ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Μπορεί και να ήταν απο την πανσέληνο, αλλά βλέποντας το «αξίζει να το δεις» ξανακάπνισα! Εγώ το «πρωτότυπο» δεν το είχα παρακολουθήσει. Δεν είχα δει, δηλαδή, το «πακέτο» όπου η Μαρία Σταματέρη συνάντησε την πρώτη της πεθερά. Το απόγευμα της Τετάρτης το ανέσυρε η Τατιάνα απο το αρχείο με καλεσμένη στον καναπέ, την Μαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν η εκπομπή ξεκίνησε η πλάτη μου ήταν «γυρισμένη» πλάτη στην τηλεόραση. Άκουγα, λοιπόν, αλλά δεν έβλεπα. Λίγα λεπτά αργότερα καταλαβαίνω ότι η Μαρία είναι διατεθιμένη να μιλήσει, κανονικότατα για την ζωή της. Σταματάω να πληκτρολογώ στον υπολογιστή και αρχίζω να παρακολουθώ το θέμα. Βάζω γαλλικό καφέ στην κούπα. Είναι η στιγμή που στην οθόνη εμφανίζεται η «πρώτη» πεθερά της Μαρίας …Εκεί είναι που ψάχνω για τσιγάρα. Τίποτα. Πηγαίνω στο αυτοκίνητο τρέχοντας (για να μην χάσω το σασπένς)… Τι ευτυχία!

Ένα έτοιμο στριφτό τσιγάρο που ο «καλός μου» είχε ετοιμάσει και περίμενε πάνω στο τασάκι …Το βούτηξα, το άναψα και έτρεξα να δω την συνάντηση που δεν είχα δει τότε. Αμάρτησα κύριε Μπεχράκη μου αλλά ήταν για καλό σκοπό…Με δεδομένο πάντως το μακελλειό που γίνεται για το κάπνισμα και την απαγόρευσή του, εγώ ως πρωην (;) καπνίστρια, αναρωτιέμαι, γιατί δεν αποφασίζουν με το ίδιο πάθος που κυνηγάνε τους καπνιστές να κυνηγήσουνε όλους όσους μας ακτινοβολούν, όλους όσους ρυπαίνουν με τοξικά απόβλητα, όλους όσους μας ταίζουν καρκινογόνα, όλους όσους δηλητηριάζουν τα ζώα με ορμόνες και τα τοξινώνουν για να τοξινωθούμε όλοι μαζί παρέα.

Είναι τόση η τοξίνη που μας έχουνε ραντίσει που σε λίγο μπορεί να φυτρώσει δεύτερο κεφάλι πάνω μας αλλά …οι αρμόδιοι, θα εφησυχάζουν , γιατί εφαρμόστηκε ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους . Δεν ξέρω αν έχουν σκεφθεί , (ειλικρινά μόλις δω τον Αντρέα τον Λοβέρδο απο κοντά θα τον ρωτήσω)…πως μπορεί να διαχειριστεί ένας πολίτης που καπνίζει, την απαγόρευση καπνίσματος, όταν ο Πάγκαλος κυκλοφορεί μαζί με τις δηλώσεις του, με πούρο στο χέρι ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ τα ρεπορτάζ στο «αξίζει να το δεις» για τον καφέ και το πόσο κοστίζει στις πρωτεύουσες της Ευρώπης . Δεν άντεξα όμως να παρακολουθήσω τον ακατάληπτο τύπο με το ρουζουλί πουκάμισο που υποστήριζε ότι στην Ελλάδα ο καφές κοστίζει ΛΙΓΟΤΕΡΟ απ’ ότι στο Παρίσι, στο Μόναχο, στην Ρώμη και στο Μιλάνο… Με κάτι τέτοιους κύριε Μπεχράκη μου ξαναρχίζεις το κάπνισμα για να μην υποτροπιάσεις εναντίον του.

ΚΟΥΙΖ : Τραγουδίστρια, ωραιοτάτη, πολυσυζητημένη και καστανή κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα (στην Γλυφάδα την είδαμε) με πανύψηλο συνοδό με κουκούλα τόσο εκείνη όσο και ο συνοδός της .

Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ …φοριέται πολύ

Το θυμήθηκα γιατί έγραψα το συγκεκριμένο κουιζ. Χτες ήρθε η θεία Ασημούλα μαζί με την Μανίνα την ξαδέρφη , φορώντας κουκούλες. «Τι έπαθες θεία ;» Ρώτησα. «Μια χαρά είμαι γιατί ;» «Γιατί φοράς κουκούλα μέσα στο σπίτι και περπατάς σαν συγκαμένη». «Είναι στυλ» απάντησε η θεία κοιτώντας την Μανίνα…

Είναι η στιγμή που συνειδητοποιώ ότι η θεία αισθάνεται ότι ερμηνεύει «ΡΑΠ» …(καλά για την Μανίνα το είχα καταλάβει ότι το πίστευε καιρό τώρα, άλλωστε, πάντα γελοία ήταν). «Φοριέται» τελευταία, το στυλ που συνδυάζει ενδυματολογική άποψη και βάδισμα. Το βάδισμα εκφράζεται ως εξής : Δύο βήματα μπρος ένα πίσω… που σημαίνει ότι σχεδόν μένουμε στον ίδιο τόπο, ο κορμός έχει ελαφρά κλίση προς τα μπροστά, η πλάτη δείχνει με καμπούρα, το κεφάλι καλύπτεται με την κουκούλα του φούτερ και το «πακέτο» δένει με μαύρα γυαλιά στα μάτια. Και καλά να είσαι …μέχρι άντε 30 ….η θεία που είναι συμμαθήτρια της Ζωζώς ;

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Ας τελειώνουμε κάποια στιγμή με τον ναρκισισμό του Κανάκη , δώστε πλάνα στον Στάθη και λίγο χρόνο για πιο πολλά ανέκδοτα.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ…

Απο τις πιο στενάχωρες ειδήσεις που μεταδόθηκαν τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του ΜΕΓΚΑ για τους φοίνικες που πεθαίνουν. Δεν υπάρχει χειρότερο απο το να δεις το δέντρο να χάνεται ξαφνικά …είναι σαν να χάνεις άνθρωπο. Στο σπίτι μας φυτέψαμε φοίνικα μόλις γεννήθηκε το παιδί μου…Σήμερα 28 χρόνια μετά τα φύλλα του έχουν περάσει την ταράτσα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω αν προηγήθηκε ρεπορτάζ πριν την απευθείας σύνδεση για το συγκεκριμένο θέμα με τον ρεπόρτερ Μάνο Μπανασάκη , αλλά κατάλαβα, αν κατάλαβα καλά ότι μπορεί να εξαφανιστούν οι Φοίνικες ….όλοι . Με την πεποίθηση ότι οι δημοσιογράφοι πολλές φορές «υπερβάλλουν» τηλεφώνησαν στην Χρυσαυγή. Την ξέρω χρόνια γιατί έχει φυτώριο δίπλα στο πεντάγωνο και τα περισσότερα φυτά στον κήπο μας είναι δικά της…Μου επιβεβαίωσε την είδηση…Όλοι οι Φοίνικες έχουν πεθάνει στην Αίγυπο , όλοι οι Φοίνικες πέθαναν στην Βουλιαγμένη … ..Το ξέρουν , λέει απο πέρυσι …και ακόμη τα φάρμακα που θα σκοτώσουν το σκουλήκι δεν έχουν βρεθεί.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΥΖΙ…πάλι το άκουσα με τρόμο, από το Ράδιο Αρβύλα, το οποίο αναμετέδωσε το θέμα απο την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου. Στην Αργεντινή λέει, φορολογείται το μέγεθος. Μην εφησυχάζετε επειδή εφαρμόζεται το μέτρο στην Αργεντινή, θέμα ημερών είναι να ενταχθεί στο φορολογικό νομοσχέδιο. Το ζήτημα είναι να δούμε αν το μέτρο αφορά «φυσικά» και «τεχνητά» …γιατί κάτι μου λέει ότι στην χώρα μας δεν θα υπάρξει διαχωρισμός και θα γενικευτεί σε όλα τα είδη…

ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ SIEMENS θα φορολογήσουν όλων των ειδών τα βυζιά , θα φορολογήσουν και τα νύχια, διότι ως γνωστό, αν έχεις νύχια κάτι έχεις να ξύνεις και ως γνωστό στην Ελλάδα για ό,τι έχεις πρέπει να σου βάζουν φόρο ακόμη και αν είναι αυτά που διαθέτεις είναι φυσικά αξεσουάρ που σου χάρισε η φύση.

• ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ «ΤΥΠΟ»

Έμαθα ότι κυκλοφορεί το down Town με εξώφυλλο την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία «σπάει» την σιωπή της και μιλάει για την προσωπική της ζωή. Μεγάλη επιτυχία η φωτογράφιση, την είδηση δεν βρίσκω.

• Η Ελένη Μενεγάκη κλασσικά στα εξώφυλλα των εβδομαδιαίων περιοδικών παρέα με μήλα …πολλά μήλα , το οποία διαλέγει ένα ένα στην λαϊκή αγορά. Πόσο όμορφη είναι αλήθεια ακόμη και την στιγμή που διαλέγει κόκκινα μήλα!!!!

• Αμ η Ορθούλα Παπαδάκου που χώρισε τον πρώτο άντρα της ζωής της γιατί ζήτησε….προίκα , ενώ ο δεύτερος της έδωσε ραντεβού στην εκκλησία και δεν εμφανίστηκε ποτέ …!! Μπράβο στο κορίτσι πάντως που τα είπε γιατί αν ακόμη και μια Ορθούλα, συναντήθηκε στην ζωή της με αχαίρευτους…ή Μανίνα που είναι τάπα και με τοπικό γύρω απο την μέση, πάλι καλά που του έταξε ένα εξαδιαιρέτου στην Βραυρώνα.

• Άργησα πολύ να καταλάβω ότι δεν βλέπω contra γιατί δεν είναι στην nova και έφτασα να πιστεύω ότι έχει βάλει ο Τράγκας κάποιους να μπλοκάρουν την δική μου συσκευή. Όχι τίποτα άλλο γιατί μαθαίνω ότι χάνω σπουδαία περιστατικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης