ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ (10 – 1 ) ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαστροφή ανήκει μόνο στο ανθρώπινο είδος. ΤΕΛΟΣ! Είδα με φρίκη την «εκδήλωση» της κομματικής νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας στα ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ! Εκεί λοιπόν ως «πολιτικό λόγο» (;;;;;) επέλεξαν να κρεμάσουν από τσιγκέλια σφαγμένα κοτόπουλα, να τα βάψουν πράσινα και να πανηγυρίζουν με μπλε μπλουζάκια, κρατώντας ψηλά μια κούκλα που την προπηλάκιζαν (με ό, τι αυτό σημαίνει).

Ποσώς με ενδιαφέρει το χρώμα που διάλεξαν για να βάψουν τα κοτόπουλα. Θα μπορούσαν τα σφάγια να έχουν βαφτεί ροζ, κόκκινα, μπλε, μαύρα… Με σόκαρε η επιλογή, τα σύμβολα που χρησιμοποιήθηκαν και η διαστροφή που επικοινωνεί η εικόνα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι αντίδραση θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς. Ο συγκεκριμένος κανιβαλισμός δεν αφορά, όμως, μόνο τον Σαμαρά. Αφορά τους γονείς που μεγάλωσαν αυτούς τους ανθρώπους, αφορά τους δασκάλους που διασταυρώθηκαν μαζί τους, αφορά τους δασκάλους που έχουν σήμερα, αφορά ακόμη και την ιδέα που έχουν για τον έρωτα, το σεξ, τον πόνο, τον θάνατο…

Αυτά τα «παιδιά» είναι καθρέφτης ανθρώπων που τα εκπαίδευσαν, για να υιοθετήσουν τον κανιβαλισμό και τον χουλιγκανισμό ως πολιτική τοποθέτηση της κομματικής τους επιλογής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα κρεμάνε κοτόπουλα και τα βάφουνε πράσινα, αύριο οι ίδιοι ή κάποιοι που συμμερίζονται τον ίδιο τρόπο σκέψης θα κρεμάσουνε σκυλιά, γάτες και πολύ πιθανόν και ανθρώπους… Υπερβολικό; Καθόλου. Η νοοτροπία είναι ίδια, οι διαστάσεις του θύματος αλλάζουν και η τιμωρία της ποινής. Άλλο να αποκεφαλίζεις και να βιάζεις κοτόπουλο, άλλο να βιάζεις κατσίκα και άλλο να βιάζεις παιδάκι ή ενήλικα.
Κατ’ αρχάς ως γονείς πρέπει να ψάξουμε λαγούμι να κρυφτούμε. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, μα ποτέ, ότι άνθρωποι που μεγαλώνουνε σε αυτό τον τόπο, έχουν δει αυτό τον ουρανό και έχουν ταξιδέψει με ηλιοβασιλέματα στο Αιγαίο, άνθρωποι που έχουν κοιτάξει, έστω από μακριά μια φορά τον Παρθενώνα, θα μπορούσαν να συμπεριφέρονται όπως τα ανθρωπογουρούνια του Μεσαίωνα που βρέθηκαν να γλείφουν τις λάσπες στην Κεντρική Ευρώπη.

Είναι αδύνατον να πιστέψω ότι είμαστε απόγονοι του Περικλή. Προφανώς μεταλλαχτήκαμε. Είναι αδύνατον να πιστέψω ότι το 2011 στην Ελλάδα, οι κανίβαλοι μοιάζουν πιο φολκλόρ από τους ανθρώπους.

Αν αυτοί είμαστε, ίσως θα πρέπει να εξαφανιστούμε, γιατί δημιουργούμε δυσανεξία στο σύμπαν.
Προτείνω το συγκεκριμένο βίντεο που είδα στην εκπομπή 10 – 1, να μαζευτούνε σε μια αίθουσα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί και να το δούνε αντάμα…

Μετά από αυτό που είδα το πρωί και ενώ ξεκίνησα με διάθεση να θέλω να γράψω κείμενο για «άλλα», τελειώνω εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης