ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ… ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμπλοκές σε όλη την Αττική συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Πολίτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε πυρά αστυνομικών με κακοποιούς, ξύλο, μαχαιρώματα, προπηλακισμοί, βρισιές, φωτιές, οδομαχίες και ξαφνικά μια Πετρούλα ντυμένη καμαριέρα στο Σύνταγμα να κάνει «ρεπορτάζ» για το αν η υπόθεση Στρος, είναι «στημένη» ή όχι…

Με δεδομένο ότι κατεβαίνω Σύνταγμα κάθε μέρα, συμπονώ τα σκυλιά της πλατείας εκεί… Τα έχουν χάσει πια για το ποιόν να προστατέψουν και στο ποιόν να επιτεθούν.

Τις προάλλες κάποιοι αλλοδαποί φτύνανε τον Τσολιά, την ίδια στιγμή που μπροστά στο φυλάκιο ένα ζευγάρι Γιαπωνέζων έβγαζε φωτογραφία. Λίγο νωρίτερα στο μετρό, καταντράπηκα. Στον σταθμό της «Κατεχάκη» μπήκε μια έγκυος κυρία στον όγδοο μήνα. Δεν σηκώθηκε κανένας να παραχωρήσει θέση. Ο μόνος που σηκώθηκε ήταν ένας Πακιστανός. Στον γυρισμό μια ηλικιωμένη μπήκε στο μετρό, στηριζόμενη σε μπαστούνι. Κανένας δεν παραχώρησε θέση, ούτε και οι αλλοδαποί που τους «έκοψα» για κάτω από 25.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ για κυρίες. Όσες βγαίνετε απο τα σπίτια σας, αποφύγετε τα τακούνια, τις πλατφόρμες και τις σαγιονάρες ακόμη και αν φέρουν την υπογραφή της Μαριέτας Πατίτσα. Κορίτσια δεν μπορεί να είστε σίγουρες ποτέ για το πότε και απο που θα αρχίσουν να πέφτουν αδέσποτες ή για το πότε θα χρειαστεί να τρέξετε να χωθείτε πίσω από σκουπιδοτενεκέδες. Πόλεμος στην πόλη!!! Μέχρι να σου φτιάξει τον espresso ο Γιώργος στο «Γρηγόρη» , έχει φύγει η Μολότωφ και ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς.

Το κέντρο της Αθήνας μοιάζει αποκλεισμένο για τους Έλληνες, ενώ για να κρατάτε τα χέρια ελεύθερα αν χρειαστεί να τρέξετε, βάλτε τα όποια λεφτά έχετε, στο παπούτσι, μέσα απο την κάλτσα. Μην φοράτε κοσμήματα, ρολόγια και μην αφήνετε τα κινητά στο τραπεζάκι αν σταματήσετε για καφέ.
Μια κυρία, θεία φίλης, φυγαδεύθηκε στο κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας, καθώς παραλίγο για να της πάρουν τον σταυρό, να της κόψουν τον λαιμό με την αλυσίδα…

ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ – ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕΞ!!!

Εξαιρετικά ώριμη η απόφαση της ανεξάρτητης αρχής του ΕΣΡ να βάλει πρόστιμο στην συνδρομητική για τις αισθησιακές ταινίες που προβάλονταν μετά τα μεσάνυχτα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε δύο άδειες για δύο κανάλια του ΟΤΕ τα οποία θα προβάλλουν ταινίες τύπου «το παλαμάρι του Βαρκάρη» όπου πρωταγωνιστούσε ο Γκουσγκούνης. Το γεγονός ότι εμείς πληρώνουμε για να δούμε ό, τι θέλουμε και ότι «κλειδώνεται» η Νοva σπίτι μας είναι απλώς λεπτομέρεια. Εμείς, «κλειδώνουμε» την Νοva, γιατί φοβόμαστε μήπως και τα ανήλικα τετράποδα, δούνε animal planet, με σκηνές «ζευγαρώματος» με χελώνες, πιγκουίνους, σκίουρους και κουνέλια… που αυτά και αν είναι σεξ μάνιακ.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!! Και το πιο επικίνδυνο είναι ότι πολλοί απο τους «αρχηγούς» των εμπλεκομένων ομάδων, που υποτίθεται λαμβάνουν αποφάσεις είναι βλάκες…

Ενα χρόνο μετά το μνημόνιο, οι άνθρωποι πουλάνε για να ζήσουνε απο βέρες, κουταλάκια του γλυκού, μπομπονιέρες, οικοσκευή, κάδρα, κουρτίνες και χαλιά (ακόμη και αν δεν είναι από το Πακιστάν).

Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ παραμένει στην «μπουζού». Η εικόνα του να οδηγείται με χειροπέδες στην δίκη, με το σακάκι ριχτό στον ώμο κάνει το μήνυμα σαφές: Η ΑΜΕΡΙΚΗ δείχνει σε όλο τον κόσμο τι σημαίνει IMPERIUM.

ΣΤΑ MEDIA, η κατάσταση είναι ασφυκτική με πάνω απο το 70% όλων των συναδέλφων, δημοσιογράφων και τεχνικών να πιστεύουν ότι με κάθε τρόπο και μέσο, πρέπει να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό. Να γράψω επίσης ότι τα περισσότερα κανάλια, πλην ενός, σκεφτόντουσαν πολύ σοβαρά να συρικνώσουν υπερβολικά τις πρωινές εκπομπές απο το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι με ό, τι αυτό θα σήμαινε. Η οδηγία προς όλους είναι σαφής: Ελαχιστοποίηση του κόστους , «μπλοκάκια» και αποδοχές που έπαιρναν οι Φιλιππινέζες που δούλευαν εσωτερικές το 2000. «Κούρεμα και επιμήκυνση».

Στο Άλτερ πολλοί απο τους συναδέλφους έχουν περάσει ακόμη και τα όρια της απελπισίας. Ούτε θυμάμαι πια πόσοι μου έχουν πει, ότι κάθε μέρα πακετάρουν πράγματα για να γυρίσουν, όσοι έχουν, στους γονείς τους, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν νοίκια, τα οποία οι ιδιοκτήτες με την σειρά τους ζητάνε για να πληρώσουν τα δάνεια.

Και καλά οι ηθοποιοί. Για εκείνους υπάρχει η Αννα Φόνσου που ασχολείται με το «σπίτι του άνεργου ηθοποιού», στον δικό μας κλάδο, ποιός θα παίξει το ρόλο της Άννας; Μήπως να μαζευτούμε να ψηφίσουμε;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης