ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΤΩΝ MOODY’ S…ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

Και τώρα εγώ πρέπει να σκάσω περισσότερο; Αμ δε …Αυτοί που έχουν ελληνικά ομόλογα να πλαντάξουν . Είναι λέει στενοχωρημένος ο Παπακωσταντίνου…Δεν μαζεύει έσοδα. Τον καταλαβαίνω , ούτε εμείς μαζεύουμε από πουθενά .Εμείς δώκαμε . Τι δώκαμε δηλαδή ξεπατωθήκαμε. Το μόνο που έχουμε να δώσουμε είναι τα σκυλόσπιτα, αν τα θέλετε ευχαρίστως , τα τετράποδα κοιμούνται και στα πουφ. Ε μα πια με ξαγρύπνησε ΚαθαροΔευτεριάτικα η Θεία για τους Μούντις και μείναμε χωρίς ταραμοσαλάτα …Ευτυχώς μου έστειλε η ex κουνιάδα μου (αμέ !) ωραιότατη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα δώσω μια γενική οδηγία. Την οδηγία αυτή μπορεί να την ακολουθήσετε όλοι .Επειδή «δεν παλεύεται» η κατάσταση , θα αναπτυχθούμε σύμφωνα με την τακτική του «πάτερ ημών» …Θυμάστε τι έλεγε η προσευχούλα; «Δως υμίν σήμερον» για το αύριο ούτε η προσευχή δεν είχε προβλέψει λύση . Υπό αυτή την λογική, αντί να συναντηθούν υπό τον πρωθυπουργό Τρίτη 8 Μαρτίου, ημέρα της γυναίκας , οι αρχηγοί των κομμάτων να κουβεντιάζουν για την οικονομία (;;;) ας κλείσουν όλοι μαζί για πεντικιούρ, όσο για εμάς έχουμε θέματα σοβαρά να ξεμπλέξουμε.

Δείτε την ιεράρχηση των σημαντικών από τις ειδήσεις του Σταρ. Όσο οι υπόλοιποι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων, μοιάζουν αλαφιασμένοι από τα μαντάτα που θα διαδώσουν, η Ελένη Τσαγκά με μακρύ σκουλαρίκι (την Κυριακή) που έμοιαζε να το είχε ξεκολλήσει από βιτρίνα του Γαλάτη την εποχή που έκανε παρέα με την Σοράγια, παρουσίαζε ειδήσεις από τα καυτά στέκια της Αράχωβας!

Η Δέσποινα Μοιραράκη πάλι, την Σαρακοστή, πουλούσε, ντυμένη Γκέισα, χαλιά μαζί με Πακιστανούς που λανσαριζόντουσαν ως Μεξικάνοι. Ο υπερτυχερός που ήθελε το χαλί, κέρδιζε 4 Πακιστανούς με 4 σομπρέρο! Η θεία έτοιμη ήταν για την παραγγελία αλλά…της έμοιαζε λίγο μεγαλύτερο το χαλί από το οικόπεδο…και το ξανασκέφτηκε . Αν δεν το έβλεπα στο Σταρ, θα πίστευα ότι η θεία πάσχει από κάτι «μη αναστρέψιμο» γιατί πως να το πιστέψω σαν κανονικό, ότι μαζί με τα Μπουχάρα η Δέσποινα δίνει προσφορά περιστασιακούς ενοίκους της Υπατίας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ η ΔΟΥΚΙΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΝ απαντά στην ερώτηση Αν είναι ή ΑΝ ΔΕΝ είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Χολίδη.

Εμείς τώρα στην γειτονιά, κάθε μέρα μόλις βρισκόμασταν, όπου βρισκόμασταν, (ή στους σκουπιδοτενεκέδες , ή κάνοντας μανούβρες στο παρκάρισμα ή βγάζοντας τα σκυλιά για τσίσα), αναρωτιόμασταν έντονα, «τα χει η Δούκισσα με τον Χρήστο». Δυστυχώς η Νόρα δίπλα μου έχει κάνει εγχείρηση στο ισχύο και βγήκε για μερικές μέρες off , η Ντίνα πάλι απέναντι τρέχει με το παιδί στα φροντιστήρια , ο Γιώργος παραδίπλα έχει ένα ελεεινής συμπεριφοράς Πεκινουά , που αν δεν το βγάλει 8 φορές την μέρα τσιρίζει , η Θάλεια χώρισε και καπνίζει στο παράθυρο …., δεν είχαμε καταλήξει ομόφωνα …Ε! Με το που βγήκε στο «μέσα στο καλή χαρά» έπεσε «σύρμα» Δείτε γειτόνοι η Νομικού στην Γερμανού».

Τα παιδιά , δεν μπορώ να πω , κάνανε τόσα για την γειτονιά μας που δε τα έχει κάνει ούτε ο Ξύδης ο Δήμαρχος που κυβερνάει τα τελευταία 80 χρόνια στου Παπάγου…, προσπάθησαν.
Εκείνη τίποτα. Χαρά να μην μας δίνει «Δεν απαντώ», είπε. Δηλαδή μαντάμ εμείς τι να κάνουμε τώρα, να στραφούμε να βρούμε χαρά σε ποιά θέματα επικαιρότητας; Τόσο φαρμακοσουβλίτσα; Καλά …κρατήστε το για εσάς και φαίνεστε και καλό κοριτσάκι.

Η «ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ»
9 ΚΑΙ 22 το βράδυ ο Δημήτρης Στεφόπουλος μεταδίδει για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Αν δεν έβλεπα την Χριστίνα Σούζη, θα άρπαζα τα ζώα και θα κλεινόμασταν στο υπόγειο με νερό και φρυγανιές για όσο…Καλέ χρυσέ μου συνάδελφε …σαν να άκουγα τον Άδωνη Γεωργιάδη να διαδίδει ότι «πάτησαν στο σπίτι του Πακιστανοί»… Παιδιά χιόνι πέφτει…δεν μας ψεκάζουνε, ακόμη, με ραδιενεργό οξύ. Η αλήθεια είναι ότι με απευθείας σύνδεση από τις Αφίδνες, ήταν τόση η ένταση του παιδιού που μετέδιδε, τόση η αγωνία από το στούντιο που κάπου εκεί, έκλεισα την τηλεόραση για να πάω να ανοίξω τις βρύσες …ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης