ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ «ΕΓΡΑΦΑΝ»;;;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω σήμερα για να «ανάψει» το κέφι, να μοιραστώ μαζί σας μια «μεγάλη» κουβέντα που είπε ο Γιάννης Λάτσιος στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, τη στιγμή που οι κάμερες και τα μικρόφωνα των… ανταγωνιστών ήταν κλειστά.

Η «πηγή» που μου το «σφύριξε» πιο έγκυρη και από τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου… Όταν, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να πει «δυο λόγια» παραπάνω για τη νέα παραγωγή του σταθμού που θέλει οι υποψήφιοι γαμπροί να ετοιμάζουν τα ΠΑΝΤΑ για τον γάμο, ο Λάτσιος σχολίασε το θέμα στους διπλανούς του ως εξής: «ποιος ξέρει, μήπως αν το έκανα και εγώ αυτό να είχαν διαφορετική εξέλιξη και οι δύο γάμοι μου». Αυτό είπε και σας το γράφω διότι… τι «μπικουτί» θα ήμασταν αν δεν αναδεικνύαμε τέτοια λόγια.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ότι ΚΑΙ η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ, έχει αγοράσει… τουαλέτα από το «παζάρι» στου Παπάγου. Μου το αποκάλυψε στο break της εκπομπής με μάρτυρα της κουβέντας τον Στέλιο Αντωνιάδη, ο οποίος ενθουσιάστηκε με το γύρισμα, γιατί ανακάλυψε επιτέλους την «μπουτίκ» που θα στέλνει τους στυλίστες του καναλιού να διαλέγουν ρούχα. Η επόμενη κυρία, η οποία έχει, επίσης, ομολογήσει ότι έχει αγοράσει συνολάκια από το ίδιο παζάρι είναι η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου στην οποία στέλνουν φιλιά και χαιρετίσματα οοοοολοι οι έμποροι της λαϊκής, η φαρμακοποιός στην «Ελλησπόντου» και ο Νίκος από τον «φούρνο του Παπάγου». Θέλω να αναδείξω πάντως ότι αν δεν ήταν ο Βαγγέλης ο Ευαγγέλου (ο Βαγγελάκης μου) να επιμεληθεί της μουσικής και του μοντάζ μαζί με τον υπέροχο μοντέρ Νίκο Μπακοδήμο, το αριστούργημα «ύμνος» στο γυναικείο στυλ δεν θα είχε μεταδοθεί ποτέ με την χάρη που μεταδόθηκε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα κάνει κόμμα. Νοίκιασε και γραφεία, έμαθα, ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ…

Στον ίδιο δρόμο θα εγκατασταθεί και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ… Τυχαίο;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ (που αφορά τους συναδέλφους που δουλεύουν στις τιτλέζες)

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ «ΚΟΝΤΡΟΛ» των καναλιών σε περίπτωση απευθείας σύνδεσης; Μήπως θα βρούνε «σούπερ» που θα γράφουν «απευθείας σύνδεση με την (πάνω) Συγγρού» για να μην μπερδεύονται όσοι θα περιμένουν δηλώσεις της Ντόρας από την «κάτω» Συγγρού .

2η ΕΡΩΤΗΣΗ (πολιτικού προβληματισμού)

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δημιούργησε κάποτε ένα θεματάκι στον Μητσοτάκη. (Το γράφω κομψά). Σήμερα ο ΣΑΜΑΡΑΣ είναι πρόεδρος του κόμματος.

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, οσονούπω ανακοινώνει την ίδρυση του δικού της κόμματος.

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τι θα κάνει;;;

Οι πληροφορίες (πολιτικές αυτή τη φορά) που έχει το «μπικουτί» θέλουν τον Κυριάκο να παραμένει στο κόμμα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (δικό μου). ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

Ο Τράγκας άραγε τι θα έχει να πει για όλα αυτά;;;

ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ «ΒΑΡΥΝΑΜΕ»… Και… σε μια εποχή που μας ζητάνε πίσω τις πισίνες, τα μπαλάκια του τένις, τα Καγιέν και τα rolex, δεν θέλω να σας κουράζω και εγώ με σπαζοκεφαλιές χωρίς νόημα….

Θέλω να μοιραστώ τώρα μαζί σας, την εμμονή της πεθεράς του Αλέξανδρου. (Ο Αλέξανδρος είναι ο άντρας της Σίλιας που άφηνε άπλυτο το παιδί της για να δει το «τούρκικο» και εκείνος, ο Αλέξανδρος, για να την τιμωρήσει, κατεβαίνει δημοτικός σύμβουλος στον Άλιμο).

Η πεθερά του Αλέξανδρου και μητέρα της Σίλιας, τρώει. Αποτέλεσμα; Χόντρυνε. Οοοχι… δεν έγινε σαν τον γαμπρό της… κοντεύει. Αντί, λοιπόν, η ευλογημένη γυναίκα να «κάνει πίσω»… μπάτσισε τον περιπτερά. Μάλιστα, όπως το γράφω. Εκτιμά ότι της πουλάει «ληγμένες» μπαταρίες, με αποτέλεσμα η ζυγαριά να «γράφει» λάθος κιλά.

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης