ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΜΠΑΜΠ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να απαντηθεί από τον υπουργό προστασίας του πολίτη. Είχε ποτέ κάποια τραυματική εμπειρία από γύρο πίτα; Είχε ποτέ ζητήσει τραπέζι στο συγκεκριμένο στέκι και δεν του έδωσαν; Είχανε ποτέ ζητήσει ποτέ οι επικεφαλής του υπουργείου, να αγκαζάρουν για αρραβώνα κουνιάδας γενικού γραμματέα αίθουσα διάσημου ταβερνείου και δεν τους παραχωρήθηκε;

Στοχοποιήθηκαν δηλαδή τα δύο διάσημα σουβλατζίδικα του Μοναστηρακίου για λόγους discrimination;
ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ άκουγα με τα μάτια μου να μετατρέπονται «σε αβγά» τον θαμώνα του «Μπαϊρακτάρη» να περιγράφει την στιγμή που δυνάμεις καταστολής «ψέκαζαν» τους τουρίστες με τοξικά και δακρυγόνα.

Τι να απαντήσει και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας; Με δεδομένο ότι πρέπει να υπακούσει στον πολιτικό προϊστάμενο του τι να πει; «Πιστεύαμε ότι τα γκαρσόνια του Θανάση είναι οι υποκινητές του κινήματος των αγανακτισμένων»; Από την άλλη πλευρά όμως… δημιουργείται θέμα. Μήπως οι νοικοκυρές φορτώνανε «πυρομαχικά» από τα σουβλατζίδικα; (Κατσαρόλες, τηγάνια, κουτάλες, πιρούνια) και ήθελαν οι ομάδες καταστολής να «βομβαρδίσουν τους θύλακες τροφοδοσίας»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ πληροφορίες ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων μου, που εργάζονται στις τράπεζες της πλατείας Συντάγματος, αλλά και αντρών ασφαλείας των τραπεζών, λίγο πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια στην πλατεία, δύο αυτοκίνητα σαν και αυτά που οδηγούν τσιγγάνοι, μάρκας ντάτσουν, σταμάτησαν μπροστά στην Γιούρομπανκ του Συντάγματος. Αναποδογύρισαν τις καρότσες και άδειασαν πέτρες, μάρμαρα, κοτρώνες, μπάζα, πλάκες και καδρόνια. Δημιούργησαν λοιπόν σωρούς και από εκεί τα προμηθεύτηκαν οι «κουκουλοφόροι»…

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ

Ένας Αθανασιάδης (βουλευτής) αποφασίζει να κάνει περατζάδα στην πλατεία, μια μέρα που ακόμη και η Ελένη Λουκά έχει λουφάξει σε λαγούμι.

Προσπαθούσαν 13 ενημερωτικές εκπομπές με 93 απευθείας συνδέσεις να εξηγήσουν τα ακατανόητα. Όλους όσους για κάποιο λόγο συχνάζουμε στο Σύνταγμα, ένας συγγενής, μια θεία, ένας πρωτοξάδελφος μας είχε στείλει μήνυμα να αποφύγουμε την συγκεκριμένη μέρα βόλτα στις βιτρίνες, εκτός και αν ανήκαμε στο κίνημα των αγανακτισμένων.

Ο Αθανασιάδης έκανε την διαφορά. Βγήκε για να κάνει τι; Να διαλέξει σαγιονάρες; Τον «Μπουρνάζο» τον κάνανε γιαπί. Να φάει τσιμπουργκερ; Το «ταχυφαγείο» στην γωνία είναι πιο ξεροψημένο και από τηγανιτή πατάτα. Να αγοράσει σοκολατάκια από τον «Λεωνίδα» πιο κάτω; Οι υπάλληλοι είχανε κατεβάσει τα ρολά και μπήκανε στα υπόγεια. Τελικά τα κατάφερε, με μια καρέκλα και ένα μπουγέλο να κυκλοφορήσει σε όλες τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά: «Ποια είσαι μωρή κακομοίρα που θέλεις και αυλή»; Αναρωτήθηκε η Μαρινέλλα, για τις «υπέρλαμπρες» τραγουδίστριες σε συνέντευξη που έδωσε στις «Εικόνες» του Έθνους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «σιχαίνεται όσους πλασάρουν τα παιδιά τους» και «όσες γδύνονται για να καλύψουν την αφωνία τους».

Υποκλίνομαι γιατί η Μαρινέλλα διατυπώνει αυτό που νοιώθουνε χιλιάδες άνθρωποι απλώς δεν έχουν «βήμα» να ακουστούν.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΙΑ ΚΟΣΣΙΩΝΗ

Στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ την Τετάρτη 29 Ιουνίου. Μου άρεσαν και τα μαλλιά που ήταν «φλου» απλώς διαφωνώ με το ολόμαυρο σακάκι. Επίσης τρελαίνομαι με τα γραφικά του σταθμού.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ

Μετά την συνέντευξή του στον Νίκο Χαντζηνικολάου, ο υπουργός είναι η μόνη πιθανότητα να δημιουργήσω σχέση με τον εφοριακό της γειτονιάς μου. Εκεί λοιπόν που ήμουν έτοιμη να πάω κομμωτήριο, να κάνω πεντικιούρ – μανικιούρ να κλείσω με τον υπουργό ένα ραντεβού, να προσφέρω λεμονίτα, ακούω ότι θα ασχοληθεί με εκείνους που έχουν λογαριασμούς στην Ελβετία.

Εγώ πότε θα μπω σε σειρά να σας δω δηλαδή, γιατί αυτοί που ψάχνετε είναι μιλιούνια.

ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ τα λέμε …..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης