ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Θα τα γράψω μονοκοπανιά, γιατί έχω μια τρομερή ημικρανία. Δοκίμασα από το μεσημέρι όλα τα χρώματα παυσίπονων και μετά πέρασα σε πιο δραστικές λύσεις.  Έβαλα τη θεία Ασημούλα να με ξεματιάσει. Εκείνη είχε χάσει στην μπιρίμπα και, όταν χάνει, ισχυρίζεται ότι «δεν πιάνει» το ξόρκι.

Αποκαμωμένη πια από τον πονοκέφαλο, έδεσα το κεφάλι με μία ζώνη και έκατσα να μοιραστώ μαζί σας τα ΠΑΡΑΛΟΓΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι το μεσημέρι μέσα στο Μετρό με έπιασε νευρικό γέλιο. Θα με πέρασαν για βλαμμένη, αλλά ευτυχώς κανένας δεν με πρόσεξε, γιατί όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια τους και κανένας τον διπλανό του.

Σκέφτηκα την Πόπη Διαμαντάκου να βλέπει Big Brother, τη στιγμή που ο βαρύμαγκας, με το μυτερό σκαρπίνι περπατούσε συγκαμένος και επιθεωρούσε το σπίτι… Νομίζω ότι ακόμη και αν δεν είσαι η Πόπη Διαμαντάκου, παθαίνεις ένα πολιτισμικό σοκ… Να σου πω την αλήθεια, εγώ έπαθα, όταν είδα την πρώτη άφιξη, τη δεύτερη και τον μάγκα τον βαρύ, τον λαϊκό, τον ασήκωτο, ό,τι είχε πάθει η μάνα μου, όταν ένας συμμαθητής του γιου μου… ρεύτηκε κάνοντας κρότο σε γιορτινό τραπέζι. Η μαμά, ως απόφοιτος και εσωτερική στις καλόγριες, νομίζω ότι μας ξαναμίλησε μετά από 15 μέρες. Καλύτερα να μάθαινε ότι ο εγγονός της έμενε στην ίδια τάξη από απουσίες παρά να αντιμετωπίσει ρέψιμο live.

Πολύ τριτάτζα, βρε παιδάκι μου, αυτό το reality, αλλά από την άλλη ακατανόητο μου μοιάζει πως… συγγνώμη αλλά εδώ που φτάσαμε θα το γράψω, πώς καυλώνουνε τόσοι άνθρωποι βλέποντας να τσιγαρίζεται κρεμμύδι… Θα μου πεις μπροστά στο Big Brother, τα μαγειρέματα με την Ευγενία στο Mega είναι σαν να ακούς ξαφνικά σε σριπτιτζάδικο ελληνικής επαρχίας, Ελύτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, στην προσπάθεια να διαχειριστείς τις πρεμιέρες… εμφανίζεται η είδηση-κόλαφος, ότι ένας ηθοποιός συλλαμβάνεται με την κατηγορία της πορνείας. Αυτό δεν είναι το παράδοξο. Η είδηση έρχεται από την προσωπική του διαδικτυακή σελίδα, όπου λανσαριζόταν σαν «ένα κανόνι 29 πόντων που πυροβολεί» (!).

Το μαθαίνεις και αναρωτιέσαι … «πόσο σεμνός μπορεί να είναι ένας χαρισματικός νέος; Αντί να γράψει 30 … έγραψε 29. Λες και θα έπαιρνε ο άλλος μεζούρα…

Την ίδια μέρα που «σκάει» η είδηση με το «κανόνι το 29ποντο»… ρολάρει το νέο ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος χτενίζεται με τσατσάρα που κοστίζει 185 ευρώ και φοράει παντόφλα που κοστίζει 405 ευρώ… Προτείνω να κλείσουμε τα αυτιά μας στους «σκατόψυχους», γιατί μια παντόφλα που κοστίζει ΜΟΝΟ 405 ευρώ δεν μπορεί παρά να είναι ελαττωματική.

Για την τσατσάρα δεν σχολιάζω γιατί…γιατί επιλέχθηκε με αραιά δόντια για λόγους οικονομίας. Όσο πιο λίγα δόντια έχει, τόσο φθηνότερη πουλιέται. Οι επιλογές αντικειμένων και η αξία αγοράς αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι κάνει περικοπές ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ με τον ΥΠ.ΕΞ. ο οποίος πήγε στη Νέα Υόρκη και ξεπέρασε τους Γιαπωνέζους που μπαίνουν στα Prada. Αυτοί, (οι Γιαπωνέζοι ) παθαίνουν ένα τέτοιο delirium στα μαγαζιά των «οίκων» που βγαίνοντας περιμένουν νταλίκα να φορτώσουν τις σακούλες…

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΣΕΪΚ Ο ΚΑΤΕΛΗΣ (ο πασίγνωστος ΚΑΤΜΑΝ) ΣΤΟ MEGA ζητούσε τους διευθυντές λέγοντας ότι θέλει να γίνει παρουσιαστής.

Έτσι όπως σας το γράφω ακριβώς. Έφτασε ο Κατέλης στην είσοδο του μεγάλου καναλιού στην Μεσογείων και διαπραγματευότανε με τους φύλακες την περίπτωση να «δει» διευθυντή του καναλιού, γιατί επιθυμεί να παρουσιάζει εκπομπή .

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πάλι θα ξεκινήσει πρεμιέρα, ρισκάροντας με τον Σάκη Ρουβά. Ο Σάκης θα χαμογελάει, ο Πέτρος θα μιλάει και θα δείξει.

ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑ!

Μπράβο στην εκπομπή Life Style του ALTER που συμπεριέλαβε μια ενότητα για τα ζώα. Όπως βρήκα εξαιρετική κίνηση την πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη να διαδηλώσει εναντίον της κακοποίησης των ζώων στο Σύνταγμα. Συνήθως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε παρουσιαστές και παρουσιάστριες σε κοσμικές συγκεντρώσεις, γάμους και βαφτίσεις. Σχεδόν ποτέ δεν βλέπουμε ανθρώπους της τηλεόρασης στο πεζοδρόμιο. Όσοι το έχουν κάνει μέχρι στιγμής θεωρούνται «ύποπτοι», γιατί ανακατεύονται με την πολιτική.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ

Η κολλητή φίλη της αδελφής της κολλητής μου της Έρης έμαθε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χάσει 12 κιλά από τον Ιούλιο. Πηγαίνει στη γιατρό που ασχολείται με την αντιγήρανση, Μαρία Ψωμά. Εγώ το έμαθα γιατί η κολλητή φίλη από το Αρσάκειο της αδελφής της κολλητής μου της Έρης πήγε να αδυνατίσει στη συγκεκριμένη γιατρό και είδε τη Σίσσυ… ενθουσιάστηκε και το διέδωσε.

Με την ευχή να «φτιαχτείτε» με κάτι συναρπαστικότερο από το πρόγραμμα της τηλεόρασης, τα λέμε…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης