Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΟΙ «ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ», ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ  ΚΟΥΡΕΛΙΑ! Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΗΧΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!

Αφεντικό μου… έχασες! Τι να σε κάνω, που έχεις πολλές δουλειές; Τά ‘μαθες για τον Κολοκοτρώνη; Τι ποιον; Το Θόδωρο ντε…

Τι δεν καταλαβαίνεις; Περίμενε να σε πάρω από το σταθερό γιατί σε χάνω…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφεντικό, με ακούς καλύτερα; Ωραία.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΛΕΩ… ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ;

Σε παρακαλώ αφεντικό… φωνάζω, γιατί με κάνεις τρελή και φωνάζω. Όταν σου λέω Θόδωρος Κολοκοτρώνης, δεν εννοώ τον Θόδωρο τον ντελιβερά που μας φέρνει πίτα γύρο… και που αναρωτιέσαι αν έπεσε από το «παπί»! ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !!! (Με συγχωρείτε, αναγνώστες, για τα «κεφαλαία», αλλά επιχειρώ με πολλά προβλήματα να επικοινωνήσω με το Μάκη, το αφεντικό δηλαδή, ο οποίος δεν ΜΕ καταλαβαίνει γιατί δεν με προσέχει και ο οποίος με καλεί στον «Κίτρινο Τύπο» και που όπως ακούσατε και είδατε δήλωσε δημοσίως ότι ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ, δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί μου…)

Τέλος πάντων, αφεντικό, ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΕΝΝΟΩ… Τι πώς μου ήρθε να σου τον αναφέρω; ΤΟΝ ΕΙΔΑ καλέ, αλλά ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ! Όοοοοοχι… στον ύπνο μου! Στον ύπνο μου ξέρεις τι είδα προχθές; Είδα ότι έτρωγα γαύρο μαριναρισμένο και ότι με πίεζε ο διπλανός μου στο τραπέζι να φάω και σκόρδο… Καταλαβαίνεις, εφιάλτης ήταν το όνειρο… Είδα την «ΟΜΑΔΑΡΑ» ΜΟΥ σε ψαρικό… την παραμονή που παίζαμε… Λαχτάρα λένε ότι είναι το να βλέπεις ψάρι… Σιγά την παρένθεση που έκανα, σου είπα για το όνειρο επειδή ΕΣΥ με ρώτησες αν τον είδα τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στον ύπνο μου… Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ!!!

Από εκεί έπρεπε να ξεκινήσω; Καλά, θα μου επιβάλλεις από πού να ξεκινάω όταν σου λέω κάτι; Διάβασα τις προάλλες τον Σκούρτη, που είχε δει τον ΠΛΑΤΩΝΑ, και είπα να δω τον επόμενο για να έχω να του πω, όταν θα τον συναντήσω στην «ΣΤΟΑ του Χρήστου»…

«Πέφτω» λοιπόν πάνω στον Κολοκοτρώνη… έτσι όπως τον «είδε» η Σία Κοσσιώνη. (Η Σία… παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, είναι ξανθιά)

«ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ… ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ»…

Αφεντικό, αν συνεχίσεις να με αμφισβητείς, θα κλείσω το τηλέφωνο, θα σε επικηρύξω στο face, όπου συγκεντρώνω αργά αλλά σταθερά οπαδούς, και θα σε παραδώσω στην «χλεύη του κοινού»… (χα! χα!) Καλέ αυτό έπεφτε σε ΚΡΟΟΥΛ… στον ΣΚΑΙ… Πώς ήταν η ψηφοφορία για τον Πρόδρομο και τον Τσάκα στο BIG BROTHER… Ε, Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΕ την ΟΡΘΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ… και ζητάει τώρα στα γεράματα να τον ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό που έγινε… κλέφτης!!!

ΑΠΟΡΙΑ πρώτη: Αφεντικό, ο ανιψιός του Άρη που δουλεύουμε σε διπλανά γραφεία ρώτησε τον πατέρα του: «Γιατί μπαμπά αφού έκλεβε αυτός ο κύριος θέλει να τον ψηφίσουμε;» Συμπέρασμα δικό μου: «Πόσα παιδιά μικρά και μεγάλα γνωρίζουν την έννοια «κλέφτης» σήμερα; Αυτή την απορία, προφανώς, όσοι επιμελούνται την συγκεκριμένη παραγωγή δεν την είχανε.

ΑΠΟΡΙΑ δεύτερη: Θα έβγαινε ποτέ ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, σαν την Στέλλα Μπεζαντάκου, να ζητάει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν; (Λες;)

Εκεί όμως που ο οπλαρχηγός θα… «πάθαινε» ήταν στο γύρισμα του ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Μπράβο στον σκηνοθέτη και στην παρουσιάστρια – δημοσιογράφο… Κατάλαβα ότι έγινε «φραπέ» ή φραπεδιά ή φραπόγαλο στις καφετέριες του Ναυπλίου, το Μπούρτζι, οι πλανόδιοι και η ξανθιά άποψη περί ιστορίας της δημοσιογράφου της ποιότητας, η οποία όμως μέσα της «κρύβει» μια καταπιεσμένη Πετρούλα… η οποία… παραλίγο να έσκαγε μύτη στο καλντερίμι του Ναυπλίου, κρατώντας «μαλλί της γριάς»!

Αφεντικό συμπάθα με… αλλά αν δεν δεις σε βίντεο την «καλλιτεχνική προσέγγιση» του Θόδωρου Κολοκοτρώνη… θα με πληγώσεις!

Εγώ, πάλι, που δεν θέλω να με παρασύρει ο Σκούρτης… σε συμπεράσματα (αυτός είναι και περίεργος τύπος με αναρχικές ιδέες… γράφει μανιφέστα, πίνει τεκίλες, έχει μακριά μαλλιά, ξέρεις…), τηλεφώνησα στην ξανθιά ηλίθια φίλη μου, η οποία όμως έχει περάσει από Καλόγριες και σπούδασε στο Παρίσι.

Για καλή μου τύχη, δεν είχε μπιρίμπα το βράδυ του Κολοκοτρώνη και τον είχε δει. «Τι κατάλαβες για τον ήρωα;» την ρώτησα. «Κοίτα να δεις» μου είπε «τον είδα λίγο όπως τον καιρό της Πετρούλας… Δηλαδή δεν κατάλαβα τίποτα, αλλά γνώρισα την Σία Κοσσιώνη»!

Αφεντικό τι είπες; ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ; Καλά, κλείνω, φιλιά στην ΚΙΜ!

ΚΟΥΙΖ (ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ), ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΚΥΡΟ!

Ποια παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου παρκάρει το αυτοκίνητό της στο κλειστό σκεπαστό γκαράζ του σταθμού, την ίδια χρονική στιγμή που ο γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ομίλου παρκάρει το δικό του αυτοκίνητο στον δρόμο, ενώ τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, όπως και των εντύπων, παρκάρουν σε υπαίθριο χώρο;

ΚΑΥΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ!!!

ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΣΟΟΥ ΚΑΙ Η ΜΠΙΖ!!!

Θα βρει τηλεοπτική στέγη η Κατερίνα Ζαρίφη;

Θα «κλείσει» συμφωνία ο Νίκος Μουτσινάς -και για ποια εκπομπή;

Θα βρει ο ΑΝΤΕΝΑ την ΝΕΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ; Ή θα αρχίσει να «παίζει» BEST OF από τα «παλιά» της Ελένης;

Θα βρει ο Θανάσης Πάτρας την «χαμένη πολυθρόνα» του δίπλα ή παραδίπλα από την Σοφία Αλιμπέρτη;

Η Σοφία Αλιμπέρτη θα κάνει μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές το καλοκαίρι που έρχεται στην Πάρο ή θα ξυπνάει από το χάραμα για τις τηλεοπτικές ανάγκες της εκπομπής «πρωινός καφές», που δεν ήθελε να παρουσιάζει μέχρι σήμερα, αλλά που αν χρειαστεί θα το κάνει γιατί έχει συμβόλαιο καθημερινό με το κανάλι.

Θα μάθουμε από την Ρούλα Κουσκουρή ποια πανελίστρια κυκλοφορεί ως φακίρης, πιάνοντας με τσιμπιδάκια ιατρικά… τα πεσμένα της αυτιά για να φαίνεται πιο όμορφη;

Θα μάθουμε επιτέλους αν συζούν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ; Α ΝΑ ΣΤΑ ΤΗ   Η   Σ Ο ΟΥ  ΜΠΙΖ…

Η ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ υπέγραψε τελικά για δέκα  εκπομπές «υπό τον Γερμανικό ζυγό». ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΜΥ, ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ «ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ»  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ…

Η ΚΡΙΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ.  ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ… ΑΓΓΕΛΟΣ – ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – ΤΙΜΩΡΟΣ!!!

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΙΖ… (δεν έχει σημασία το μέσο, αν είναι έντυπο, εβδομαδιαίο, καθημερινό, ραδιόφωνο ή τηλεόραση… ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ… ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΗ ΛΕΠΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ… Ο ΤΙΜΩΡΟΣ!!!)

Ο «ΤΙΜΩΡΟΣ» και η ΘΩΔΗ «φάγανε το ίδιο τριπάκι» -δεν εξηγείται διαφορετικά…

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΙ ΤΡΩΤΕ, ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ  ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΑΚΙ ΦΟΡΑΤΕ!

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ…

(ΣΗΜ: ΣΟΦΙΑ… Φυσικά και δεν έγραψα χτες μπικουτί… Το αφεντικό μου έχει δώσει αυτό το δικαίωμα. Μου έχει πει ότι πρέπει να μαγειρεύω, να ΤΟΥ μαγειρεύω, διότι… αν ΔΕΝ… θα με «κληρονομήσει  ζωντοχήρα» στον αιώνα τον άπαντα και αυτό θα ήταν χειρότερο από το να αντιμετωπίσει «τον ΤΙΜΩΡΟ» την μέρα της κρίσεως… (Παιδιά όταν δεν με διαβάζετε… βάζω πλυντήρια).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης