ΤΙΤΛΟΙ:

  • 30 ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ– ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
  • Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
  • ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΕΛΗ.
  • ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ

ΓΥΡΙΣΑ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφεντικό… πήγες λίγο να χαρείς ότι θα γλίτωνες από μένα, αλλά τελικά… θα σε ταλαιπωρήσω κι άλλο… Σόρυ κουκλίτσες μου για την απουσία, αλλά, αφού τα… “είδα όλα”… είχα στενές επαφές… με άσπρα ανθρωπάκια. Έτσι εμφανίζονται οι… “αγγελιοφόροι”, με αυτή την συγκεκριμένη ενδυμασία.

Mας έκατσε, βλέπετε μια μετωπική με τριαξωνική νταλίκα… και μετά την πρώτη συναρμολόγηση, επανερχόμαστε επιχειρώντας να διορθώσουμε πορεία. Πριν σχολιάσω τα… τρέχοντα, θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως, τρεις γιατρούς. Τον καθηγητή Δημήτρη Κελέκη στο Ευγενίδειο για την τρυφερότητα που διαθέτει, τον αιματολόγο Χρήστο Ποζιόπουλο του Μετροπόλιταν, γιατί ζωγράφισε σε χαρτάκια εκείνα που δεν λέγονται, την Ελένη Γαλάνη για την ευγένειά της και τέλος την Εύη την νοσηλεύτρια που προσφέρει αγκαλιές και χαμόγελο συνεχώς τα τελευταία 25 χρόνια.

Είμαι τυχερή γιατί γνώρισα και γνωρίζω στη ζωή μου ανθρώπους “φάρους” που με μαθαίνουν, με εξελίσσουν και με κάνουν να θέλω να παίζω πρωτάθλημα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΑΘΑ…

Αφεντικό… σε όλα τα νοσοκομεία που πέρασα, (ξέρεις εγώ με τα νοσοκομεία το είδα όπως και με τα μπαρ… Θυμάσαι κάποτε πως κάναμε μπαρότσαρκα…; Δεν πηγαίναμε σε ένα και τέλος. Ξεκινούσαμε απο το Rock and Roll, συνεχίζαμε στο Wild Rose, μετά στο “εργοστάσιο” μετά στο ΦΑΣ, και μετά στο Σπάρτακους !!!).

Ε… αυτό έκανα και με τα νοσοκομεία. Πρώτα βγαίνει στον άνθρωπο η ψυχή και μετά το χούι… Στα καφενεία, λοιπόν, τα νοσοκομεία που πήγα…

ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΗΤΑΝ:

1. Θα είναι και η Ρουμπέση μαζί με τον Μικρούτσικο;

2. Τελικά είχε ή δεν είχε λεφτά ο Μπάμπης ο “σταυραετός”;

3. Η Νένα Χρονοπούλου είναι ζευγάρι με τον Μητρόπουλο;

4. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μαζί με τον Χολίδη, αλλά και ποιος… (!!) είναι ο Χολίδης!!! Αλλά… ενώ το μάθανε… όλοι, ο Χρήστος Χολίδης δήλωσε ότι “δεν την ξέρει την κυρία”… Και το κορυφαίο ζήτημα που τέθηκε πριν γίνει η επόμενη ιατρική πράξη, “Εκανε και δηλώσεις ο Ρέμος”;

5. Έχει η Ζέτα Δούκα το κορμί που φαίνεται στην τηλεόραση ότι έχει;

6. Εγώ, αφού είμαι τόσο χαριτωμένη (!!!!)…, γιατί στην τηλεόραση βγαίνω τόσο “αλλιώς”… (καρφάρα για σένα Δημήτρη Βυθούλκα είναι αυτό);

7. Η Φαίη, είναι σταλήθεια με τον Λιάγκα, ή με έναν επιχειρηματία που εισάγει γούνες από την Βουλγαρία (!!!);

8. Γιατί είναι τόσο “γελοίοι” ο Πασχάλης το ντιενέι του και η Αλίκη;

9. Γιατί ο Αντένα αποφάσισε να παραδώσει τον πρωινό καφέ στην Ζαρίφη και τον Μουτσινά;

10. Πού θα είναι ο Λαζόπουλος τελικά;

11. Γιατί δεν “κάνουμε κάτι”… (εμείς στα κανάλια εννοούσανε) για να μην ξαναβγεί ΠΟΤΕ, η Βροχοπούλου σε εκπομπή (!!!!);

12. Είναι πάλι έγκυος η Μενεγάκη ;

13. Τον ανασχηματισμό, οι άνθρωποι στα καφενεία, (γιατροί, ασθενείς, συγγενείς, επισκέπτες), ούτε που να τον… φτύσουν… Κάθε που διέκοπταν τα κανάλια για έκτακτο… ρίχνανε μούντζες.

14. Πώς θα κάνει ο Μικρούτσικος πρεμιέρα τη Δευτέρα, ενώ αποτεφρώθηκε η πρώην σύζυγός του και Μητέρα του γιού του;

15. Γιατί δεν έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος τον “ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” στον Αντένα και η Μανωλίδου “πρωινό καφέ”; (αυτή η απορία εκφράστηκε και από καθηγητή αλλά και από νοσοκόμες).

16. Πού ακριβώς στα κανάλια, κάθεται η Ζίνα Κουστελίνη ή Κουτσουλέλη; Που πολύ συχνά ακούνε το όνομά της, όχι σε ένα αλλά σε πολλά κανάλι… αλλά δεν έχουν καταλάβει ακριβώς, σε ποιόν χώρο αναπτύσσεται (ερώτηση από νοσηλεύτρια σε αιμοληψία).

17. Αφεντικό εσύ βάφεις τα μαλλιά σου ή όχι. Ο Λευτέρης Πανταζής πάντως τα βάφει. (Για τον Πανταζή δεν απάντησα, για σένα αφεντικό είπα ότι δεν τα βάφεις).

18. Μάθατε εσείς ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ήταν στην Νέα Υόρκη για τις γιορτές και ότι σέρνανε μαζί τους ένα καρότσι με 45 βαλίτσες;;;;(Το έμαθα από πλουσιάδα κυρία που ταξίδευε μαζί τους).

19. Γιατί η Δέσποινα Βανδή “βγαίνει” έτσι στις φωτογραφίες;;;

20. Πόσο χρονών είναι η Ναταλία Γερμανού;;; (Σε όλους εγώ έλεγα 39).

21. Δεν έκανε καλά που χώρισε η Σοφία Αλιμπέρτη τον Αλέξανδρο Παρθένη που τους φαίνεται “αγγούρι”;;;; (Εγώ δεν απάντησα σε αυτό γιατί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα).

22. Είναι τόσο χαριτωμένος από κοντά ο Τάσος Ρούσσος, τον οποίο όλες οι νοσηλεύτριες θέλουν να κλείσουν στην ντουλάπα τους;

23. Αν δεν ήτανε η Αγλαΐα μάνα της Μαριέττας θα είχε στήλη στην τηλεόραση; (Σε αυτό απάντησα όχι).

24. Γιατί ο Αλέξης Κούγιας μιλάει συνεχώς για την Εύη Βατίδου και η Ευη Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια… (… Εδώ απάντησα τραγουδώντας…”γιατί έτσι είναι οι σχέσεις…” ).

25. Ποιά είναι η καλύτερη αστρολόγος και ποιος ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός; (Εγώ απάντησα σε όλα… αλλά δεν θα δημοσιοποιήσω την απάντηση).

26. Πώς είναι δυνατόν η Ευγενία Μανωλίδου να ερωτεύθηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη;

(Σε αυτό απάντησα: “πώς είναι δυνατόν ο Άδωνις Γεωργιάδης να ερωτεύθηκε την Ευγενία Μανωλίδου; ).

27. Φοράω φακούς με χρώμα ή είναι τα μάτια μου;… (Αφεντικό στην ερώτηση αυτή απάντησε ο διπλανός νοσοκόμος… στην σκρόφα που ρώτησε… λέγοντας ότι το χρώμα είναι δικό μου).

28. Γιατί στα κανάλια δεν λέμε καλές ειδήσεις για τα καλά νέα που αφορούν στις έρευνες για τις αρρώστιες; (Τους απάντησα ότι εμείς είμαστε βιτσιόζοι στα κανάλια και πουλάμε, αίμα, σπέρμα, βία και Πετρούλα Κωστίδου)…

29. Γιατί δεν “παίζει” η Κορομηλά στην τηλεόραση; (Τους είπα, μόλις θα την δούνε να την ρωτήσουνε).

30. Που κουρεύω τα μαλλιά μου; (Στον Κωσταντίνο που κουρεύει στον Βαγγέλη Χατζή).

ΤΑ “ΤΥΧΕΡΑ” ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ:

Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Αφεντικό, …διάβασε προσεκτικά τώρα. Εγώ έχω μια φίλη  ξανθιά, κολλητή όμως σου λέω… Πρόσεχε όμως… είναι… ξανθιά… Τις προάλλες λοιπόν μου είπε, ότι, όταν ένας γκόμενος που τον ήθελε πολύ μετά από μία μεγάλη σε διάρκεια σχέση την χώρισε… έπαθε κατάθλιψη!!! Θα μου πεις που είναι το παράξενο.

Εδώ σε θέλω… Κατάλαβε, λέει, ότι είχε κατάθλιψη και πήγε στον ψυχίατρο γιατί με το που έβλεπε τον Χατζηνικολάου… ΕΚΛΑΙΓΕ!!!

Τώρα, πες μου ποιά η θέση μου. Την ρώτησα. “Γιατί έκλαιγες βλέποντας τον Νίκο…Μήπως γιατί αυτά που έλεγε ήταν δυσάρεστα;” …”Όχι… έβγαινε ο άνθρωπος κανονικά να πει δελτίο… και εγώ έκλαιγα…”. “Σε όλο το δελτίο;”

“Ναι…” …”Και γιατί δεν γύριζες να δεις Ευαγγελάτο;” …”Δεν καταλαβαίνεις ότι ήθελα να βλέπω τον Νίκο και να κλαίω;” …”Πόσο καιρό σου κράτησε αυτό;” …”Έξι μήνες…” …”Μωρή… πλάνταζες στον κλάμα με τον Χατζηνικολάου; …Τώρα τον βλέπεις;” …”Ναι… βλέπω και δεν κλαίω …απλώς νοιώθω μια θλίψη…” (!!!!!!!!)…Αφεντικό… RESPECT!!! (στην ψυχίατρο)…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ… ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΕΛΗ !!!!

Όταν είδα ότι η μούσα μου ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ… έκανε το πρώτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, όπου… η ΠΕΤΡΟΥΛΑ μου… ΣΧΟΛΙΑΖΕ… τις πρώτες δηλώσεις για τον ανασχηματισμό… Σταμάτη θέλω να ξέρεις… ότι τουλάχιστον περίμενα να με προειδοποιήσεις… Πάντα… και αν όχι πάντα ήξερα ότι βαθιά μέσα σου είχες μια εκτίμηση στο ένστικτό μου… το τηλεοπτικό (όχι γιατί στους άλλους τομείς είμαι για τα μπάζα)… ΑΛΛΑ… αυτό το ΔΩΡΟ– ΕΚΠΛΗΞΗ για το 2009…δεν το περίμενα. Με βρήκε ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗ  Σταμάτη. Γιατί;;;;; Γιατί δεν έλεγες στην Αμαλία να μου τηλεφωνήσει; …Θες να σου πω το αποτέλεσμα;;; Έβλεπα τον Λιάτσο… τον Αιμίλιο… και περνούσα μπροστά από την τηλεόραση έχοντας στην χούφτα μου τα χάπια… (Τα δικά μου και του σκύλου)… Ξαφνικά ο Λιάτσος δίνει πάσα για ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ… Δεν ξέρω γιατί… αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μπερδέψω για μία ακόμη φορά τα χάπια… Έδωσα τα δικά μου στο σκυλί και ήπια τα δικά του… Κατάλαβα ότι με υπολήπτεσαι… πολύ… αλλά ρίξε ένα μήνυμα…πριν.

Η ΆΝΤΖΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ!

Ι… μωρηηηηηη… τι ζούμε!!… Ξυπνάω ένα πρωί… που λένε ότι έχει ανάδρομο…Έχω “κάψει” φλάντζα με τις άσπρες μπλούζες, θέλω να βάλω λίγο χρώμα στην ζωή μου και βλέπω ΜΕΓΚΑ.  Προς στιγμή νόμιζα ότι είναι από τις ουσίες που πίνω… Ο Μητσοτάκης είναι απέναντί μου και δίπλα στο πατζούρι ο Κακαουνάκης!!!!!

Καταρχάς υποκλίνομαι… στον Χασαπόπουλο και τον Αναγνωστάκη. Καταλαβαίνω ότι ο Μητσοτάκης “παίρνει” το σπίτι του… ΛΑΛΙΩΤΗ!!!! Η πρώτη σκέψη είναι να τηλεφωνήσω στον Στρατή Λιμνιό που είναι “ένα” με την Άντζελα Δημητρίου η οποία έχει κάνει “43 ανακοπές” με τις τράπεζες για να σώσει το σπίτι της, για να φέρει σε επαφή την καλλιτέχνιδα με τον Λαλιώτη!!… Μετά όμως… δεν προχωρώ σε ενέργεια… καθώς θέλω να ακούσω τον Κακαουνάκη να ΑΠΑΝΤΑΕΙ, στον Μητσοτάκη. Μιλούσανε καλέ σας λέω… Όλοι μαζί!!! Εδώ θα μου πεις είναι ο Σαμαράς ξανά στην Νέα Δημοκρατία… ΟΥΑΟΥ!!!! Πόσες ακόμη συγκινήσεις!!!

ΚΟΥΙΖ:

Ποιoς είναι ο παρουσιαστής– δημοσιογράφος εκείνος που… ενώ θέλει όλοι να τον στηρίζουν στο κανάλι που εργάζεται… και όταν λέμε όλοι εννοούμε ενημέρωση και ψυχαγωγία, και ο οποίος “σνομπάρει” τους συναδέλφους του, έχει υφάκι, απαιτεί χάρες και το “παίζει” πολύ “βαρύ ενημερωτικό χαρτί” για να έχει πάρε– δώσε με τους “τριτοκλασάτους” της ψυχαγωγίας;… ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης