ΟΙ (σκόρπιες) ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Μόλις γύρισα από οδοντίατρο. Με μουδιασμένο ακόμη το σαγόνι, έκατσα να χαζέψω στην τιβούλα μου πριν αρχίσω να σας γράφω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Είδα το «ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ» αλλά και τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ σε βέσπα.

Καταρχάς, δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον Κραουνάκη πάνω σε βέσπα. Δεν ήταν παραίσθηση. Τον είδα live, το τσέκαρα και με τον Αλέξανδρο, μου το επιβεβαίωσε, τέλος.

Το ότι όμως θα έβλεπα τις αδελφές του να συμμετέχουν στο «Κάτι ψήνεται» της Τετάρτης, ήταν πέρα και πάνω από τα παιχνίδια της τύχης. Σας ορκίζομαι, που να μην ξαναβάλω στα νύχια μου το «χακί του chanel» που σατανίζει την Ανθή Βούλγαρη και την Ντόρα Κουτροκόη, ότι αν τους «έκοβα το κεφάλι» από τον λαιμό και κάτω, οι κυρίες που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν ίδιες ο Κραουνάκης στον σωματότυπο.

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πως κατάφερε ο σκηνοθέτης να χωρέσει σε μια ξεχειλωμένη ροτόντα στη Σαλαμίνα τρεις κυρίες, που δίπλα τους ο μακαρίτης ο Σουγκλάκος θα έμοιαζε ανορεξικός, με την οικοδέσποινα στην «κεφαλή» (Δήμητρα την λέγανε, νομίζω, και από κιλά μπροστά στις υπόλοιπες έμοιαζε μοντέλο) και μία παρακατιανή από κιλά με κούρεμα που θύμιζε τον Μπένι Χιλ αγουροξυπνημένο, ΜΠΡΑΒΟ (του).

Αλλά όχι… θα ήταν άδικο αν δεν έστελνα συγχαρητήρια στην παραγωγή για το casting. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ (madam). Στρώθηκα να δω, λοιπόν, το πόσο προκλητικές μπορούν να γίνουν οι γυναίκες προκειμένου να βγούνε στην τηλεόραση. Οι συγκεκριμένες φιλενάδες μου, λοιπόν, κάθισαν να… ΦΑΝΕ λανσάροντας τα κιλά τους, που δεν χωρούσανε στο πλάνο (σας λέω).

Η οικοδέσποινα προφανώς για να τις τιμωρήσει, τους έδωσε ορεκτικό μια ντοματόσουπα τίγκα στο σκόρδο. Αφού την ήπιανε «άσπρο πάτο» την σούπα, μετά πιάσανε τις κάμερες να κατηγορούν το σκορδοστούμπι ενώ όσο οι μισές κάνανε δηλώσεις… οι υπόλοιπες ανοίγανε τις πόρτες στα υπνοδωμάτια και ψάχνανε τις ούγιες στα σεντόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ερμηνεία δε… να σας πω την αλήθεια η μία ερμηνευτικά μου έμοιαζε έτοιμη να απειλήσει την Ζέτα Μακρυπούλια….Α!

(ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ)

Έχει ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα με τον Χατζηγιάννη για το «αν είναι ή δεν είναι ζευγάρι»; Έχω πρόβλημα με τα δόντια και δεν μπορώ τις σπαζοκεφαλιές. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρε θέση και ο Αιμίλιος Λιάτσος από το δελτίο του STAR και θα περάσω δύσκολη νύχτα…

ΠΟΣΟ ΣΥΜΠΟΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΒΕΝΤΗ!

Εγώ στη θέση του θα είχα παραιτηθεί. Από τη στιγμή που πάτησε ο Κενάν στην Αθήνα (για τον Λεβέντη δεν ορκίζομαι) για τον Λάτσιο είμαι βεβαία έχουν βάλει ο καθένας 8.000 θερμίδες παραπάνω την ημέρα.

Από την Κυριακή μέχρι και χτες δεν έχουν αφήσει μαγέρικο, μπαρ και μπουζουκλερί που να μην πάνε και να μην φάνε.

ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΑΣ

Πως το πάω πως το φέρνω σήμερα για φαγητό γράφω… Την Τρίτη το βράδυ με δύο φιλαράκια ήταν να κάτσουμε να φάμε στην «Βιβλιοθήκη». Η Δέσποινα όμως «έριξε» την ιδέα να πηγαίναμε να φάμε στο «Eclipse» της Ρούλας. Ξεκινήσαμε να ανεβαίνουμε, λοιπόν, την Πατριάρχου Ιωακείμ για να βγούμε στην Αλωπεκής που είναι το μπαροεστιατόριο που άνοιξε η Ρουλίτσα.

Ιδέα δεν είχαμε αν θα ήταν εκεί αλλά… ανεβαίνοντας στο εστιατόριο την είδαμε να υποδέχεται τον κόσμο!!!

ΤΟ ΚΟΥΣ – ΚΟΥΣ

Η Ρούλα περιφερότανε στον χώρο αμακιγιάριστη. Φορούσε στενή φούστα, ψηλοτάκουνα και ανακάτευε τα μαλλιά της, όπως τα ανακατεύει πάντα. Τα «φυσάει» με το στόμα για «να στρώσει» η φράντζα.

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ότι δεν θα γράψω για το ποιους είδα να τρώνε στο πατάρι του μαγαζιού γιατί… γιατί δεν το επιτρέπει η αγωγή που μου έδωσε η μητέρα.

Το φαγητό άρεσε πολύ και στη Δέσποινα και στον Αλέξανδρο. Περιττό να σας πω ότι η Ρούλα, επιτέλους, βγάζει το απωθημένο της, το οποίο ήταν «μια ζωή» να βλέπει τους άλλους να τρώνε, που σημαίνει, ότι ερχότανε και μας ρωτούσε συνεχώς αν το φαγητό ήτανε καλό.

Οι φίλοι μου ενθουσιάστηκαν και με ένα «τύπου γλυκό». Η βάση του είναι παξιμάδι τύπου «τάκος». Από πάνω έχει τυρί μασκαρπόνε «χτυπημένο» για να μοιάζει σαν μους και γαρνιτούρα φράουλες. Οι φίλοι μου ενθουσιάστηκαν, εγώ, πάλι, βρήκα την γεύση του «αφηρημένη». (Μήπως έχω επηρεαστεί από την τηλεόραση;) Οι τιμές που είδα στον κατάλογο μια χαρά για τα δεδομένα και το μπαρ στο ισόγειο γύρω στις εντεκάμιση είχε γεμίσει κόσμο.

Η ΜΑΝΙΝΑ ΕΙΔΕ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Το «κρίμα» το βγάζω από πάνω μου γιατί εγώ την συνάντηση δεν την είδα αλλά θα αναδείξω το σχόλιο της Μανίνας, της γνωστής ξεχαρβαλωμένης ξαδέρφης, η οποία βλέποντας να ανταλλάσουν κολιέ γεμάτες αγάπη, αναρωτήθηκε μήπως θα έφτανε η στιγμή που θα έκοβαν τις φλέβες τους για να ενώσουν τους καρπούς τους και να γίνουν «αδερφές», σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα των Ινδιάνων.

Η Ελένη, συνέχισε η Μανίνα τα σχόλιά της, έχει αποφασίσει να συμφιλιωθεί με όλα τα «πρώην» φιλικά πρόσωπα live. Να περιμένουμε, λοιπόν, αναρωτήθηκε η ξαδέλφη, την Τατιάνα; Τον Γιάννη Λάτσιο; Τον Μεγακλή Βιντιάδη; Την Βέφα; Και μπορεί γιατί όχι για φινάλε ακόμη και τη Ρούλα Κορομηλά;

Κλείνω γιατί κοντεύει έντεκα και θέλω να φάω για να δω με την ησυχία μου το «Ράδιο Αρβύλα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης