαι. Εγώ είπα για όσα μου λένε οι άνθρωποι που βλέπω στο Σύνταγμα.

Είχα υποχρέωση να τα πω, γιατί σήμερα που θα πάω πλατεία με τι μούτρα θα τους συναντήσω.
Το δελτίο του Μega, το θεωρούν πολλοί, γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ και σου θυμίζω ότι ένας ταξιτζής μου είπε την εκπομπή «κοινωνία ώρα mega» να την πούνε «κοινωνία ώρα ΠΑΣΟΚ».

Αυτό λοιπόν εγώ το είπα στην Τατιάνα και… μετά περάσαμε σε διαφημίσεις.

Στην συνέχεια με ρώτησαν την γνώμη μου για την Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα. Αφεντικό βγάλε μου τα νύχια, αλλά δεν τους έχω δει ακόμη. Μπορεί να μην έχω παθιαστεί κιόλας να δω, αλλά ψέματα δεν θέλω να γράψω.

Στην συνέχεια η Νάνσυ Νικολαΐδου με ρώτησε αν έχει κάνει πρόταση ο Γιώργος Παπαδάκης στην Ράνια Θρασκιά. «Το άλλο με τον Τοτό» το ξέρεις; Όχι εσύ αφεντικό, στην Νάνσυ το είπα… Καλέ ποιός Παπαδάκης να κάνει πρόταση στην Ράνια Θρασκιά. Ο Παπαδάκης το μόνο που θέλει ΑΥΤΗ την στιγμή είναι να βγάλει την πατούσα απο το παππούτσι γιατί έχει κολλήσει το δάχτυλο στην σόλα απο την δουλειά. Μέχρι στιγμής, τα κουτσομπολιά, λένε ότι θα αρχίζει στις 7 το πρωί και θα τελειώνει λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Χούκλη.

Η Τατιάνα πάντως και εγώ συμφωνήσαμε ότι ο Γιώργος μπορεί να κάνει τα πάντα. Θα σου εξομολογηθώ λοιπόν, ότι μία μέρα, του πρότεινα στην εκπομπή του να κάναμε αναπαράσταση του θέματος «ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ – ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ», εγώ στον ρόλο του Στρος Καν και ο Γιώργος στον ρόλο της καμαριέρας. Απο τα γέλια δεν μπορούσε να ανέβει στην βέσπα, γιατί κάναμε στον κήπο του ΚΑΠΑ πρόβες για το live. (Ήταν μια απο τις ελάχιστες μέρες που το ΣΤΑΡ δεν είχε στείλει κάμερα και γιαυτό αφηνιάσαμε, εγώ και ο Γιώργος).

Τώρα… αν θα ενημερώνει, θα μαγειρεύει, θα λέει τον καιρό, θα πασάρει ζώδια, θα συνδέεται με τα παράθυρα της εκπομπής, θα παρουσιάζει μόδα, θα κάνει μόνος του μουσικό διάλειμμα παίζοντας φυσαρμόνικα, είναι αδύνατον να ξέρω. Το μόνο που μπορώ να ξέρω είναι ότι ο Παπαδάκης θα μπορούσε να τα παρουσιάζει όλα αυτά με εξαιρετικό τρόπο και να τον βλέπουνε.

Ο Αντώνης Πρέκας, που ήταν καλεσμένος της Τατιάνας επίσης, είπε ότι στο Μega αποφασίσανε περικοπές 50%.  

«Τι θα βλέπουμε την επόμενη σαιζόν και ποιούς θα βλέπουμε», ρώτησε η Τατιάνα.

Η ερώτηση «Τατιανιά» αλλά εγώ ατρόμητη. Δεν πρόλαβα όμως να τα πω όλα γιατί έπρεπε να μιλήσουνε και οι άλλοι. Ξέρεις πως είναι αυτά.

Λοιπόν επειδή είναι δύσκολοι καιροί, εγώ το μόνο που θα γράψω τώρα είναι ότι καλό Αύγουστο και βάλε θα μάθουμε τι μοιάζει να είναι βέβαιο… Πλην των Γερμανών που σκέφτονται Γερμανικά στον Άλφα, όλοι οι υπόλοιποι είναι σε βαριές κουβέντες.

Επίσης πολλά θα κριθούν απο τις εξελίξεις στο Άλτερ, καθώς αποδείχθηκε ότι με το που βγήκε μετά απο ένα μήνα σιωπής το δελτίο του στον «αέρα», πέρασε την δεύτερη μέρα πρώτο σε τηλεθέαση. Ο Χαντζηνικολάου δηλαδή τον βλέπω όχι σε καρέκλα απλή, αλλά σε μπρεζιέρα.

Κάποια στιγμή δεν άντεξα όμως μίλησα για λεφτά. Νομίζω ότι έδειξα μορφωμένη, λέγοντας ότι η Κριστιν Λαγκαρντ η πρόεδρος του Δ.Ν.Τ. παίρνει 31.000 ευρώ το μήνα, κάπου πολύ λιγότερα απο το μισθό μεσαίας παρουσιάστριας μέχρι πριν δυο χρόνια στα ιδιωτικά δικά μας κανάλια. Θα μου πεις καλά κάνανε όλες οι παρουσιάστριες και οι παρουσιαστές που τα παίρνανε. Σωστοοοοο. Απλώς μια που το έφερε η κουβέντα, ξέρεις πως είναι αυτά.

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ

Εμείς με την Νάνσυ φύγαμε σε ένα μπρέικ γιατί είχε ολοκληρωθεί το θέμα media. Τι έκανα τις υπόλοιπες τρεις ώρες ρώτησες;;;

Δηλώσεις. Τι με κοιτάς πάλι. Εκανα δηλώσεις στην κάμερα του δελτίου του ΣΤΑΡ. Είναι ευγενέστατα κορίτσια η Ράντη (αδελφές). Ποτέ δεν ξέρω σε ποιά απο τις δύο μιλάω αλλά δεν πειράζει αν ήμουνα μαμά τους θα πείραζε.

Μετά τις δηλώσεις … ΠΟΙΟΝ ΕΙΔΑ;;;

ΤΟΝ ΜΑΛΕΛΗ!!!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΑΛΕ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

Μπήκα στο ασανσέρ με συνοδό τον Φίλιππο Βιστάκη, παραγωγό της Τατιάνας (έχει ομορφύνει οφείλω να πω) και με οδήγησε στον πρώτο. Στο Σταρ αν δεν «σε οδηγήσουνε» δεν θα ανοίξει ποτέ πόρτα να βγεις.

Απο την πολύ μεγάλη αίθσουσα συσκέψεων λοιπόν, όπου καθόντουσαν οοοοοολοι γύρω – γύρω, ο Σταμάτης, σηκώθηκε και μου έκανε χαρές. Ανυποψίαστη εγώ έτρεξα σαν την Αν Λόμπεργκ στα «κορίτσια στον ήλιο» να τον αγκαλιάσω. Εκεί λοιπόν με βρήκε Η ΜΑΧΑΙΡΙΑ, μπροστά στον Αιμίλιο Λιάτσο και με την Ντέμη Χατζή να διπλώνεται στα γέλια…

Η μαχαιριά ήταν από τον Μαλέλη. «Η Νανά κρατιέται έτσι γιατί έχει άντρα κούκλο, μόλις τελείωσε τις πανελλήνιες και ξεκουράζεται».

Είπε ο Σταμάτης και… τραντάχτηκε η αίθουσα στα γέλια… Φταίω εγώ τώρα να πω ότι τον «σύντροφό μου» που «μόλις τελείωσε» κατα Μαλέλη «το Λύκειο» μου τον σύστησε μια φίλη του Σταμάτη σε μια πενταήμερη σχολείου όπου είχαμε συναντηθεί όλοι παρέα και κάναμε εγώ με τον Σταμάτη τους «περαστικούς»;;;

Και στην τελική δεν κατάλαβα, πως θα είχαμε με το μέρος μας το 15- 44 αν δεν ακούγαμε την νέα γενιά.
Μετά απο τις καλοσυνάτες κουβέντες του Σταμάτη, πρότεινε να μείνω στην σύσκεψη παραχωρώντας την θέση του… Καταλαβαίνεις αφεντικό ΔΕΝ έμεινα… έκανα την πολυάσχολη.

Μετά… πήγα αλλού. Φυσικό. Μεγάλο κανάλι, πολλά γραφεία. Τρεις φορές με κέρασαν νερό εμφιαλωμένο και καφέδες.

Δύο ώρες μετά είπα να φύγω γιατί… πότε θα σου έγραφα τα νέα, πότε, ξημερώματα;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης