ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Έχετε πονοκέφαλο; Ημικρανία ; Υποφέρετε απο κατάθλιψη ; Παθαίνετε τυμπανισμό ; Σας πειράζουν τα τηγανιτά ; Ζείτε με τον εφιάλτη του ΦΠΑ ; Παθαίνετε κρίσεις πανικού ; Εχετε έκτακτες συστολές ; Πάσχετε απο βουλιμία ; ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΤΕΝΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ !

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προτείνω εγώ, ατυχήσασα κομμώτρια – ατραξιόν που αν και διετέλεσα 3 χρόνια στο Αλτερ , όχι μόνο νύφη δεν έγινα, αλλά ούτε καν αρραβωνιάστηκα !

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΙΚ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ! ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΜΠΡΙΟ να ξεκινήσει η βδομάδα ευχάριστα !
ΠΟΙΑ ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ ;;; ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΚΟΛΕΜΑ ;;; ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΛΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΕΡΔΙΚΕΑ !
Η ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΔΙΚΕΑ ΣΤΟ ΕΠΤΑ

Όταν είδα το τρέιλερ της εκπομπής , όπου η Μαρία καθιστή διατύπωνε την κριτική της για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης , έβαλα την «υπενθύμιση» στο κινητό από το Σάββατο για να μην κάνω τίποτα , την ώρα της εκπομπής και χάσω τις διαπιστώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΜΑΡΙΑ, λοιπόν, που για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αναμονή κοινού, η σατανική παρουσιάστρια συνεπικουρούμενη απο τον καταχθόνιο αρχισυντάκτη Αρη Λιαπάτη , «ΕΠΑΙΞΕ» τελευταίο θέμα στην εκπομπή πριν τους τίτλους τέλους , είπε ότι  θα ήθελε πρωινό να κάνει η Ελένη Μενεγάκη αλλά με το περιεχόμενο της εκπομπής των ΚΑΡΑΜΕΡΟΧΑΡΙΤΑΤΩΝ.

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ, στο σενάριο αυτό, απλές : 1 ) Φεύγει η Ελένη απο τον Αλφα , αφήνει εκεί ανθρώπους και κατσαρολικά και έρχεται στον Αντενα , όπου συναντάει εμάς που συνεχίζουμε το λαμπρό έργο μας , χωρίς τα αγόρια. 2) Μένει η Ελένη στον Αλφα και στέλνει μίνι βαν το κανάλι, για να μεταφέρει την Λίτσα, την Ντόρα Κουτροκόη, την Ανθή Βούλγαρη, τον Τίμο, τους εναλλακτικούς μάγειρες, τον Βασίλη Δρυμούση, εμένα, τον Τάσο Σοφρωνίου …

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ 1Η : Παρακαλώ ( και τώρα απευθύνομαι ταυτόχρονα και στον Στέλιο Αντωνιάδη και στην Αγλαία Λάτσιου , γιατί δεν καθόρισε η Μαρία στην κριτική της ποιός παραγωγός θα είναι υπεύθυνος για την σύμπραξη των δύο εκπομπών σε μία , να μου εξασφαλίσουν θέση στο βαν , δίπλα σε παράθυρο γιατί υποφέρω όταν δεν οδηγώ απο ναυτία )

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ 2η : Για την Χριστίνα Πολίτη που την πάω πολύ και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μπορεί να υπάρξει λίγο έλεος Μαρία ή είστε ΑΠΟΛΥΤΗ ;

«Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ» !!

Αυτή την δήλωση έκανε η Μαρία Περδικέα , για να συμπληρώσει όμως ότι : «είναι μια φούσκα που φουσκώνει κι άλλο».

Αγαπημένη μου Μαρία, μην κοιτάτε εμένα και εσάς που εδραιωθήκαμε στον χώρο και κάνουμε σουξέ, υπάρχουν νέα κορίτσια που αισθάνονται να θέλουν να δοξασθούν, ας μην είμαστε τόσο αυστηρές .

H ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ FACE BOOK

ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ με το ψεύτικο προφίλ που κάποιος ή κάποια δημιούργησαν στο face . Καλά έκανε και το δημοσιοποίησε απο την εκπομπή της . Τα προβλήματα με το face όμως πολλαπλασιάζονται. Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι κάποια σκατόψυχη δημιούργησε πρόβλημα και στο δικό μου προφίλ , με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί. ΙΣΧΥΕΙ, μέχρι να επανέρθει, μόνο το Νana Palaitsaki II.
Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά βρήκα το πρόσωπο που μπλόκαρε το προφίλ μου. Τι να κάνουμε όμως θα κυκλοφορούν πάντα αναμεταξύ μας ατάλαντοι και ατάλαντες που πίστευαν ότι θα μπορούσαν να είναι «Μενεγάκες».

ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Πολύ «μουντίλα» βγάζει βρε παιδάκι μου. Νομίζω ότι την πρωτοχρονιά «παίζανε» θέμα για τις επιπτώσεις του μνημονίου. Χτες πάλι, καλεσμένοι και παρουσιαστής αγέλαστοι σχεδόν μουτρωμένοι . Στο τέλος η είδηση απο το εξωτερικό δελτίο που είχε την πλάκα της , καθώς στην Βρετανία , πρώτη αιτία διαζυγίου θεωρείται το face book, αντί να της δώσουνε λίγο χρόνο , την «ξεπέταξαν» σαν να τους χτύπησε την πόρτα ο «666». Γιατί τόσο δυσκοιλιότητα στην θεματολογία και στο ύφος ;

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ …ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ …ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ !!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης