ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ…

ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένος ο πρώην Γενικός Διευθυντής εξοπλισμών Ευάγγελος Βασιλάκος. Η εκπομπή δεν ήταν απλώς ενδιαφέρουσα ήταν σο – κα – ρι – στι – κή!
Ο κύριος Βασιλάκος ανάμεσα στον Παπαχελά και τον Τέλογλου παρουσίασε, δεχόμενος ελάχιστες παρεμβάσεις από τους οικοδεσπότες, το πώς μακελεύτηκε το δημόσιο χρήμα για οπλικά συστήματα που

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΤΕ!!!

Δυστυχώς δεν είδα την εκπομπή από το ξεκίνημά της «μπήκα» ανυποψίαστη η τηλεθεάτρια, την στιγμή που παρουσίαζε ο καλεσμένος της εκπομπής, τα δισεκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν από το 2003 και μετά για την ΑΓΟΡΑ τανκς τα οποία πήραμε αλλά… ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δισεκατομμύρια ευρώ είναι τόσα που αξίζει όσοι δεν είδατε την εκπομπή live να μπείτε στο skai.gr να παρακολουθήσετε όχι ακριβώς την κουβέντα… την παρουσίαση του δράματος που αφορά όλους μας.

Ο Παπαχελάς και ο Τέλογλου ακούγανε αλλά ο ένας κρατούσε το κεφάλι του και ο άλλος την «αναπνοή του» (μπορεί). Ήταν τόσο δομημένη η άποψη του καλεσμένου και τόσο συγκλονιστικά τα στοιχεία που όπως πολύ καλά είπε και ο πρωταγωνιστής των φακέλων της Δευτέρας «ΔΕΝ είμαι εισαγγελέας, αλλά όλα τα στοιχεία για τα οπλικά στοιχεία είναι στην διάθεση του εισαγγελέα».

Τώρα το να ρωτήσω εγώ αν κάποιος αγόραζε ένα ρολόι και το παραλάμβανε από τον εμποράκο, χωρίς δείκτες, κουρδιστήρι και μπαταρία τι θα έκανε;

Και θα συμπληρώσω με ένα επίσης ερώτημα: Τι έκανε μία κυρία υπουργού που διετέλεσε και υπουργός αμύνης, όταν αγόρασε σουτιέν με ελαττωματική μπρατέλα; Την έδωσε στην φιλιπινέζα να την ράψει; Το πήγε πίσω να το αλλάξει; Το χάρισε σε μια φτωχιά γειτόνισσα της κουμπάρας της; Ή έβαλε την πωλήτρια να ξυρίσει το κεφάλι της σε ένδειξη μετανοίας για το λάθος;

(Το παράδειγμα είναι υποθετικό καθώς αποκλείεται κυρία υπουργού να είχε ανάρμοστη συμπεριφορά σε πωλήτριες).

Όμως, συνεχίζω τους προβληματισμούς μου, μετά την συνέντευξη Βασιλάκου αν, γράφω ΑΝ, «ψειρίσει» η ντεκαπάζ στο μαλλί πελάτισσας, η κομμώτρια κρύβεται στο πατάρι. Ο Θεός να σε φυλάει από γυναίκα που της έχει ξεκολλήσει η τρέσα και της έχει βγει «θαμπό το φλας…» στην φράντζα ΠΩΣ (λοιπόν) αγοράζουμε μαχητικά τζούφια, υποβρύχια που τουμπάρουν, τανκς που το μόνο πυρομαχικό είναι ο ζίπο του οδηγού,

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ;;;

Ειλικρινά Γιώργο μου (συγνώμη για τον ενικό αλλά εδώ που φτάσαμε δεν αντέχω και τους τύπους) αν δεν σε ενημέρωσαν χτες το βράδυ για τα όσα είπε ο Βασιλάκος, εγώ …μα το θεό δεν έχω το κινητό για να σου στείλω μήνυμα, αν το είχα θα το έκανα για σου γράψω ότι είμαστε πολύ τραγικές φιγούρες όλοι μαζί παρέα, αν δεν τιμωρηθούνε οι ανήθικοι, όταν ζητάτε απ όλους μας να τρώμε φακές για να την «βγάλουμε».

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

1. Καλέ συνάδελφοι εκεί στο κοντρόλ του «ΣΚΑΙ» γιατί θα έπρεπε ΌΛΟΙ να ξέρουμε τον Ευάγγελο Βασιλάκο; Πρέπει να σκεφθείτε και τους αμόρφωτους όπως εγώ που βλέπουμε τηλεόραση και περιμένουμε να δούμε το «σουπερ» με το όνομα και τον τίτλο του ανθρώπου που μιλάει… Πάνω από μισή ώρα έβλεπα και το μόνο που «έπαιζε» σαν σούπερ ήταν το τηλέφωνο του ΣΚΑΙ, το mail της εκπομπής και κάποιοι τίτλοι με το θέμα… ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΛΕ;;; Κάποια στιγμή απλώς ο Παπαχελάς τον αποκάλεσε με το επίθετό του και καταλάβαμε πως τον λένε για να βρούμε στοιχεία για εκείνον στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

2. Τον Παπαχελά κατά την διάρκεια της κουβέντας τον βλέπω συνεχώς προφίλ και τον Τέλογλου από το αφτί του και πίσω…

3. Τα πλάνα που παίζουν στο VIDEOWALL να τα ξεδιαλέγετε έτσι ώστε να μην βλέπω συνέχεια ένα κοντινό φαντάρου στο κοντινό πλάνο του καλεσμένου, δηλαδή δύο «κεφάλια σάντουιτς» το ένα πάνω στο άλλο.

4. ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ!!! Ακόμη και ο πρωθυπουργός όταν εμφανίζεται θέλει το σούπερ του, πόσο μάλλον ο Βασιλάκος που δεν έχει κάνει ο άνθρωπος την καριέρα της Ευγενίας στην τηλεόραση.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης