ΕΙΔΑ και το διαδίδω

ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΓΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΒΟΛΑ!!!
(Κάτω απο την Ακρόπολη ,στο «Διόνυσος» το γνωστό στέκι) παρέα.
Καταρχάς η Ελένη απο κοντά είναι αριστούργημα. Ιδέα δεν έχω απο που βγήκανε τα δίδυμα, πάντως η μαμά καρακαλόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να μην σκεφτείτε ότι «το μπικουτί» είναι αδιάκριτο θα σας πω ότι με την Ελένη παρουσιάσαμε το βιβλίο της Πόπης Γιαννάκου πρελούδιο «ομορφιάς» Ο Δημήτρης Τσοβόλας ήρθε, μεγάλη έκπληξη για μένα, και κάθισε κοντά μας να μιλήσει για την κουμπάρα του την Πόπη.

Οι ειδήσεις που προκύπτουν για μένα είναι πολλές.Καταρχάς η Πόπη παντρεύτηκε τον συνάδελφο Κρικόρ Τσακτιτζιάν.

Εγώ τον Κρικόρ τον γνώρισα το 1987 (ήμουνα ακόμη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο και τότε μαζί με την Μαρία Καρχηλάκη περπατούσαμε έξω απο ένα ραδιοφωνικό στούντιο της κρατικής ραδιοφωνίας). Ο Κρικός μας είδε απο το τζάμι, μας προσκάλεσε να ακούσουμε ραδιοφωνική εκπομπή και έκτοτε εγώ με τον Κρικόρ γίναμε φίλοι καρδιάς μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσακιτζιάν είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενα να παντρευτεί. Το θεωρούσα απο αδύνατον έως ακατόρθωτο καθώς ο χαρακτήρας του ανδρός ήταν εξαιρετικά ασταθής συναισθηματικά.
Μπορώ να πω μάλιστα, σήμερα ότι χλεύαζε και διαπόμπευε άλλους συναδέλφους που επιθυμούσαν ζωή μακριά απο τα ανθυγιεινά, τις προκλήσεις και τον έκλυτο βίο.

Ξαφνικά, έτσι γίνονται αυτά ο Κρικόρ καψουρεύτηκε. Το τι χαρά πήρα που τον γάζωσε ο έρωτας κατακούτελα δεν λέγεται. Στον Διόνυσο λοιπόν, κάτα απο την Ακρόπολη γνώρισε την Πόπη και της συστήθηκε ως δημοσιογράφος. Το ίδιο σημείο επέλεξαν για να παρουσιάσουν το βιβλίο της.

ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

1. Για να δείτε ότι στην ζωή δεν υπάρχει ΔΕΝ μπορώ αλλά ΔΕΝ θέλω.
2. Είναι δύναμη ζωοφόρος η πραγματοποίηση του ονείρου και αποδεικνύεται ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να πραγματοποιηθεί το όραμα.
3. Για να αυτομαστιγωθείτε και να αλλάξετε καταναλωτική συμπεριφορά . Η Πόπη αποκαλύπτει την αποτελεσματικότερη μάσκα μαλλιών που γίνεται με λάδι και κονιάκ, αλλά και εκατοντάδες μυστικά ομορφιάς τα οποία μεγαλόψυχα μοιράζεται μαζί μας. Και τέλος ότι Η ΟΜΟΡΦΙΑ και η ΓΟΗΤΕΙΑ δεν προκύπτουν απο φτιασίδια αλλά απο συναίσθημα και τρόπο σκέψης.

Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Λιβάνη και όπως είπαμε με την Ελένη Τσαγκά διαθέτει όλα τα συστατικά για να εμπνεύσει σεναριογράφο να γυρίσει ταινία που θα μπορούσε να συναγωνιστεί στα ίσια το συναίσθημα που προέκυπτε από «την πολίτικη κουζίνα».
Πόπη όλες οι γυναίκες αναγνώστριες σου χρωστάμε ευγνωμοσύνη Καλό ταξίδι στο παιδί σας.

ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Ειλικρινά ανησυχώ σοβαρά μήπως ή έχουν διαταραχθεί πολύ οι άνρθωποι ή εγώ είμαι «επείγον περιστατικό» και πρέπει με συνοπτικές διαδικασίες να παραδοθώ στην επιστήμη. Περιστατικά στην Αθήνα, απόγευμα με 30 βαθμούς.

Φεύγουμα απο το γραφείο στο Σύνταγμα μαζί με την Τάνια και την Πόπη. Μπαίνουμε σε ταξί. Η Ζέστη έχει χτυπήσει κόκκινο. Είναι 30 βαθμοί και απόγευμα .Δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να διαπιστώσουμε ότι ο συμπαθέστατος οδηγός ταξί που μας πήγαινε στην Ακρόπολη, φορούσε μπουφάν του ΣΚΙ.

«Δεν σκάτε με την πατατούκα» Τον ρώτησα
«Το φορώ κάθε μέρα για λιποδιάλυση» που απαντά επίσης ακαριαία.
«Είναι νανονιοβινικό απο αυτά που δίνουμε στην Ζούγκλα;»
« Όχι καλέ, ένα χειμωνιάτικο μπουφάν, το οποίο φοράω πάντω μετά το γυμναστήριο για να χάνω θερμίδες και να αποκτώ καλή γράμμωση. Ρωτήστε και τον γυμναστή θα σας το επιβεβαιώσει»…

Δηλάδη, εγώ τώρα, αν πάρω την βιζόν της Γιαγιάς και διασχίσω την πλατεία Συντάγματος θα περάσω απαρατήρητη; Σίγουρα όχι! Είστε βέβαιοι οτι αν υποστηρίξω ότι φορώ την γούνα την μάξι με τις γούνινες μανσέτες , θα πείσω ότι υφίσταμαι πρόγραμμα λιποδιάλυσης;

Πριν στρίψουμε για την Ακρόπολη , βλέπω στο πεζοδρόμιο κυρία. Άρχιζα να πιστεύω ότι όλοι για κάποιο διαφορετικό λόγο, σήμερα Δευτέρα είχαν αποφασίσει να ντυθούν «μασκέ».

Η Κυρία φορούσε, άσπρο κολάν, γόβες με πάτους κόκκινους, φουρώ – φουστανέλα και είχε δέσει τον μπούστο με κορσέ τύπου Γκωτιέ. Οι διαστάσεις της, υπέρβαρη. Το μαλλί κοκκοράκι σε πλατίνα και χάζευε βιτρίνες προχωρώντας με αυτοπεποίθηση Πάγκαλου.

Είναι καταπληκτικό αλλά νομίζω ότι συμβαίνει ότι το φρικάρισμα του κόσμου, έχει άμεση επίπτωση στις ενδυματολογικές προτιμήσεις. Ειλικρινά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δω φίλη να κυκλοφορεί ντυμένη Βασίλισσα Αμαλία ή φίλο να ντύνεται δύτης για να έρθει στο ταχυφαγείο του Συντάγματος να φάει στο ταχυφαγείο.

Το πολύ ευχάριστο είναι ότι δεν πλήττουμε ούτε μια στιγμή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης