ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΠΟΙΟΙ ΘΑ «ΠΝΙΓΟΥΝ» ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ  ΣΤΑΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΡΟΥΖΑ

ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΛΛΗ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ «LIVE»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ;

Αφεντικό, εγώ χτες… πήγα για «πίνα κολάντα» στην εκπομπή της Άννας Δρούζα.

(Όταν σου γράφω «πίνα – κολάντα»… πήγα με σκοπό να κουβεντιάσουμε τις τηλεοπτικές εξελίξεις με δεδομένο ότι η Βίκυ Καγιά αναλαμβάνει τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1… ε… άντε και τις εξελίξεις στον ALPHA, ε… άντε και για το αν ο Λάκης πηγαίνει MEGA ή μένει ALPHA).

ΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

(Εισαγωγή στο θέμα…)

Η συγκεκριμένη εκπομπή της Άννας στο ΣΤΑΡ, είχε ως αντικείμενο κουβέντας τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο…

Είπαμε και ακούσαμε  «καταπληκτικά» πράγματα, όπως αν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συζητάνε στο σπίτι για τους παρουσιαστές του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1… Κάποιοι υποστηρίζανε ότι οι: Λάτσιος – Μενεγάκη είναι τόσο επαγγελματίες που δεν κουβεντιάζουνε ποτέ σπίτι τους «τα της δουλειάς τους»… Εγώ, αφεντικό, στο συγκεκριμένο σχόλιο… όπως καταλαβαίνεις δεν το έκανα «γαργάρα»… ΒΓΗΚΑ ΜΕ ΘΕΣΗ. Είπα δηλαδή ότι αν η Ελένη δεν  ήξερε ότι η Καγιά θα υπέγραφε για τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1, δεν θα το ήξερε ούτε ο σύζυγός της. Που σημαίνει, για μένα, ότι ο κύριος Λάτσιος έχει επιλέξει να απέχει από την «μοίρα» του «γεφυριού της Άρτας» ή… «Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1» για να μην… μετατραπεί ως «σάκος του μποξ» για αλλωνών αμαρτίες…

Στην συνέχεια πιάσανε το θέμα του Μάνεση… Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, δημοσιογράφος, για τον οποίο τελευταίως ακούω πολλά καλά, έχει δεχθεί πρόταση από τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας, να παρουσιάσει πολιτική εκπομπή τις παραμονές των Ευρωεκλογών, γεγονός που κάνει πολλούς να θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι από τους αναβαθμισμένους του νέου καθεστώτος στον ALPHA.

ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ

Τον Νίκο Μάνεση και τις δημόσιες δηλώσεις του, τις έκρινε η εφημερίδα «το Καρφί» εκδότης του οποίου είναι ο Νίκος Κακαουνάκης. Τα «καρφιά του καρφιού» ο Μάνεσης δεν τα άφησε να… πέσουν κάτω. Απάντησε, τάζοντας «χαστούκια» σε όσους τον… κρίνουν.

«ΜΠΟΡΕΙ  Ο ΜΑΝΕΣΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ;»

Αυτό φαίνεται ότι αναρωτήθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής της Άννας Δρούζα και ζήτησαν την θέση – άποψη του εκδότη  για τις πολύ αρσενικές δηλώσεις του Μάνεση.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ

Ο Εκδότης του Καρφιού, παρεμβαίνει, μετά από πρόσκληση της εκπομπής και η κουβέντα εξελίσσεται σε έναν «πινγκ – πονγκ» μεταξύ του Νίκου και του Γιάννη Παπαγιάννη, (ο οποίος, χρονικά έχει βγει πρώτος στον αέρα της εκπομπής)…

Κουβέντα στην κουβέντα και με τον Νίκο Κακαουνάκη να πιέζει τον Παπαγιάννη να απαντήσει για ανυπόγραφα σχόλια που δημοσιοποιούνται από το blog με το οποίο συνεργάζεται και γράφει ο Παπαγιάννης, συνειδητοποιούμε όλοι ότι εμπλέκεται το όνομα της κυρίας Έλλης Στάη. (!!!)

Ο Κακαουνάκης πιέζει τον Παπαγιάννη να απαντήσει αν πληροφορίες που αφορούν σε αυστηρά προσωπικά δεδομένα της Έλλης, δημοσιεύθηκαν από το μπλογκ στο οποίο συνεργάζεται, γράφτηκαν από τον ίδιον. Εκεί κάπου η κουβέντα μπλέκεται με το «τι θεωρείται προσωπική ζωή και τι όχι»…

Εμείς παρακολουθούμε… και εγώ… επειδή το «χτύπημα» της πληροφορίας με βρίσκει ανυποψίαστη στον καναπέ… δεν ξέρω αν πρέπει να μείνω στην θέση μου να παρακολουθώ το «πλάνο μου» που «έδινε αέρα» ο σκηνοθέτης της εκπομπής Γιώργος Μουκάνης… ή αν θα έπρεπε να φύγω από το καναπέ για να τηλεφωνήσω στην Έλλη Στάη να δω τι κάνει…

(Όσο άκουγα ό,τι άκουγα, θυμήθηκα, ότι η Έλλη, με έψαχνε τέσσερις μέρες πριν. Επειδή όμως μου τηλεφωνούσε την ώρα που η εκπομπή μας ήταν στον «αέρα» της το «έκλεισα» λέγοντάς της ότι θα της τηλεφωνούσα μετά και… μετά… το ξέχασα… Όταν κάποια στιγμή το θυμήθηκα και της τηλεφώνησα το είχε «κλειστό»… και… τα θυμήθηκα όλα αυτά καθήμενη στον καναπέ της Άννας… Θυμήθηκα επίσης ότι την τελευταία φορά που είχαμε μιλήσει, πήγαινε με τον Μιχάλη να δούνε τον αγώνα του Ολυμπιακού και ότι συμφωνήσαμε στον επόμενο αγώνα να πάμε παρέα… και… όλο αυτό το γαϊτανάκι των σκέψεων… έγινε «κοτσίδα» στο κεφάλι μου… μέχρι που τελείωσε η εκπομπή. Θέλω επίσης να καταθέσω ότι στο πλατό της Άννας που είναι υπόγειο δεν έπιανε το κινητό μου).

ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΕΛΛΗ

Με το που τελειώνει η εκπομπή και φεύγω, ανοίγω το κινητό μου. Βλέπω λοιπόν αμέσως ότι η Έλλη Στάη με ψάχνει.

Από εδώ και κάτω λοιπόν δημοσιοποιώ την ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΑΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Η Έλλη επιθυμεί να μεταφέρω προς όλους ότι: Ενημερώθηκε από το STAR για τα ψευδή και παντελώς ανυπόστατα, όπως χαρακτήρισε, δημοσιεύματα που αφορούσαν στην ίδια και στην προσωπική της ζωή. Μετά από το γεγονός αυτό είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει ΚΑΘΕ νομικό μέσο εναντίον του κυρίου  που λειτουργεί το συγκεκριμένο blog, και ο οποίος, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η κυρία Στάη, είναι ο Γιάννης Παπαγιάννης, για να προστατεύσει την τιμή και την αξιοπρέπειά της από εντελώς ανυπόστατες συκοφαντίες και ανακρίβειες που  γράφτηκαν, δημοσιοποιήθηκαν και αναπαρήχθησαν και από άλλα blogs και που αφορούν στην προσωπική της ζωή . Η κυρία Στάη είναι βεβαία, ότι θα βρει την νομική άκρη για να σταματήσει τις «αλητείες» (είναι λέξη που χρησιμοποίησε η ίδια για να χαρακτηρίσει τις πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν για εκείνη και τον σύντροφό της), έτσι ώστε να σταματήσει το συγκεκριμένο blog να λειτουργεί.

Εκτιμά ότι τέτοιου είδους  κατασκευασμένες  πληροφορίες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή  έχουν συγκεκριμένη μεθόδευση και στόχευση.

Θα χρησιμοποιήσει επίσης κάθε νομικό μέσο για να σταματήσει οποιαδήποτε αναπαραγωγή των όσων ακούστηκαν στην εκπομπή της Άννας Δρούζα…

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…

Η  Έλλη Στάη με διαβεβαίωσε ότι έχει ζητήσει ήδη από το τηλεοπτικό κανάλι ΣΤΑΡ να δει το υλικό της εκπομπής καθώς συγγενείς και φίλοι, της τηλεφωνούσαν ανησυχώντας για την κατάσταση της υγείας της, έτσι ώστε να έχει μια πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς ειπώθηκε στην εκπομπή, καθώς δεν είχε προλάβει να παρακολουθήσει το θέμα που την αφορούσε από τα «πρώτα λεπτά αέρα»…

Επίσης, αν οποιοδήποτε μέσο, αναπαράγει το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής «Μπορώ» η κυρία Στάη θα απαντήσει όπως ο νόμος  περί προστασίας της τιμής και της αξιοπρέπειας ορίζει.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ

Καταρχάς… δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ, την Έλλη, τόσο ψύχραιμα αποφασισμένη. Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Την έχω παρακολουθήσει σε «πολύ μεγάλα προσωπικά και επαγγελματικά γεγονότα». Όταν αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση, μου είχε τότε πει, ότι ένας από τους λόγους που αποχωρεί είναι για μην συμμετάσχει σε «δημοσιογραφικές αλητείες»…, (ένας από τους λόγους…, φυσικά  υπήρξαν και άλλοι …δεν είναι της στιγμής να τους αναφέρω , γιατί σύντομα θα μιλήσει εκείνη δημοσίως και θα μιλήσει όπως γνωρίζω με ονόματα και «διευθύνσεις»). Χτες το βράδυ όμως… ήταν μια Έλλη, ψύχραιμη, αποφασισμένη και πανέτοιμη να εκτεθεί δημοσίως μιλώντας για ΟΛΑ και για ΟΛΟΥΣ.

Θυμηθείτε την ημερομηνία,  την αφορμή που δημοσιοποιώ τις σκέψεις μου, αλλά και το τι γίνεται αυτή την στιγμή στην Κάντζα… Η  Έλλη, λοιπόν, προετοιμάζεται  να  εξηγήσει τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει  κρατώντας απόσταση από τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών, την στιγμή που στελέχη του ALPHA, επιθυμούν διακαώς συνεργασία μαζί της. Μέχρι στιγμής δεν ζήτησε από κανέναν να εργαστεί, αν και είχε προτάσεις . Δεν θέλω να μιλήσω εγώ για αυτές , θα μιλήσει εκείνη  και θα κριθεί όπως κρινόμαστε όλοι από το κοινό που μας παρακολουθεί ή που μας διαβάζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ… ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! 

(Την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη να επιλέξει την zougla.gr για να δημοσιοποιήσει τις θέσεις της σε ένα θέμα εξαιρετικά ευαίσθητο και το «ευχαριστώ» το εννοώ καθώς δεν θεωρώ τίποτα πλέον αυτονόητο).

Αφεντικό, δεν γράφω τίποτα άλλο για σήμερα… ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ… ( το εννοώ αυτό που γράφω και δεν το γράφω εξαιτίας της σημερινής μέρας… όσο για την επιλογή της Καγιά στον Αντένα… νομίζω ότι η Βίκυ θα πρέπει να ρωτήσει την φιλενάδα της την Μαριέτα, για το τι χρειάζεται μια πρωινή εκπομπή για να πάει καλά… διότι το ξανθό μαλλί και το ωραίο πρόσωπο καλά είναι σαν προϋποθέσεις για το γυαλί, αλλά από μόνα τους δεν φέρνουν νούμερα…)  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης