• Οι (υπό «δοκιμή») συνεργάτες μας
  • Η «Ζωζώ», η κοσμικιά  και
  • Ο «Νταν – Νταν»… ο στριφογυριστρούλης

Αφεντικό (Μου), καλημέρα. Καταρχάς να σου ξεκαθαρίσω ότι οι συγκεκριμένοι συνεργάτες του  «μπικουτί» δεν πρόκειται να ενοχλήσουν ποτέ τον «κουμπαρά» μας. Οι πληροφορίες  και τα κουιζάκια με τα οποία χρωματίζεται από εδώ και πέρα περισσότερο το μπικουτάκι μας, είναι μια ευγενική χορηγία δική τους, προς τους αναγνώστες, αλλά και προς τα εντιμότατα μέλη της δημοσιογραφικής μας πιάτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, λοιπόν, από τους δύο… συνεργάτες θα δίνονται πάντα υπό μορφή Κουιζακίου…

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ … (λοιπόν για σήμερα) καλημέρα σας… Υπό τον «φόβο» της Ρούλας Κουσκουρή και των αποκαλυπτικών ρεπορτάζ της… αφεντικό, να ξεκαθαρίσω ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ της δικής μου ζωής γιατί η Κουσκουρή «παραμονεύει»… 

  • Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ  είναι Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ και ο
  • ΑΝΤΡΑΣ της Ζωής ΜΟΥ είναι ο ΑΛΕΞ ΜΟΥ 

Αφεντικό, καλά δεν κάνω; Βοηθάω την Κουσκουρή να κερδίσει χρόνο… Α! πα! πα! Αδερφάκι μου, τί ήταν το ρεπορτάζ που έβγαλε στον αέρα για τον αρραβώνα του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Χριστίνας… Καλά, δεν έχεις… αφεντικό… Λίγο ακόμη και θα πιστέψω ότι τελικά αρραβωνιάστηκε η Ρούλα τον Γιάννη. Επειδή μετά το ταξίδι επιστροφής από την Κύπρον, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, όσο και η Χριστίνα διέψευσαν τον μυστικό αρραβώνα… η Κουσκουρή, ξεσήκωσε τον πρώην σύζυγο της Αλίκης, τον Ηλιάδη, ο οποίος είχε καλεσθεί στο «μυστικό δείπνο» όπου σύμφωνα με το ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ, ρεπορτάζ της Ρούλας συμμετείχαν έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας παπάς ή ένας που ήταν ντυμένος παπάς (αυτό δεν το ξεκαθάρισα)… Οι έξι, πλην του παπά, πήγανε για φαγητό μετά τα αρραβωνιάσματα στο πιάνο – μπαρ «ράντζο». Εκεί παράγγειλαν, κόκκινο κρασί Λαζαρίδη του 1997, χρονιά που δεν έβρεξε και έσφιξαν οι ρώγες, φάγανε ντιπ – σεφταλιάς, ενώ ένας από την παρέα είχε ωτίτιδα και αποχώρησε δύο φορές από το τραπέζι για να ρίξει σταγόνες στο αφτί του… Όλα αυτά και πολλά άλλα τα ξέρει η Ρούλα από πρώτο χέρι, πριν καν ο Γιάννης αποφασίσει να γνωρίσει την Χριστίνα. Σου μιλάω τώρα ότι «όταν το έχει το ρεπορτάζ η Κουσκουρή…, μαύρο φίδι που έφαγε τον αντιρρησία»!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή, λοιπόν, οι αρραβωνιασμένοι της Ρούλας, βγήκανε και δηλώνανε ότι αρραβωνιάσματα δεν έγιναν… η ρεπόρτερ μας ΚΑΛΕΙ… τον πρώην σύζυγο της Βουγιουκλάκη. Βγαίνει στον αέρα ο άνθρωπος (ΤΙ ΚΥΡΙΟΣ αλήθεια)… παραδέχεται ότι είχε προσκληθεί  στο δείπνο, αλλά έπρεπε να κάνει γενικές εξετάσεις την επόμενη μέρα και όπως ξέρουμε οι σεφταλιές «τινάζουν» τους δείκτες στον «αέρα»… με αποτέλεσμα να μην παραβρεθεί ο κύριος Ηλιάδης στο δείπνο, να κερδίσουν οι «δείκτες» και να βγει στο «αέρα» του ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ… υπογράφοντάς το αξιόπιστο ρεπορτάζ της Ρούλας, η οποία «λυσσομάναγε» μία εβδομάδα για τα συχαρίκια…

ΕΓΩ, ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, μετά από αυτό… έπιασα τον δικό μου στις τρεις τα ξημερώματα και του είπα… «από εδώ και μπρος η Κουσκούρω είναι φίλη μας».

Τώρα… ανεπιβεβαίωτες είναι οι πληροφορίες για το που βρίσκονται οι βέρες του Παπαμιχαήλ… (Εγώ νομίζω ότι θα τις κατάπιανε. Υπό την απειλή του Κουσκουρίου βλέμματος , αυτοί ένιωσαν σαν τον πρωταγωνιστή στο ΕΧΠΡΕΣ του Μεσονυχτίου , όταν τον βούτηξαν οι τελωνειακοί στην Κωνσταντινούπολη…)

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ;

Λοιπόν, εγώ με το που διάβασα ότι ο Παπαγιάννης έγραψε ότι ο Νίκος Κακαουνάκης «έκλεισε» συμφωνία με τον Βρυώνη, τηλεφώνησα στον Νίκο για να μάθω τα νέα.

Ο Κακαουνάκης, λοιπόν, μου το διέψευσε. Μου είπε δηλαδή ότι ουδέποτε έχει συζητήσει για συνεργασία με το συγκεκριμένο κανάλι και ότι όλα αυτά που γράφτηκαν είναι μαλακίες. (Αυτό μου είπε, αυτό σας γράφω)…

ΞΕΡΩ, ότι…

Στο στόχαστρο των Γερμανών είναι η Ναταλία Γερμανού !!!… Την γυρεύουν για ραντεβού, μπορεί τώρα που γράφω να έχει ήδη γίνει… Έχουν πολλές ιδέες μαθαίνω, αξιοποίησης της στον ALPHA που αφορούν και σε βραδινές εκπομπές, όπως σας είχα γράψει.

ΤΕΦΑΡΙΚΙ ΒΡΕ Η ΛΙΝΑ ΜΑΡΙΛΗ!!!

Μια τέτοια συνεργάτιδα, χάθηκε να έχουμε και εμείς!!! Βγήκε στην εκπομπή μας με μια συνέντευξη «ποταμό» . Δήλωσε μεταξύ άλλων ότι την Ναταλία, (στης οποίας την εκπομπή εργάζεται η Λίνα Μαρίλη), την βλέπουνε φέτος γιατί είναι ένα καινούργιο προϊόν  (!!!)… και από περιέργεια οι τηλεθεατές… βλέπουν το «μες στην καλή χαρά»…

Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ… (Για τις δηλώσεις της Λίνας Μαρίλη)… Δηλαδή, πως όταν ανοίγει στην γειτονιά ένα καινούργιο σουβλατζίδικο… ένα πράγμα…  Πάμε, λοιπόν, για γύρο – πίτα στο καινούργιο και αδιαφορώντας αν πουλάει γάτες γουέλ νταν… αγοράζουμε, γιατί μυρίζει «καινουργίλα»…

Μπράβο βρε …πρωτότυπη τηλεοπτική ερμηνεία για τα νούμερα τηλεθέασης.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ, για την Σοφία Αλιμπέρτη.

Η Τζώρτζια, λοιπόν, η οποία συνεργάζεται με την Σοφία, είπε στην εκπομπή μας ότι… η Σοφία του χρόνου θέλει να κάνει άλλα πράγματα και όχι το πρωινό του Σαββατοκύριακου.

Η ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Φυσικά και διάβασε η Ρούλα ένα δημοσίευμα που αφορούσε στην περιπέτεια με την υγεία της στην REAL NEWS. Θέλετε να μάθετε πως αντέδρασε; «Σύντομα θα απαντήσει μέσω της δικαιοσύνης για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ».

ΚΟΥΙΖΑΡΕΣ  

Στο συγκεκριμένο Κουίζ, συνεργάστηκε η «αφεντιά» μου, η Ζωζώ η κοσμικιά και ο Νταν – Νταν ο στριφογυριστρούλης.

ΠΟΙΟΝ  ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ… που είναι στα «κάτω του» ΤΟΝ ΕΙΔΑ στον ROCK ‘N’ ROLL στο Κολωνάκι να… (συγνώμη αφεντικό)… να χαμουρεύεται με κυρία από τον χώρο των εκδόσεων την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της Ζωζώς την έχουν καταραστεί οι κοσμικές που «έχει κόψει» να μην αδυνατίζει αν και κάνει δίαιτα;;;

Την συγκεκριμένη χοντρή κυρία, την είδε ο ΝΤΑΝ – ΝΤΑΝ ο στριφογυριστρούλης, να αγοράζει μετά από «κλεισμένο ραντεβού» τσάντα HERMES, MAΪMOY, από το παζάρι του CAPALI CARCI, στην Κωνσταντινούπολη. Η συγκεκριμένη επίσης κυρία, έπαθε μεγάλη ήττα στην Νέα Υόρκη όταν δεν έβρισκε σουτιέν στο μέγεθός της την εποχή που ξεπουλάγανε το Γουέτενμπρα… Συνεχίζω, δίνοντας και άλλες πληροφορίες του ΝΤΑΝ – ΝΤΑΝ, ότι η μοναδική αυθεντική τσάντα που κράτησε στο χέρι της, ήταν δώρο πολύ γνωστού τραγουδιστή, τις δημόσιες σχέσεις του οποίου διαχειριζότανε.    

ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ… Να σας γράψω τι έγινε στην ΕΣΗΕΑ, την μέρα που συζητήθηκαν οι ενστάσεις… Θα μιλήσω με ονόματα και θα παραδώσω τα πάντα στην κρίση του κοινού… ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης