ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Εγώ ένα jet lag το έχω τις τελευταίες μέρες. Οι λόγοι γνωστοί. Έχει γυρίσει «τούμπα» η μέρα μου και η νύχτα μου, άλλο να ξυπνάς στις δέκα και άλλο να ξυπνάς στις έξι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ» Η ΜΑΝΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Η ξεχαρβαλωμένη ανέραστη ξαδέρφη, μου τηλεφώνησε στο Break του Λάκη, για να μου ανακοινώσει ότι «φτιάχτηκε» βλέποντας το τρέιλερ του Κωστόπουλου. Της άρεσε ο τρόπος που «στρίβει» το μανικετόκουμπο, τη στιγμή που η φωνή από «κάτω» υπόσχεται… «βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο». Δηλαδή για να μην γίνει παρεξήγηση ο συγκεκριμένος άντρας χωρίς μανικετόκουμπο της κάνει αδιάφορος (μου είπε). Με το που τον είδε να στρίβει την μπίλια, «αισθάνθηκε» γυναίκα. Της πρότεινα να «γράψει το τρέιλερ» για να το «παίζει λούπα» στο dvd μέχρι να την πάρει ο ύπνος. Συμφώνησε.

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΛΑΚΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πααααααρα πολλά σχόλια άκουσα για την εκπομπή του Λάκη. Εγώ θα μοιραστώ μαζί σας κυρίες μου, τα όσα κατάλαβα βλέποντας όσο είδα. Παρακολούθησα μόνο την συνάντηση με τον Παπακαλιάτη και ένα απόσπασμα πριν το τέλος.

ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ:

Λάκη μας, γνωριμία δεν έχουμε κάνει, λόγια δεν έχουμε πει, αλλά χοντρύνατε! Το καρό πουκάμισο μπορεί να είναι της μόδας, αλλά σας έκανε να μοιάζετε ότι πάσχατε από τυμπανισμό. Επειγόντως να τηλεφωνήσετε στον Αντώνη (προσωπικός γυμναστής προσωπικοτήτων) για να μπείτε σε κούρα.

ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (δε δίνουμε εμείς σημασία απλώς τους δίνουμε χώρο στο μπικουτί), υποστήριξαν ότι τα όσα «αγαπησιάρικα» ακούστηκαν για το πρόγραμμα του ΑΛΦΑ που είναι (βήτα, γάμα, σίγμα, ταυ, ρουκουζου) ήταν από το άχτι για την Ρουλάρα που αδυνάτισε. Εμείς ανταπαντάμε ότι η σάτιρα είναι σάτιρα και αν δεν ξεμπουρδελέψεις το σπίτι σου, δεν δικαιούσαι να ξεμπουρδελέψεις του γείτονα το σπίτι.

Πολύ συγκινητική αλήθεια η συνάντηση με τον Παπακαλιάτη αλλά… εκεί που μου «κάηκε ο εγκέφαλος» ήταν από τα σχόλια της θείας Ασημούλας για το τσαντίρι.

«ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΤΕΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΛΑΣΚΑΡΗ» ήταν το πρώτο που μου είπε αφού τελείωσε το «τούρκικο» γιατί η θεία ζει με την φαντασίωση του Ονούρ όπως και η Σίλια. (Σίλια… Αλέξανδρο τον λένε τον δικό σου, συγνώμη που αναγκάζομαι να σου το θυμίσω και δυστυχώς για σένα κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αλίμου. Σε συμπονώ πολύ αλλά είναι αργά για να το μετανιώσεις, έχεις παιδί).

Η θεία λοιπόν, ακούγοντας το σχόλιο του Λάκη για την Ζωή Λάσκαρη, (μεταξύ μας κακόγουστο) με ρώτησε αν ο Λάκης και η Ντενίση συνέπραξαν για ολομέτωπη επίθεση στην Λάσκαρη. Την δικαιολογώ (την θεία) γιατί είναι μεγάλη γυναίκα… Πρέπει να είναι πολύ «άρρωστος» ένας εγκέφαλος για να συνθέσει το συγκεκριμένο σενάριο.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ…

Καταρχάς μόνο το «μπικουτί» μοιράζεται μαζί σας αλήθειες και αποκλειστικές ειδήσεις. «Ανάστατες» είμαστε στην εκπομπή… Δεν έχουμε καταρχάς εγκύους (Τουλάχιστον on camera).

Εγώ (είναι πολύ προσωπικό αυτό που σας λέω) είμαι σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση. Η αφεντιά μου δεν προτίθεται να προσφέρει υπηρεσίες στην επιστήμη και την έρευνα. Τα θηλυκά ζωάκια στο σπίτι αφού τεκνοποίησαν δυο φορές τα στειρώσαμε. Από γάμους κλείσαμε… άρα, ευτυχώς που είναι ελεήμονες και φιλάνθρωποι στον ΑΝΤ1, γιατί, αν πηγαίναμε βάσει «τυπικών προσόντων» στο καφενείο του στούντιο θα με έβαζε ο Αντωνιάδης, για να σερβίριζα «ελληνικούς με δυο φουσκάλες στην μέση».

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

Για την Έλλη έχουν ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλά. Από την περσινή τηλεοπτική σαιζόν, διάβαζα ότι: προοριζότανε για πρόεδρος στην κρατική (!!), ότι: προοριζότανε για σύμβουλος του προέδρου στην κρατική τηλεόραση (!!), ότι: ο ΣΚΑΙ είχε συζητήσει μαζί της για το δελτίο ειδήσεων, ότι: ο ΑΝΤ1 της είχε προτείνει το δελτίο ειδήσεων: ότι ο ΑΝΤ1 της είχε προτείνει εκπομπή και όχι δελτίο: ότι θα παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης. (Την τελευταία φορά που άκουσα αυτό το σενάριο ήταν όταν μου ζητήθηκε από συνάδελφο να τοποθετηθώ (;;;) για το γεγονός που τον μήνα Αύγουστο το θεωρούσαν κάτι περισσότερο από βέβαιο, σε σημείο να ανησυχήσω μήπως και χάνω είδηση για την «zougla.gr».

ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το μόνο που προκύπτει σε μένα είναι ότι δομημένη πρόταση συνεργασίας στη δημοσιογράφο είχε γίνει από την προηγούμενη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα από τον Γιώργο Γαμπρίτσιο. H πρόταση αφορούσε παραγωγή εκπομπής talk show το οποίο θα αφορούσε στην πολιτική επικαιρότητα. Αυτή η κουβέντα παραμένει από αρχές Αυγούστου σε εκκρεμότητα διότι ως γνωστόν, α) αποχώρησε ο Γιώργος Γαμπρίτσιος και β) πρέπει εκεί να διευθετηθούν οοολα τα μεγάλα προβλήματα, όπως αυτό με τους συμβασιούχους και μύρια άλλα…

Η ΤΣΕΒΑ ΚΑΙ «Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΙΟ»

Κορίτσια έλεος με τον Γιάννη!!! Η ηθοποιός Γαλήνη Τσεβά, αποκαλύπτει στο σούπερ Σταρ ότι: «ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΤΣΙΟ»…

Ευτυχώς που το διέψευσε γιατί… αναρωτιόμουνα αν τα «είχε ο Γιάννης με την Γαλήνη» …
Θα γράψω «ξεπατικωσούρα» τα λόγια της από τον «αέρα» του σούπερ Σταρ «Εγώ κυκλοφορούσα έξω… και κάποια στιγμή γραφτήκαν διάφορα… θεωρώ ότι δεν είχα δώσει αφορμή …εγώ ασχολήθηκα για ένα διάστημα με δημόσιες σχέσεις …είχαμε μια απλή φιλία…».

Δε θέλω να σας ταράξω Γαλήνη, αλλά και εμάς δεν μας έχουνε αλυσοδεμένες στα πατάρια …και έξω βγαίνουμε, και στα βενζινάδικα σταματάμε να βάλουμε βενζίνη και τυρόπιτες αγοράζουμε και στα κομμωτήρια πάμε… γιατί δεν «μας γράψανε» ότι βγαίνουμε με τον Γιάννη, τον Λάκη, τον Κώστα, τον Στάθη, τον Αντώνη, τον Σπύρο, τον Γιώργο, τον Νίκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης