ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ…

OTAN O KANTAΦΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ότι ο λαός του τον λατρεύει και απλώς γιορτάζει λίγο πιο άτσαλα στους δρόμους… καταλαβαίνετε ότι σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει το «ας προσευχηθούμε»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλάζω θεματολογία μπας και αλλάξει το γούρι
Με δεδομένο ότι μας βρίσκω λίγο μαλθακούς αποφάσισα να ακονίσουμε λίγο το κεφάλι μας με μία σπαζοκεφαλιά ή ένα κουιζάκι.

«Ποιό μέλος της κυβέρνησης έχει γραφτεί σε γυμναστήριο ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΔΑΤΟ των βορείων προαστίων με συνδρομή που αντιστοιχεί με μισθό υψηλότατου στελέχους πολυεθνικής με έδρα στο Ντουμπάι; Το κακό είναι τριπλό, γιατί και πληρώνει και δεν γυμνάζεται και στέλνει αντιπρόσωπο».

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταρχάς πίστευα ότι είναι μοντάζ. Μου το είχανε πει αλλά δεν… Μέχρι που είδα το τρέιλερ. Φώναξα και τις συμμαθήτριες στο γραφείο να δούμε όλες μαζί. Παρακολουθώντας τις επαναλήψεις, καθώς τα κανάλια είχανε φροντίσει να βλέπουμε, λούπα στην λούπα, η Πόπη που είναι ζυγός με σκορπιό, τον βαθμολόγησε με 5 αλλά μετά, επικράτησε ο ζυγός και μετέτρεψε το 5 σε 7 πριμοδοτώντας την τόλμη…

Η Τάνια όμως, που είναι λιοντάρι με ωροσκόπο Τοξότη βαθμολόγησε ως εξής: Έβγαλε τα κόκκινα γυαλιά της… με κοίταξε χαμογελώντας πάνω από το κομπιούτερ και ανθυπομειδιώντας μου είπε «θα βάλω 8 γιατί πρέπει να του δώσουμε κίνητρο να εξελιχθεί»…

Εγώ, λίγο ακόμη και θα περίμενα να βγάλει το σακάκι και να το στριφογυρίσει πάνω από το κεφάλι όπως ο Τραβόλτα αλλά η φαντασίωση δεν ολοκληρώθηκε. Θα περιμένω.

ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΣ ΣΤΟ «ΚΟΥΣ – ΚΟΥΣ»;

Απολογούμαι ταπεινά γιατί δεν είδα, δεν άκουσα και δεν συγκράτησα το επίθετο του Κωνσταντίνου στυλίστα – κομμωτή με το καρό καπέλο που εμφανίστηκε χτες το μεσημέρι στο Κους – Κους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ότι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΔΑ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΒΑΦΗ ΡΙΖΑ ΚΑΙ Η «ΚΑΜΜΕΝΗ»

ΞΕΧΡΩΜΗ ΑΚΡΗ…

Προς στιγμή ταράχτηκα γιατί νόμισα ότι υπονοούσε κάτι για εμένα διότι σαν «μπικουτί» είχα γράψει ότι ΔΕΝ μου άρεσε το μαλλί της Έλλης (Κοκκίνου). Ο σπεσιαλίστας λοιπόν ειδικός, είπε ότι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λέξη της μόδας είναι να μακραίνει η ρίζα άβαφη. Μια «παλάμη» μετά εμφανίζονται τα υπολείμματα της βαφής…
Η Κατερίνα Καραβάτου κάτι πήγε να πει… δηλώνοντας έκπληξη – απορία – αντίρρηση, αλλά το «στρογγύλεψε» γιατί θυμήθηκε ότι η Κοκκίνου είναι μέλος κριτικής επιτροπής σε εκπομπή του καναλιού. Πάντως η νέα τάση όπως την ονόμασε ο ποιητής του κοντρόλ του Alpha, λέγεται «ντεκονστραξιόν»… Αν ψάχνεστε να βρείτε ποιες χρόνια τώρα την λανσάρουν, δείτε τις τσιγγάνες. Μαύρη ρίζα- κόκκινη άκρη ή μαύρη ρίζα – κίτρινη άκρη, ασορτί με νύχι -μανικιούρ που βάφτηκε τρεις μήνες πριν ροζ μεταλιζέ.
Το καλό που σας θέλω μην αρχίσετε να λανσάρετε την μόδα «μαύρη ρίζα – πορτοκαλί άκρη» θα σατανιστούν οι κομμώτριες και θα δεθούν στις νεραντζιές στο Σύνταγμα.
Αν πάει να γίνει «τάση» θα ζητήσω την βοήθεια του Ψινάκη γιατί αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί ποτέ. Σκέψου να αρχίσουν τώρα να κυκλοφορούν και άλουστες και ντεκονστραξιονισμένες…

Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

Το ντεκονστραξιόν λέτε να προέρχεται από το ΝΤΕΚΟ (art deco;) και το ΣΤΡΑΞΙΟΝ το οποίο πιθανόν να προέρχεται από την ( ΣΤΡΟΥΚΤΟΥΡΑ που σημαίνει κάτι σε ΙΝ ΣΤΡΟΥΚΤΟΡΑ;) ή από το NTE (όπως λέμε de Balzac, de profundis) και το κονστραξιόν που σημαίνει (δομή – δόμηση;) που με το ντε μαζί σημαίνει… αποδόμηση; (deconstruction;).

Παράδειγμα: Μην μου ντεκονστρακτάρετε την είδηση (που σημαίνει μην αποδομείτε το θέμα).

ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ , τελικά!

Αποφάσισα!!! Το είδα να το χορεύει και ο Γιάννης Φλωρινιώτης και ενθουσιάστηκα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΔΙ.ΑΣ.»

Την Δευτέρα το βράδυ αν δεν κινητοποιείτο η ομάδα «Δίας» σε υπερθετικό βαθμό ίσως να μην έφτανε ποτέ στο νοσοκομείο ένας άνθρωπος. Το «επείγον» του θέματος το αντιλήφθηκε ο πρώτος μοτοσικλετιστής στο ύψος του Κολωνού και σε μηδενικό χρόνο οκτώ μοτοσικλετιστές «άνοιγαν δρόμο» μέχρι να φτάσει ο άνθρωπος που κινδύνευε στο νοσοκομείο. Ας είναι καλά, κάποιοι δεν θα τους ξεχάσουν ποτέ.
Δυστυχώς τώρα που γράφω , μαθαίνω την είδηση ότι κάποιοι «γάζωσαν» άντρες της συγκεκριμένης ομάδας με Καλάσνικοφ. Νεκροί οι δύο αστυνομικοί και ο ένας αστυνομικός σοβαρά τραυματισμένος… Τα δυσοίωνα είναι τόσα πολλά που μοιάζει να μην μπορεί να πάρει ανάσα κανείς πια, ποτέ.

«KANΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ»

Eίπε ο Σταμάτης Μαλέλης και ψάχνουν να βρούνε για ποιους χτυπά η καμπάνα! Ποιά θέση καλέ; Με ένα καρεκλάκι πτυσσόμενο είναι όλοι, σαν και εκείνο που πήγαιναν οι ηλικιωμένες κυρίες στα «12 Ευαγγέλια» της Μεγάλης Πέμπτης…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης